Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Titova-Juga » 01 feb 2013, 23:00

STEVEN je napisao/la:A mala je granica, a protiv onako loseg defanzivca se definitivno isplati odigrati over. Svakako ce Deng imati tezak posao protiv Wallacea, a Booz nije u nekoj formi, a i mislim da ga Evans moze usporiti tako da mi je ovaj over nekako logican.
Uz to mislim da se isplati odigrati 2 na Chicago pogotovo za ovu kvotu 2.55.

Malo su napucali tu kvotu jer je Booz pod upitnikom za veceras. Ako ne bude igrao, onda jos veca mogucnost da Noah ide preko, mada mislim da ce ionako prebaciti tu granicu. Negdje je cini mi se bila i 10.5.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 01 feb 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 01 feb 2013, 23:02

Gay ne igra večeras, a izostanak Calderona je ipak previše protiv Klipa. Takođe ni Boozer ne igra, tako da je možda Brook zicer, al' haj ga znaj s njim..

Klipe kp2
Lebron under 27,5
Stoudemire over 15,5
Nama je Željo svetinja jedina.

Everlast
Kontakt:

Post Postao/la Everlast » 01 feb 2013, 23:04

http://prntscr.com/r81xc" onclick="window.open(this.href);return false;

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 feb 2013, 23:05

Vasa Ladacki je napisao/la:Gay ne igra večeras, a izostanak Calderona je ipak previše protiv Klipa.

Klipe kp2
Lebron under 27,5
Stoudemire over 15,5

Izvor: Don Best
2013-02-01 F Rudy Gay Acquired is upgraded to probable Friday vs. LA Clippers

izvor: Usa today
Rudy Gay F Acquired Prob Fri - 2/1/13 Gay, who was acquired from the Grizzlies, will play in Friday's game against the Clippers.

P.S Broka nece cuvati Boozer nego Noah. A Booz ti je jedan od najgorih defanzivaca u istoriji kosarke tako da je to plus sto nece igrati ;)
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 01 feb 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 feb 2013, 23:05

Eh ovo sam ja iskombinirao od vasih parova:

Cosuins 17,5 vise
Randolph 16,5 vise
Noah 11,5 vise

Kvota: 6,33
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 01 feb 2013, 23:08

Panda je napisao/la:
friško uplaćeno, da ne bi bilo ne igraš ti to ko jučer što je bilo....

slika

slika
66 km, bolje išta nego ništa :|
sve su pite pitice, samo burek pitac je

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 01 feb 2013, 23:15

Moze li Irving veceras preko 24 misljenje?
Manchester United!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 feb 2013, 23:19

Tampa Bay - Winnipeg 1X
Dancevic - Granollers 2
Denver - NO 1
Utah - Portland 1
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 feb 2013, 23:23

Doktore, ako si tu negdje sta kazes za New York - Bucks tip 1.. Nesto mislim da se 1.5 kvota da odigrati na njih??
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

harqe
Kontakt:

Post Postao/la harqe » 01 feb 2013, 23:26

sta mislite denver preko 104 kosa??? 1,85 kvota

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 01 feb 2013, 23:41

Monroe OVER

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 02 feb 2013, 00:02

slika

-Evo nešto na markicu čisto onako da se prati :mrgreen:
Manchester United!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 feb 2013, 00:09

Melbourne V.-Melbourne Heart 2/1

Odmah da se razumijemo nije nikakva dojava ali ja osobno ću ovo ispratiti na manji ulog. Razlog tome je što su gosti ekipa koja je već znala odigrati prelaze u gostima, a inače u Australiji ovo je termin u kojem zna doći prelaz, bila su već dva ako se ne varam na tim utakmicama u 09.45h, po meni vrijedi pokušati pa možda se obradujemo ujutro ;)

sretno ako isprati neko

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 02 feb 2013, 08:51

Sjeverna Irska
LINFIELD - BALLYMENA UTD 1
1.45
hend -1
2.05

Sve ama bas sve osim uvjerljive pobjede bilo bi mi sumnjivo. Domacin u zadnjih 10 ima omjer 8 2 0 27:11 i 16 bodova. Mnogo su kvalitetniji i ocekujem jednu laganu pobjedu.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 feb 2013, 09:45

