Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Imam i ja 5. Dajte email da joj silujemo inbox
I lijepo joj trebamo reci da joj na pamet ne pada da momciluka naseg ne naziva ni tenk ni hulk nego iskljucivo Rusilac. I zeni reci da joj na pamet ne pada da ga zove Sejo nego samo Seo. Ovo drugo je za njeno dobro.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Evo joj fb profil ako hocete tu poruku da posaljete:
https://www.facebook.com/sanela.p.gadzo ... 158227%3A8
https://www.facebook.com/sanela.p.gadzo ... 158227%3A8
Poslao
Očekuje se još bar 20 istomišljenika iz raje da pošalje uskoro
Očekuje se još bar 20 istomišljenika iz raje da pošalje uskoro
FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Poslano. 
Ispoštovao građansku dužnost

I naravno u poruci je napomena za ime i nadimak. Čisto radi njene sigurnosti

FORZA MARŠAL !!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ispoštovano 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ovo ako uspije, svaka cast za idejuSheyi je napisao/la:Ispoštovao građansku dužnost![]()
pitao bih je nešto drugo 
Sta li Boze ?Chinaglia je napisao/la:pitao bih je nešto drugo
soccerfan je napisao/la:Ovo ako uspije, svaka cast za idejuSheyi je napisao/la:Ispoštovao građansku dužnost![]()
![]()
Zamisli samo kad mu Sanela kaze da ga navijači zovu Rušilac, a on odgovori "Da znam za te momke, poseban selam za njih, pozivam ih na roštilj"
praši l' se Prašovićsoccerfan je napisao/la:Sta li Boze ?Chinaglia je napisao/la:pitao bih je nešto drugo
- master1015
- Kontakt:
tenk je uredu ustvari teski tenk ga moze nazivat tenk rusilac bik trafika regal kamion traktor zgrada brdo sve su to nadimci na sto se momak ponosi inace poslo sam i ja cori zahtjev da uradi emisiju sa momkom jer je momak legenda i pravi momciluk podsjetite cori da se radi o sea sead seo rusilac kolasinac i posaljite sliku ako treba da ga ne zaboravisoccerfan je napisao/la:Imam i ja 5. Dajte email da joj silujemo inbox![]()
![]()
![]()
![]()
I lijepo joj trebamo reci da joj na pamet ne pada da momciluka naseg ne naziva ni tenk ni hulk nego iskljucivo Rusilac. I zeni reci da joj na pamet ne pada da ga zove Sejo nego samo Seo. Ovo drugo je za njeno dobro.
![]()
![]()
![]()
Joj nemoj mi tu Sanelu. Upada ljudima u rijec i postavlja moronska pitanja. Ne zasluzuje naseg Sea. Samo Oprah, Larry King ili Baho Topalbecirevic. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Juventinisimo
- Kontakt:
master1015 je napisao/la:tenk je uredu ustvari teski tenk ga moze nazivat tenk rusilac bik trafika regal kamion traktor zgrada brdo sve su to nadimci na sto se momak ponosi inace poslo sam i ja cori zahtjev da uradi emisiju sa momkom jer je momak legenda i pravi momciluk podsjetite cori da se radi o sea sead seo rusilac kolasinac i posaljite sliku ako treba da ga ne zaboravisoccerfan je napisao/la:Imam i ja 5. Dajte email da joj silujemo inbox![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ce joj slika...poslije interviewa ona ce sebi Sea istetovirati na ..........
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Momak, nije ti dobro. Zna Seo da ovdje ima i djevojaka. Pazi kako pišeš.Sheyi je napisao/la: Zamisli samo kad mu Sanela kaze da ga navijači zovu Rušilac, a on odgovori "Da znam za te momke, poseban selam za njih, pozivam ih na roštilj"
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
BaDa12 je napisao/la:Momak, nije ti dobro. Zna Seo da ovdje ima i djevojaka. Pazi kako pišeš.Sheyi je napisao/la: Zamisli samo kad mu Sanela kaze da ga navijači zovu Rušilac, a on odgovori "Da znam za te momke, poseban selam za njih, pozivam ih na roštilj"![]()
Halali hanuma
-
Nerminovic
- Kontakt:
ISEA