MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:28
Ma treba nam bolji od Krpica, al sipak. Za nadati se jedino da ce Krpic vratiti bar dio nekadasnje forme.
Krpic ce uvijek biti ok,kad ima dobre i brze suigrace. Nisam nikakav insajder, da bi mogao znati sta se moze izdesavati u narednom periodu po pitanju pojacanja,ali ima jedna stvar koja meni smeta.
A to je situacija oko AlJabera.
Nasi su navalili da ga prodaju,mada se prica da je pola za pola protiv,kao bolje uzeti sad lovu nego da se povrijedi.
Meni samo nije jasno ako je i Jozak istakao,da bi volio da ostane jos jesnu sezonu. Kakvi su izgledi za produzenje saradnje i da se osiguramo za obestecenje. Jer sigurno da Jozak nije rekao bezveze da bi volio da ostane pa da se onda proda. Sigurno da prodaja u Januaru ne moze biti skuplja od ove sad,ako mu ugovor istice na ljeto.
Jer sigurno da ima neka caka,ne bi covjek bezveze govorio ono.
Mi bez Al Jabera sa ovim rosterom za sada,nismo bas neki tim sa znalcima. Kako neko navede danas.
Ostaju ti Hiros i Boljevic kao neke prve violine. Ostatak tima za sada ne mozemo nazvati nekim majstorima.
Vjerovatno bi nasi od tih para doveli jos nekoga.Ali.... ja bi vise od toga volio gledati Al Jabera jos jednu sezonu,bez obzira sto bi ovo trebao biti najveci transfer ikada. Kako navode.
Zna li iko kako djeluje taj novi Arap. Valja li sta.