EmirSioux89 je napisao/la:slika

-Evo nešto na markicu čisto onako da se prati :mrgreen:
Brate ja te ispratih za Kliperse, a ovi ih rasturiše. Biće bolje drugi put. ;)

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 02 feb 2013, 10:05

Elem, evo sinoc sam imao nevidjenu srecu. Prva stvar je to da mi se desio pozitivan kiks sa Premierom. Na mom tiketu kojeg igram sa 1,30 cekam F.Sturma keca, kvota 1,15 :mrgreen: Citao sam ovdje da vas je dosta imalo ovakvih situacija sa premierom ali eto meni se nikada nije desila do sinoc. Sreca pa nisam zaspao, odgledam mec onaj proglasava Sturma pobjednikom, na teletextu fakat Sturm 1. Taman da ugasim TV, vidim ovaj Australijanac se raduje i komentator govori da nije mozda preinacena odluka :shock: Upalim comp, stranica premiera-klap moj tiket pozelenio i dobitak je tu. Krenem na forum postaviti sliku, forum pokvaren :D Jednim uhom i dalje slusam ovaj govori da je crnjo izgleda dobio, brzinski odigram na NBA - Utah dvoznak. Kontam bolje da uzmem dok nisu ponistili. Samo sto sam odigrao tiket, Felix Sturm pocrvenio :oops: Probudim se jutros, Utah prosla, dobitak na racunu. Sada ne znam hoce li mi ponistiti dobitak, ili su se malo zahebali. Sve u svemu opet sam sav kes nagurao na 3 para. Sta bude bice :?

http://www.dodaj.rs/?2i/pb/1pzJmvl6/1.jpg
http://www.dodaj.rs/?40/sg/18eqelGG/2.jpg

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 02 feb 2013, 10:13

Izostanci:
Wigan Athletic v Southampton
Wigan Athletic: Alcaraz, Fyvie, Piscu, Pollitt, Crusat, Ramis, Miyaichi, Watson
Southampton: Fonte, Do Prado, Mayuka (all doubtful)

Fulham FC v Manchester United
Fulham FC: Berbatov, Sidwell, Diarra, Frei, Richardson, Etheridge, Manolev, Enoh
Manchester United: Young, Fletcher, Keane, Hernandez (doubtful)

Crystal Palace v Charlton Athletic (South London derby)
Crystal Palace: Jedinak (28/2 m), Moritz (21/5 m) (both doubtful), McCarthy (0/0 d), Ward (18/0 d), Garvan (24/4 m), Dikgacoi (24/4 m)
Charlton Athletic: Haynes (11/5 f) (doubtful), Hughes (0/0 m)

Milton Keynes Dons v AFC Bournemouth
Milton Keynes Dons: Kay (22/1 m), MacKenzie (7/0 d), Powell (20/4 f) (doubtful), Bamford (0/0 f), Gleeson (18/3 m), Chadwick (22/6 m)
AFC Bournemouth: McDermott (6/0 f), Daniels (26/4 m), McQuoid (23/3 f) (doubtful)

Fleetwood Town v Bradford City
Fleetwood Town: Nicholson (19/2 m) (doubtful), Mawene (19/0 d), McNulty (16/2 d) (captain, left the club)
Bradford City: -

Girondins Bordeaux v Valenciennes FC
Girondins Bordeaux: Nguemo (11/0 m), Diabaté (11/2 f), Rolan (0/0 f)
Valenciennes FC: Camara (6/0 m), Danic (17/2 m), Djuric (0/0 m), Massampu (0/0 f), Pujol (13/5 f), Traoré (1/0 d), Angoua (9/0 d), Bong (15/0 d)

Dundee United v Rangers FC
Dundee United: Skacel (14/1 m) (left the club)
Rangers FC: Sandaza (12/2 f) (doubtful), McCulloch (18/13 f), Macleod (20/3 m)

