FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
PortiJo je počasni gost na temi. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E ne znan za forun, to je ipak malo šire pučanstvo. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek' dovedu jos Mathieua i Sukija ja zadovoljan 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kad puštaš takve igrače i legende puštaš ih besplatno kako bi našli što bolji angažman. Ukratko Xavi se ne prodaje!messilla je napisao/la: Hoće li biti kakvih novaca od ludih naftaša? Nisu bzvz glavni sponzor.![]()
Jbt tri kapitena odoše ovo ljeta, sreča pa ode i Fabregas inače bi teško ovo podnio.
Don't hate what you don't understand.
iniesta , busquets , messi pa i pique so potencijalni novi kapiteni , iako bi ja volio vidit Mascherana prije nego Busquetsa , taj je pravi vodja i pravi materijal za kapitena
Volio bih da Busquets bude novi kapiten.
jbg odoše dva simbola Barce , Puyol i Xavi
institucije koje zaslužuju svoje statue ispred stadiona....Valdes isto jako bitna licnost, covjek koji je ostavio dubok trag.
Valja nam se navikavati bez njih.
jbg odoše dva simbola Barce , Puyol i Xavi

Valja nam se navikavati bez njih.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 jun 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iniesta je jedini kandidat novog kapitena.
Glasat će se tako da je sigurno Iniesta, Busi, Messi doduše moguće je da se obrnu Busquets i Mešin 4. bi trebao biti Masche zapravo trebao bi biti 1. al' neće on imati dovoljnu minutažu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iniesta pa Messi. Dalje nije ni bitno. Đe će Buskec biti kapiten prije Messija 

Ka'e dali Messiju kapitensku u Argentini i sad pred izlazak na teren svi očekuju neki govor da motivira suigrače on k'o mulac oborio glavu i izaš'o. 

Nije im na odmet da nam šta nakapaju.xaviesta je napisao/la:Kad puštaš takve igrače i legende puštaš ih besplatno kako bi našli što bolji angažman. Ukratko Xavi se ne prodaje!messilla je napisao/la: Hoće li biti kakvih novaca od ludih naftaša? Nisu bzvz glavni sponzor.![]()
Jbt tri kapitena odoše ovo ljeta, sreča pa ode i Fabregas inače bi teško ovo podnio.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Talijanski mediji: Predstavnik Juana Cuadrada bi se u narednih nekoliko sati mogao sastati sa čelnicima Barcelone kako bi se finalizirao transfer vrijedan 28 milijuna eura.
let3 je napisao/la:Talijanski mediji: Predstavnik Juana Cuadrada bi se u narednih nekoliko sati mogao sastati sa čelnicima Barcelone kako bi se finalizirao transfer vrijedan 28 milijuna eura.

Nadam se da je ovo istina,jer sam dosta puta gledao Fiorentinu prosle sezone.
Covjek je odlican igrac i to pokazuje na ovom svjetskom prvenstvu,ali voli loptu vise nego svoju mater i nerijetko se odlucuje na neke solo dionice i suteve.
U barceloni naravno nece imati pravo na tako nesto jer se zna ko mora imati loptu,a ako se obistini ova moja pretpostavka to bi samo znacilo da cete kupiti jos jednog Alexisa Sancheza,covjeka koji moze puno toga ali jednostavno nije u prilici.

-
- Kontakt:
Prvo sam pomislio da čitam post fana Barce, ali kasnije se jasno može uočiti da se raduješ još jednom igraču koji neće moći doći do izražaja u Barceloni.Dzoni je napisao/la:let3 je napisao/la:Talijanski mediji: Predstavnik Juana Cuadrada bi se u narednih nekoliko sati mogao sastati sa čelnicima Barcelone kako bi se finalizirao transfer vrijedan 28 milijuna eura.![]()
Covjek je odlican igrac i to pokazuje na ovom svjetskom prvenstvu,ali voli loptu vise nego svoju mater i nerijetko se odlucuje na neke solo dionice i suteve.
U barceloni naravno nece imati pravo na tako nesto jer se zna ko mora imati loptu,a ako se obistini ova moja pretpostavka to bi samo znacilo da cete kupiti jos jednog Alexisa Sancheza,covjeka koji moze puno toga ali jednostavno nije u prilici.

+1

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ne reci dva putDzoni je napisao/la:let3 je napisao/la:Talijanski mediji: Predstavnik Juana Cuadrada bi se u narednih nekoliko sati mogao sastati sa čelnicima Barcelone kako bi se finalizirao transfer vrijedan 28 milijuna eura.![]()

zayeban je Enrique, nece biti peglanja lopte i da je pojedinci carine ko da je ona njihova svojina.
Ne reci dva putlet3 je napisao/la:
ne reci dva put...kod Luisa ce se mjenjati ta praksa i taktika, a Boga mi nece biti ni "nedodirljivih"
![]()
zayeban je Enrique, nece biti peglanja lopte i da je pojedinci carine ko da je ona njihova svojina.

Vidim da vas je dosta obradovao dolazak Enriquea koji je jos uvijek nedokazan trener.
Sta vise iz Evropa LIge je uspio ispasti sa Romom (koja tada nije imala ovako jak sastav) od Slovana iz Bratislave (od njih je ipak imala).
Koke (Atletico Madrid): "Ima ugovor s Atleticom, sretan sam ovdje i samo to mogu reći. Sličan sam Xaviju? Samo je jedan Xavi."
Santi Cazorla (Arsenal): "Prema mom mišljenju, više se neće roditi igrač kao što je Xavi!"
Santi Cazorla (Arsenal): "Prema mom mišljenju, više se neće roditi igrač kao što je Xavi!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.