Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
HAHAHAHHAHAHAHAHAH ma ja kazem KRALJ!!!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Proradio inat bosanski... znas ono " e nece biti ni kako ti hoces " 
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ma boli ga racku digo je lovu moze mu biti do kraja zivota
.
al najgore sto mu se citava dvorana smijala....bas ono ponizavajuce,ali desava se... definitivno je usao nezagrijan,hladan... mozda je ovo uradio i namjerno,mada sumnjam,jednostavno nije njegova noc!
Upravu sistorm_raider je napisao/la:Nema veze Mirza, desava se. Samo treniraj! Ovdje pojedini kao da su jedva cekali. Gdje ste do sada bili?
JA NE VJERUJEM.
- anonymousHD
- Kontakt:
Gde video? Pravi li neko? 
ma vala ako je namjerno neka je 
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista cudno,suter si a 'strucnjak' te hladi 3/4!
Ovo je najmanje Mirzina greska...
Dziza ce to rijesiti sutraanonymousHD je napisao/la:Gde video? Pravi li neko?
Sta ce nam video od ove sramote,stvarno ne kontam ljude koji su se pojavili ovde na temi cim je Mirza poceo promasivati,takve nisam vidio do sada na temi,jer oni su protiv Mirze i onog sto on radi.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
ma pusti levate..sta ces im, najvise sto su postigli u zivotu je nabijanje postova, i hrane svoju bjedu ponizavanjem nekoga ko je uspiosanjingr je napisao/la:Sta ce nam video od ove sramote,stvarno ne kontam ljude koji su se pojavili ovde na temi cim je Mirza poceo promasivati,takve nisam vidio do sada na temi,jer oni su protiv Mirze i onog sto on radi.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Ma koji vam je cuj nije namjerno,pa brate 3 puta zaredom.Iznerviro sebosnas_ je napisao/la:al najgore sto mu se citava dvorana smijala....bas ono ponizavajuce,ali desava se... definitivno je usao nezagrijan,hladan... mozda je ovo uradio i namjerno,mada sumnjam,jednostavno nije njegova noc!
Prvo ono protiv Lejkersa igra niko mu ne da lopte,pogodi onaj sut
sad isto par puta osto sam niko ne da loptu.Ovaj ga drzi na klupi i svaku gresku mu broji kad ga uvede.
HAAHAHAH al sam se ismijo koji je on KRALJ
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ubaci ga na par minuta i pod pritiskom je da pogodi. ako ne pogodi zna sta ga ceka.NEZALAGANJE je napisao/la:Nista cudno,suter si a 'strucnjak' te hladi 3/4!![]()
Ovo je najmanje Mirzina greska...
bolje bi bilo da mu daje po par minuta u svakoj cetvrtini, sa psiholoske strane. ako bas hoce da iskoristi njegov sut. tj. da skine pritisak sa njega.
Ma pusti to, nego kad je prelazni rok ovdje, kako ti ide i ostale stvari?
ma volimo te kralju nas,,,,volimo te Mirza VOLIM TE BOSNO !!!
A i ovdje pun qrc neki moralista a ovamo hebu sve po spisku kome stignu,da nije malo licemjerno ?
Situacija je komicna,rijetko kad se desi da neko tri puta za redom fula citav kos,i sam Mirza se nasmijao a ja treba sad da se satirem od muke sto se ovo desilo,.Jbg,ocigledno nezagrijan,psihicki nije bas u utakmici,nije ni njemu lako,sjedi na klupi a ne zna da li ce igrati i kada,a i ovi Bosanci na tribinama sa svojim prozivanjem su ocigledno samo otezali stvar..
Vi zapeli za ova tri suta kao da mu zivot ovisi o tome,opusteno..
Situacija je komicna,rijetko kad se desi da neko tri puta za redom fula citav kos,i sam Mirza se nasmijao a ja treba sad da se satirem od muke sto se ovo desilo,.Jbg,ocigledno nezagrijan,psihicki nije bas u utakmici,nije ni njemu lako,sjedi na klupi a ne zna da li ce igrati i kada,a i ovi Bosanci na tribinama sa svojim prozivanjem su ocigledno samo otezali stvar..
Vi zapeli za ova tri suta kao da mu zivot ovisi o tome,opusteno..
Neka on nama bude spreman za EP, tamo ćemo imati potpunu slobodu, samopouzdanje, a znamo svi kakav je tad. 
Vama dvojici zanimljivo pravo.terabajt je napisao/la:Dziza ce to rijesiti sutraanonymousHD je napisao/la:Gde video? Pravi li neko?.
Pojam pojedinca ovcama problem.
Puna tema odjednom,nisam vas vidio dok nije poceo promasivati 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.