Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Lotus
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Lotus » 11 jul 2014, 21:55

NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo uopste nije nastup za aplauz,mada sam svjestan da me mnogi od vas nece shvatiti,jer gledate samo brojeve.Prvo,dopustio je da odigra premalo minuta protiv ovih,pa je zato i zabio ispod 20 sto mu je morao biti minimum,a onda je dobio i 5 licnih gresaka protiv totalnih autsajdera...
Znamo mi na sta ti mislis,al valjda su pokazatelj njegove igre u Cedeviti sa ozbiljnim igracima i u ozbiljnoj kosarci i to je mjerilo sta on moze i za sta je sposoban.Vidis da se on ovdje sprda kao i vecina momaka tu..Daleko smo po kvalitetu iznad vecine ovih ekipa i to dovodi do neozbiljnosti.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jul 2014, 21:57

NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo uopste nije nastup za aplauz,mada sam svjestan da me mnogi od vas nece shvatiti,jer gledate samo brojeve.Prvo,dopustio je da odigra premalo minuta protiv ovih,pa je zato i zabio ispod 20 sto mu je morao biti minimum,a onda je dobio i 5 licnih gresaka protiv totalnih autsajdera...
si gledo tekmu?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jul 2014, 21:59

Juka se mora spustiti na nivo ispod da bi igrao sa ovim momcima. On je jako daleko ispred njih, kako fizicki, tako i po kvaliteti. Ovih 9 blokada dovoljno govori o tome. Kao kad bi mene stavili da igram sa djecom od 7 godina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jul 2014, 22:00

Ma Belgija je najbolja repka poslije nas ovdje a njih smo isto natrpali.

Pustite djecu nek se igraju i zayebavaju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 22:03

Lotus je napisao/la:
Znamo mi na sta ti mislis,al valjda su pokazatelj njegove igre u Cedeviti sa ozbiljnim igracima i u ozbiljnoj kosarci i to je mjerilo sta on moze i za sta je sposoban.Vidis da se on ovdje sprda kao i vecina momaka tu..Daleko smo po kvalitetu iznad vecine ovih ekipa i to dovodi do neozbiljnosti.
Po meni se ta ozbiljnost kod jednog profesionalca ne bi trebala dogadjati i meni nema opravdanja za ovakve njegove nastupe u ova 2 dana.On treba da bude vodja i vodi svojim primjerom i na terenu i izvan njega(jer zna sta je profi,za razliku od mnogih momaka),a momci su obje utakmice,fakticki,rijesili bez njega.Sto se tice Cedevite,ja sam ,kao i svi,vidio ogroman potencijal,ali zbog silinih svojih gluposti i tamo,nije igrao previse minuta.Mora sto prije da se sabere.I ne,ja nisam neki pljuvac ili sl. vec postavljam NAJVISE ciljeve i zahtjeve kod sebe kad je Juka u pitanju,jer je toliki potencijal.Za gluposti koje pravi ovdje i u Cedeviti(mislim na nepotrebne faulove) u NBA-u ce imati mjesec dana u D ligi,pa ce se onda mnogi pitati zasto ne igra NBA utakmice itd itd?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 jul 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jul 2014, 22:08

Svaka cast momcima. Vidim po statistici da su svi dali doprinos, bench points nasi 55, Kipar 10. Sta reci :P

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2014, 22:09

Juka definitivno će morati naučit kontrolisat, ne smije dobit 3 faula u jednoj četvrtini, pogotovo ne u prvoj. Jedan profesionalac to sebi ne smije dozvolit. Cijeli svoj potencijal će uništit sa svojom neozbiljnošću, ako ovako nastavi neće moći da pokaže ono što zna a zna mnogo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jul 2014, 22:12

Ja mislim da Juka nije svjestan svoje snage i zbog toga pravi ogroman broj licnih greski :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 11 jul 2014, 22:24

Slazem se da Nurkic mora pripaziti na svoju agresivnost, i da je nedopustivo da napravi 3 licne u 5 minuta protiv ovih amatera, ali opet.. Meni je najbolje od svega sto mi mislimo da je on odigrao lose (ili bolje reci nije bio na svom nivou), a on je i takav je sakupio index 30, i bio nas najbolji igrac veceras. Nisam gledao utakmicu, ali vjerujem da je njegova velika zasluga za ovih 13 trica uz procenat 50%.
I jos jedna bitna stvar, on je prakticno s odmora dosao na ove utakmice, kako turnir bude odmicao, bice i on bolji, to je cinjenica.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 jul 2014, 22:28

