Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

suhakrpa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la suhakrpa » 31 jul 2015, 18:26

Romi fali malo novca da isplati onoliko koliko City trazi za Dzeku. Pokusavaju da spuste cijenu i kupe Edina bez da prodaju Doumbiu ili nekog drugog, jer zele imati sirinu. Ako vide da City nikako nece obarati cijenu, onda ce vjerovatno biti primorani da prodaju nekog od napadaca kako bi uzeli Dzeku. Transfer ce se obaviti sigurno, samo je pitanje pod kojim uvjetima i na koji nacin.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jul 2015, 18:29

Isto su to radili i Santa Cruzu i mnogim drugim njih pare ne interesuje,smatraju svoje igrace robovima...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jul 2015, 18:37

LARSSONCHE je napisao/la:http://lockerdome.com/manunitedfans/616 ... 0566772497

ne znam koliko je tacno
Druze, to je stara vijest, i tacna je. On je dogovorio svoje, City nije.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jul 2015, 18:43

@suhakrpa - garcia igra 4-3-3 gdje ova zadnja trojica konstantno mijenjaju pozicije. trenutno za ta mjesta konkurisu florenzi, iturbe, falque, gervinho, ibarbo, ljajic, totti, destro i doumbia. jel' stvarno mislis da roma odugovlaci jer ne zeli prodati nekoga od njih?

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 31 jul 2015, 18:47

salle86 je napisao/la:samo da ne bude j.ebena posudba sa pravom otkupa
samo to ne
Amin Lahijarabi da bude posudba sa pravom otkupa :-P
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 jul 2015, 18:51

Dzeko sigurno nece mjenjati mjesta i imat ce ulogu najisturenijeg igraca u formaciji. Za to mjesto konkurisu jos Doumbia i Totti (barem onoliko koliko sam ja upratio), jer im je to prirodna pozicija. Ostali mogu po potrebi uskociti na to mjesto. Tako da Roma moze zadrzati sve njih, a moze i prodati nekoga. Izostanak se nece uopste osjetiti.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jul 2015, 19:10

sve zavisi hoce li garcia podrediti formaciju dzeki ili dzeku formaciji. uostalom, on se i u cityu cesto znao izvlaciti na lijevo krilo kako bi otvarao prostor za aguera u sredini tako da nije nemoguce da nesto slicno gledamo kod garcije koji i forsira takav stil igre. medjutim, taktika nije poenta mog posta nego je poenta u tome da roma ima previse igraca u napadu i da tvoja konstatacija o sirini i njihovoj zelji da zadrze igrace jednostavno ne stoji. doumbia, destro i gervinho su na prodaju i samo zbog lose ponude cska koja prva zeli posudbu pa onda otkup ugovora i zbog lose ponude iz kine ovaj prvi je jos uvijek tu, samo zbog igraceve zelje da ostane u italiji a ne da ide u monaco destro je jos uvijek tu i samo zbog gervinhovih sada vec poznatih zahtjeva i pregovora sa arapima on jos uvijek nosi dres rome. vjeruj mi, prva iole prihvatljiva ponuda i oni su bivsi igraci.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 19:15

Taj Dumbia gdje god je igrao trpao je kao lud, ali u Romi ne moze meda. Ali zar ga je tako tesko prodati, ima strasnu statistiku iz Svicarske i Rusije...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jul 2015, 19:23

samo dvije ponude dosle. jedna iz kine koja je skoro pola onoga sto je roma platila za njega, a ni sam igrac nije u spreman otici tamo u ovoj fazi karijere, dok je druga ponuda od cska, ali radi se i posudbi sto romi ne godi jer zeli njegovom i ostalim prodajama finansirati pojedine transfere.

sto se njegove igre tice ne radi te famozne kretnje o kojima pisem, previse je statican i vjeruj da po jednoj utakmici nema vise od 6 dodira sa loptom - statistika ne laze. samopouzdanje mu je unisteno, nije se uklopio u ekipu, nije naucio ni rijeci talijanskog jezika i od igraca komunicira samo sa gervinhom. zesci promasaj.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 31 jul 2015, 19:39

:mrgreen: I sta ima , je li Edin vidzen kako ulazi na let za Rim ili je jos u fazi pakovanja kofera , ostat nece garant nesto se desava :geek: , nema veze mi cekamo vec godinama na njegov odlazak iz ovog umjetnog kluba tako da mozemo jos koji dan sacekati :kafa:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 jul 2015, 22:20

