ultrasstyle_tz je napisao/la:pa Savez "kara" samo nas i Celik zato sto samo mi i Celik nemamo rijesen reprogram sa poreskom
a sta ste iznenadjeni nije mi jasno

otkad vam se vec govori da od Kostica i Skahica nema nista za sad, tak da ne znam otkud ovo iznenadjenje
valjda se nesto rijesi uskoro jer ova odbrana mi ni malo ne ulijeva povjerenje...bojim se da napad nece moc dat golova koliko ovi mogu bezveze primiti, kao i prosli put u Zenici
sto se tice Pirije, ne bih imao nista protiv i da ostane do zime- taman da rijesimo brigu oko u-21 igraca...
sa Skahice, Kosticem i eto Stevanovicem (uglavnom jos jednim ofanzivcem) smo ekipa za evrope..ovako je odbrana vise nego diskutabilna..sastav NA PAPIRU mozda i slabiji od onog koji je zadnji put istrcao na Bilino Polje, ali je sigurno da su svi igraci koji su tu duze vrijeme napredovali pojedinacno tako da ce realnu sliku pokazati teren..kazem na papiru smo slabiji nego zadnji put u Zenici ali jedino mjerilo je teren
"Ultrasstyle tz". Nismo brate slabiji na papiru nego proljetos u Zenici,Odbrana je ista, osim Pirića. Ali Govedarica , Ordagić, Ahmetović , Mehidić,nisu slabiji od Bekića,Kise,Krpića i Mujića.Deplasirano je govoriti danas o "odbrani kao izdvojenom odelenju".Cijela ekipa igra i odbranu, prije svega a zatim i napad. Nema tu šta "odbrana ne uljevati povjerenje".Pobogu brate,
ekipa je jedna cjelina.Jučer su svi momci krajne profesionalno obavili trening. Moranjkić je stari vuk, nemamo trunku razloga da sumnjamo u njegov kvalitet.Mujkić, Salihović, Stjepanović, Veselinović , Mujić, sve su to igrači koji mogu biti starteri u bilo kojoj našoj utakmici. Jučer je trenig utakmica završena 1:1. Naravno, sa Nikolićem, Kostićem i Škahićem bit će to još jača ekipa. I slažem se, "jedino mjerilo je teren."