jel gljiva stoper xDbrajla95 je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi dosli danas da pogledamo utakmicu nasih nada protiv Slobode! Moci cete i vidjeti na djelu Armina Hodzica i on ce igrati danas!A i branice golman Vedran Kjosevski
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Može li mi neko nabrojati sve igrače koji su iz omladinskog pogona, a trenutno igraju za Željezničar ?
Jeste u 18:00Omar500 je napisao/la:Jel danas u 6 utakmica ? Također mi nije jasno što ne ponude Kjosevskom ugovor, najmanje na pet godina, pošto je još mlad.brajla95 je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi dosli danas da pogledamo utakmicu nasih nada protiv Slobode! Moci cete i vidjeti na djelu Armina Hodzica i on ce igrati danas!A i branice golman Vedran Kjosevski
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Je li ulaz za današnju tekmu kadeta besplatan ili ne? Samo informacije radi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
igra li se na glavnom?
Jutros u slasticari Palma vidjena dva Nijaza-----------g.Gracic i g.Brkovic ,,,,,Jes,bice OLIMPIC jak ,jak,jak-Evropo stizemo pravo sa nase OtokeBianconeri1988 je napisao/la:Je li ulaz za današnju tekmu kadeta besplatan ili ne? Samo informacije radi...
Ko i svake godine moj pabziopabizo je napisao/la:Jutros u slasticari Palma vidjena dva Nijaza-----------g.Gracic i g.Brkovic ,,,,,Jes,bice OLIMPIC jak ,jak,jak-Evropo stizemo pravo sa nase OtokeBianconeri1988 je napisao/la:Je li ulaz za današnju tekmu kadeta besplatan ili ne? Samo informacije radi...
Jarane,ja ne vidim nista lose u svemu tomepile87 je napisao/la:Ko i svake godine moj pabziopabizo je napisao/la:Jutros u slasticari Palma vidjena dva Nijaza-----------g.Gracic i g.Brkovic ,,,,,Jes,bice OLIMPIC jak ,jak,jak-Evropo stizemo pravo sa nase OtokeBianconeri1988 je napisao/la:Je li ulaz za današnju tekmu kadeta besplatan ili ne? Samo informacije radi...nije prvi put da vidis na kafi nijaza sa nekim iz Zelje ili iz sarajeva.
Ako mi vjerujes ne vidim nista lose ni ja u tome.Meni je to normalno da ljudi iz svih klubova sjede i piju kafu, Jagodic zna svratiti kod Amara na kafu, ili Mirza, isto tako mi je normalno da Zujo sjedi sa nekim iz fks ili bilo kog drugog kluba, zeka bude skoros svaku tekmu Zelje na zapadu, Sliskovic je dosta puta gost na Grbavici.Cinjenica je da ljudi iz klubova treba da se tako ponasaju, ili da igraci na terenu treba da se ponasaju kao pravi sportisti, a navijaci da se ponasaju navijaci.Ono sto hocu reci sportski radnici treba da se ponasaju u skladu sa svojim poslom.pabizo je napisao/la: Jarane,ja ne vidim nista lose u svemu tome
Bravo jarane ,,,,,,pile87 je napisao/la:Ako mi vjerujes ne vidim nista lose ni ja u tome.Meni je to normalno da ljudi iz svih klubova sjede i piju kafu, Jagodic zna svratiti kod Amara na kafu, ili Mirza, isto tako mi je normalno da Zujo sjedi sa nekim iz fks ili bilo kog drugog kluba, zeka bude skoros svaku tekmu Zelje na zapadu, Sliskovic je dosta puta gost na Grbavici.Cinjenica je da ljudi iz klubova treba da se tako ponasaju, ili da igraci na terenu treba da se ponasaju kao pravi sportisti, a navijaci da se ponasaju navijaci.Ono sto hocu reci sportski radnici treba da se ponasaju u skladu sa svojim poslom.pabizo je napisao/la: Jarane,ja ne vidim nista lose u svemu tome
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Mozda dogovaraju transfer Ganceva...pabizo je napisao/la:Jutros u slasticari Palma vidjena dva Nijaza-----------g.Gracic i g.Brkovic ,,,,,Jes,bice OLIMPIC jak ,jak,jak-Evropo stizemo pravo sa nase OtokeBianconeri1988 je napisao/la:Je li ulaz za današnju tekmu kadeta besplatan ili ne? Samo informacije radi...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
bh_navijac
- Kontakt:
kadeti vode 2-1! gubili 1-0 upravo drugi gol dali !!! naprijed momci !!!
Jel' Ara dao ijedan gol ?bh_navijac je napisao/la:kadeti vode 2-1! gubili 1-0 upravo drugi gol dali !!! naprijed momci !!!
Osim - drugo ime za Želju !
- partibrejker1921
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka cast momcima.. I malom Hodzicu, stvarno ce mi biti zao ako ode..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hodžic se nije vidio tako rec ovu utakmicu i fulio je penal...ko je 17 broj kod nas momak je perfektno odigroBaja_Zvjerka je napisao/la:Svaka cast momcima.. I malom Hodzicu, stvarno ce mi biti zao ako ode..
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hadžić danas katastrofa mrtva, ja došao maksuz radi njega, jedino što je uspio uraditi promašiti penal...Iskreno gore će nas Sloboda nabiti...Dali 2 gola iz prekida i to je to...
Nijedan igrač me danas nije nešto posebno oduševio, izuzev napadača sa brojem 17, ako nam je ovo budućnost onda nam se crno piše
Nijedan igrač me danas nije nešto posebno oduševio, izuzev napadača sa brojem 17, ako nam je ovo budućnost onda nam se crno piše
Ž '21!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa kakav je gol Hodzic dao ??
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
jbg drug ne moze ni on svaku utakmicu 5 golova zabijat...nemoj odma da pricas kako nasi veze nemaju.uvijek smo imali jaku skolu fudala i izbacivali jake igrace i sad ce bit isto tako...drmnucemo ih i u tuzli sigurno....Bianconeri1988 je napisao/la:Hadžić danas katastrofa mrtva, ja došao maksuz radi njega, jedino što je uspio uraditi promašiti penal...Iskreno gore će nas Sloboda nabiti...Dali 2 gola iz prekida i to je to...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.