Evil Genius II je napisao/la:sve zavisi hoce li garcia podrediti formaciju dzeki ili dzeku formaciji. uostalom, on se i u cityu cesto znao izvlaciti na lijevo krilo kako bi otvarao prostor za aguera u sredini tako da nije nemoguce da nesto slicno gledamo kod garcije koji i forsira takav stil igre. medjutim, taktika nije poenta mog posta nego je poenta u tome da roma ima previse igraca u napadu i da tvoja konstatacija o sirini i njihovoj zelji da zadrze igrace jednostavno ne stoji. doumbia, destro i gervinho su na prodaju i samo zbog lose ponude cska koja prva zeli posudbu pa onda otkup ugovora i zbog lose ponude iz kine ovaj prvi je jos uvijek tu, samo zbog igraceve zelje da ostane u italiji a ne da ide u monaco destro je jos uvijek tu i samo zbog gervinhovih sada vec poznatih zahtjeva i pregovora sa arapima on jos uvijek nosi dres rome. vjeruj mi, prva iole prihvatljiva ponuda i oni su bivsi igraci.
Istina da se Dzeko cesto izvlaci na krilo jer nema lopti u sredini i cesto je potpuno odsjecen od ekipe. Na taj nacin pokusaje da se nekako ukljuci u igru i uradi nesto. Kod Rome je stvar drugacija. Igraju 4-3-3 i nebi bilo potrebe da se Dzeko izvlaci na krilo ili da se vraca na sredinu terena po loptu. A upravo zbog toga sto igraju sa trojicom naprijed moraju imati dosta igraca, kako bi se mogli rotirati. Oni mozda zele prodati Doumbiu, jer se nije pokazao, ali nece im biti mrsko ako ostane jer ce imati razloga da ga drze na klupi, a znaju da on moze doprinijeti kada udje sa klupe. Jedna losa sezona se moze svakome desiti, ali njegova klasa se ne moze poreci.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 jul 2015, 23:00

Fordinjo je napisao/la::mrgreen: I sta ima , je li Edin vidzen kako ulazi na let za Rim ili je jos u fazi pakovanja kofera , ostat nece garant nesto se desava :geek: , nema veze mi cekamo vec godinama na njegov odlazak iz ovog umjetnog kluba tako da mozemo jos koji dan sacekati :kafa:
Vala smo prezivjeli i gore, pa cemo i ovo :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 avg 2015, 01:19

City Watch ‏
Roma will improve their offer for Edin Dzeko to £16.2m (€23m) according to tomorrow's Corriere dello Sport.
Mislim da je to to...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 avg 2015, 03:06

Ma on je novi igrač rome to je već jasno ;)

Sretno mu tamo ne sumnjam da ce se vratiti jedno 70-80% sebe iz vukova do nove godine ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 avg 2015, 03:19

hajd pa da se konacno isplati sto imam arena sport
Thomas Müller - Fußballgott

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2015, 04:48

Ajde Edine dragi predi vise. Koliko pratim sva ova desavanja i cekam, ziv se smorih. Dzeku bi ovo oreporodilo.Samo sto ova Roma pegla majke mi moje neka kazu koliko im fali, skupicemo mi sa foruma crkavice da doplatimo. :D :D Ono sto mene vise i od samog Edina brine je Vedo al o njemu na njegovoj temi. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 avg 2015, 09:17

City je navodno odbio 20 miliona eura + 3 miliona bonusa i zele 30 miliona eura za igraca koji je zabio 4 gola prosle sezone u prvenstvu. A u sezonama prije toga nije bio starter osim jednu polusezonu. Malo li je. Stvarno nevjerovatno od kluba. Mogao je uraditi kao Milner sto nije produzio ugovor a ovako on klubu donese 20 miliona i opet ljudima nije dovoljno. Navodno ima treba zbog fifa financial fair playa da dovedu neko drugo skupo pojacanje ako im je za vjerovati. Kako god bilo ovo nije nimalo fer do Dzeke. Gdje su sada "strucnjaci" koji su svim silama ovdje hvalili produzenje ugovora i ljepili smajlice kao i ismijavali izjave da mu City nudi novi ugovor nebi li ostali bez odstete na kraju sezone ?? Naravno opet kao ne malo puta ovdje su totalno promasili u procjenama kao i u svom fudbalskom znanju.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 01 avg 2015, 09:36

Hajde predji prije uzvratne sa Standardom
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 01 avg 2015, 10:06

Ajax je napisao/la:City je navodno odbio 20 miliona eura + 3 miliona bonusa i zele 30 miliona eura za igraca koji je zabio 4 gola prosle sezone u prvenstvu. A u sezonama prije toga nije bio starter osim jednu polusezonu. Malo li je. Stvarno nevjerovatno od kluba. Mogao je uraditi kao Milner sto nije produzio ugovor a ovako on klubu donese 20 miliona i opet ljudima nije dovoljno. Navodno ima treba zbog fifa financial fair playa da dovedu neko drugo skupo pojacanje ako im je za vjerovati. Kako god bilo ovo nije nimalo fer do Dzeke. Gdje su sada "strucnjaci" koji su svim silama ovdje hvalili produzenje ugovora i ljepili smajlice kao i ismijavali izjave da mu City nudi novi ugovor nebi li ostali bez odstete na kraju sezone ?? Naravno opet kao ne malo puta ovdje su totalno promasili u procjenama kao i u svom fudbalskom znanju.
Je li to ona posljedna ponuda Rome, na nju mislis da je odbijena?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, EdinjoBos, General505, LeCoq, Miske01, s4mke, signalidunapark i 61 gost.