Guadalajara v Villarreal CF
Guadalajara: Zazo (3/0 m), Escalona (2/0 g), Espín (14/0 d), Azkorra (22/7 f), Gaffoor (15/2 d)
Villarreal CF: Hernán Pérez (15/2 m), Uche (18/6 f, top scorer)
Bet Info Team

mashe
Kontakt:

Post Postao/la mashe » 02 feb 2013, 10:19

stomaklija je napisao/la:Elem, evo sinoc sam imao nevidjenu srecu. Prva stvar je to da mi se desio pozitivan kiks sa Premierom. Na mom tiketu kojeg igram sa 1,30 cekam F.Sturma keca, kvota 1,15 :mrgreen: Citao sam ovdje da vas je dosta imalo ovakvih situacija sa premierom ali eto meni se nikada nije desila do sinoc. Sreca pa nisam zaspao, odgledam mec onaj proglasava Sturma pobjednikom, na teletextu fakat Sturm 1. Taman da ugasim TV, vidim ovaj Australijanac se raduje i komentator govori da nije mozda preinacena odluka :shock: Upalim comp, stranica premiera-klap moj tiket pozelenio i dobitak je tu. Krenem na forum postaviti sliku, forum pokvaren :D Jednim uhom i dalje slusam ovaj govori da je crnjo izgleda dobio, brzinski odigram na NBA - Utah dvoznak. Kontam bolje da uzmem dok nisu ponistili. Samo sto sam odigrao tiket, Felix Sturm pocrvenio :oops: Probudim se jutros, Utah prosla, dobitak na racunu. Sada ne znam hoce li mi ponistiti dobitak, ili su se malo zahebali. Sve u svemu opet sam sav kes nagurao na 3 para. Sta bude bice :?

isti smo lave , ja isao odmah sad digao pare s racuna :mrgreen:

Krizevci 1 1.40
Sloboda 1 1,35 ( srpska kosarka )
Porto 2 1.35
:)
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 feb 2013, 10:25

stomaklija je napisao/la:Elem, evo sinoc sam imao nevidjenu srecu. Prva stvar je to da mi se desio pozitivan kiks sa Premierom. Na mom tiketu kojeg igram sa 1,30 cekam F.Sturma keca, kvota 1,15 :mrgreen: Citao sam ovdje da vas je dosta imalo ovakvih situacija sa premierom ali eto meni se nikada nije desila do sinoc. Sreca pa nisam zaspao, odgledam mec onaj proglasava Sturma pobjednikom, na teletextu fakat Sturm 1. Taman da ugasim TV, vidim ovaj Australijanac se raduje i komentator govori da nije mozda preinacena odluka :shock: Upalim comp, stranica premiera-klap moj tiket pozelenio i dobitak je tu. Krenem na forum postaviti sliku, forum pokvaren :D Jednim uhom i dalje slusam ovaj govori da je crnjo izgleda dobio, brzinski odigram na NBA - Utah dvoznak. Kontam bolje da uzmem dok nisu ponistili. Samo sto sam odigrao tiket, Felix Sturm pocrvenio :oops: Probudim se jutros, Utah prosla, dobitak na racunu. Sada ne znam hoce li mi ponistiti dobitak, ili su se malo zahebali. Sve u svemu opet sam sav kes nagurao na 3 para. Sta bude bice :?

ma ne smiju ti ponistit dobitak kad si se vec okladio sa tim parama ,gotovo je to :D
dobro je da si odma uplatio :D

edit:da te pitam koliko si uplatio na pocetku u premier pa poceo igrat ove 1,3 kvote,vidim doso si vec do stoje :D nije lose ovo bgm :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

timothy
Kontakt:

Post Postao/la timothy » 02 feb 2013, 10:34

barca_87 je napisao/la:

ma ne smiju ti ponistit dobitak kad si se vec okladio sa tim parama ,gotovo je to :D
dobro je da si odma uplatio :D

Ma meni su na WWINU poništili jednom 10tak eura, nikad im necu halaliti..

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.