NEZALAGANJE je napisao/la:
Lotus je napisao/la:
Po meni se ta ozbiljnost kod jednog profesionalca ne bi trebala dogadjati i meni nema opravdanja za ovakve njegove nastupe u ova 2 dana.On treba da bude vodja i vodi svojim primjerom i na terenu i izvan njega(jer zna sta je profi,za razliku od mnogih momaka),a momci su obje utakmice,fakticki,rijesili bez njega.Sto se tice Cedevite,ja sam ,kao i svi,vidio ogroman potencijal,ali zbog silinih svojih gluposti i tamo,nije igrao previse minuta.Mora sto prije da se sabere.I ne,ja nisam neki pljuvac ili sl. vec postavljam NAJVISE ciljeve i zahtjeve kod sebe kad je Juka u pitanju,jer je toliki potencijal.Za gluposti koje pravi ovdje i u Cedeviti(mislim na nepotrebne faulove) u NBA-u ce imati mjesec dana u D ligi,pa ce se onda mnogi pitati zasto ne igra NBA utakmice itd itd?

Jusuf to radi iz jednog razloga,momak igra košarku 5godina....biće to sve,kada prica dosta je zreo a te greške su neiskustvo.

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 11 jul 2014, 22:41

Ma Juka čim se "iole" uozbiljio, ovi mu ništa nisu mogli. Što se tiče one tri lične u pet minuta, onaj sudija ćelavi je sra..o samo tako. Svi ostali izgledaju kao djeca spram njega. A povrh svega toga je i mangup i to samo takav, što mi je pravo drago.

Juka :tokralju:

Uglavnom, momci fino igraju. Alibegović mi se pravo svidio, baš je ono fino građen, ima visinu, i jako mekanu ruku, čini mi se da je 2-3 trice pogodio večeras.

I ako može pitanje za nekoga, ko je onaj momak što sjedi sa igračima na klupi zajedno sa Sulejmanovićem ?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jul 2014, 22:59

onaj tamnoputi sudac je bio kuler samo takav, sve po ps-u svira :mrgreen:

Juka jedno nba kucanje i dijelio bananko bananice, ostalo vrijeme grijao klupu :D

koja je najjaca ekipa ovde, jel ovaj portugal iz naše grupe? po imenima meni ukraina ne lici na neke amatere, koliko ulazi u a diviziju?
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 jul 2014, 23:15

Nedim Tunovic sjedi s Emirom.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jul 2014, 23:16

Deda majstore :bih:

Nije džaba sa mnom u razred išao :mrgreen:

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 11 jul 2014, 23:24

veceras po meni Delalic najbolji,Dedic odlican sut i odlicna odbrana,Jusuf previse arogantan,glumi nesto,ali jebg covjek je realno za sve njih ovde izmislio kosarku,igrao je s 13%
Manijaci Zeljini

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 jul 2014, 01:08

Steta sto ovi momci ne igraju a diviziju.svim su kategorijsma izborili a diviziju,a nikako da sami u njoj zaigraju.
Mislim mocice njih par igrat ali eto kad predju u seniore abd onda nek razvaljuju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 jul 2014, 01:25

Donnie Darko je napisao/la:Deda majstore :bih:

Nije džaba sa mnom u razred išao :mrgreen:
Znaci na tebe je. :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jul 2014, 01:39

Jasno se vidi se da je @Donnie imao uticaja na njega. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 12 jul 2014, 02:41

Volio bih da neko strucniji kaze kolike su sanse da sa ovim momcima za nekoliko godina u seniorskoj selekciji budemo jedni od boljih u Evropi?

Nekako mi se cini da ova generacija ima ogroman potencijal i da bi za par godina mogli biti strasan tim. Kada na to dodamo Djedovica, Mirzu i Sulejmanovica moje misljenje je da bi trebali redovno prolaziti u drugi krug na velikim takmicenjima.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jul 2014, 03:43

juka previse licnih :S jos na ovom nivou.. ne znam iako igra dobro mislim da bi morao puno bolje jer pogledajte koliko je dominatan u odnosu na ostale igrace znaci 20+ 10+ bi moralo da bude svaku tekmu. Mozda se i cuva...
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.