Ljudi su turisti u Premijer Ligi, isto kao i prošlogodišnja trojka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:32Ipswich lagano mogao da primi 6-7 komada u prvih pola sata
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Može li neko reći ovom idiotu na Areni da se lik zove Savinjo, a ne Savio?
Ocekivao sam da ce Girona biti malo ozbiljniji projekat. Al pustise sve najbolje igrace odmah.
Sávio Moreira de Oliveira, Savinho je vise nadimak cak je u Gironi na dresu nosio Saviogigglessmoke je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:38Može li neko reći ovom idiotu na Areni da se lik zove Savinjo, a ne Savio?

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma nemaju oni taj kapacitet,sredina koja eventualno moze posluziti za razvoj igraca Cityu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Pa onda neka si napiše ime na dresu. Čuj Savinjo. Svaki bi da bude Ronaldinjo.StevieG8 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:40Sávio Moreira de Oliveira, Savinho je vise nadimak cak je u Gironi na dresu nosio Saviogigglessmoke je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:38Može li neko reći ovom idiotu na Areni da se lik zove Savinjo, a ne Savio?![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
City malverzacijama dobio Savia po 3x puta manjoj cijeni. Dobar igrac, ali jos jedan od razloga zbog cega ce City kroz par godina igrati u konferenciji.
Pa moze,ali sta ce sad neki ozbiljan projekat raditi u gradu sa 100k stanovnika.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Wan Bissaka u prvoj akciji za West Ham izveo potez kakav nikad nije za 5 godina u dresu Manchester Uniteda. 
Pa ovaj Southampton ima haman istu ekipu ko one sezone kada su ispali 
Eze urnebesno precijenjen igrač, baš me interesuje u kojem trenutku će United izvaliti nekih 90ak miliona za njega.

Eze urnebesno precijenjen igrač, baš me interesuje u kojem trenutku će United izvaliti nekih 90ak miliona za njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Garnacho je ok, Rasho propao slucaj, njega se sad tesko i rijesiti obzirom na platu, Antony isto tako, za Amada ima jos nade, ako nista moze sa klupe da ulaziJayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:33Al potrosis 600 miliona i krila ti igraju Rashford, Diallo, Antony i Garnacho![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dokle ce se šiljit kriminalcima jbt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Triple captain Haaland 

Dok je arvidovog brokulić finna ja ne moram ni spominjati najjačeg u kosmosu.

4-IN-A-ROW
With that Brighton win earlier today, no Premier League player has ever beaten Man Utd more than James Milner.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Grealish dobio žuto što ga je lik nagazio u šesnestrcu, ali krade ovaj City 

- Maroon1946
- Kontakt:
Ollie Watkins masterclass?
- JayCatwright
- Kontakt:
Garnacho je dobar za klupe, a ovu trojicu kad spojis dobijes Luis Diazario_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:47Garnacho je ok, Rasho propao slucaj, njega se sad tesko i rijesiti obzirom na platu, Antony isto tako, za Amada ima jos nade, ako nista moze sa klupe da ulaziJayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:33Al potrosis 600 miliona i krila ti igraju Rashford, Diallo, Antony i Garnacho![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.