kakav pokušaj provokacije covjeka od 50 god.parangal je napisao/la:"stručnjak" nemoj piti kafu...počeće brčići da ti rastulet3 je napisao/la:podržavajte vi njega koliko hocete, pridržite mu i kitu dok piša - ali Argentina ne ide dalje od četvrtfinala
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gluposti...ne razlikuješ provokaciju od roditeljskog savetalet3 je napisao/la: kakav pokušaj provokacije covjeka od 50 god.![]()
Iskreno, mene stid tvojih godina i tvoje pameti
al' necu se više crveniti za tebe
Bogami fino...pokazuješ vidne znake napretka, stidiš se. Imaš vala i zbog čega ali ne brini, to što počinješ osećati postidjenost znači da polako postaješ čovek.....ovom čiki je drago da polako od jednog naprasitog dečaka postaješ uzoran omladinac, bravolet3 je napisao/la:Iskreno, mene stid tvojih godina i tvoje pameti![]()
![]()
edit: e sipak , fifa blokirala video haha
Zadnja izmjena: Furymaker, dana/u 25 jun 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brada Harisa Medunjanica je korisnija u defanzivi od Alvesa.Furymaker je napisao/la:vise nudi u defanzivi od Alvesa , i vjeruj mi da se ne salim .Donnie Darko je napisao/la:Sad ce Zubi Avdiju dovest.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hamez bi bio idealno pojačanje. Istina vrlo skup, ali vrijedi svakog feninga. Iskreno se nadam da će pokušati uraditi nešto po tom pitanju. Kakva igračina, a tek su mu 22 

kvote gdje ce suarez biti sljedece sezone
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!

luis suarez rekao "da" barci
a da se nesto kuha potvrdjuju vijesti iz engleske da je alexis vec liverpoolov igrac
Alexis Sanchez has already completed Liverpool transfer, says Phil Thompson
Liverpool have already wrapped up a deal to sign Barcelona winger Alexis Sanchez, according to Reds legend Phil Thompson.
Sanchez, who is also a target for Arsenal this summer, is expected to do depart Barcelona after a falling out with new manager Luis Enrique.
And according to Thompson, he will be rocking up at Anfield this summer, after some ace detective work.
What will happen to Luis Suarez in the future? Is he angling for a move? Who knows,’ he said during a discussion on transfer.
‘Just yesterday I heard things from people, newspaper guys who are very close to the ground at Liverpool, saying that the Sanchez deal was actually done.’
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Đe sad Krujf da ka'e da se ovakav igrac ne uklapa u Barcinu filharmonicnu filozofiju igre. 
Marksizam u skole!
Ako Suki dodje ne moraju ni stopera dovesti sto se mene tice 
Ovo bi bio posao decenije kluba.Pa yebo te napad Messi, Neymar i Suarez
Veznjak se i ne mora dovoditi,Rafa je dovoljno atleta da moze spartati u oba smjera.
Bio bi gust kada bi uz Sukija legli Benatia i Cuadrado
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo bi bio posao decenije kluba.Pa yebo te napad Messi, Neymar i Suarez
Veznjak se i ne mora dovoditi,Rafa je dovoljno atleta da moze spartati u oba smjera.
Bio bi gust kada bi uz Sukija legli Benatia i Cuadrado
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Suarez će bit veliko pojačanje očekujem svih 6 titula sljedeće sezone.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Messi-Suarez-NeymarVandelanoite je napisao/la:Suarez će bit veliko pojačanje
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jašta je nego veliko pojačanje, a to pokazuje i ova aktivnost našeg druga Portilla na ovoj temi.
Tresu se gaće.

Ali,

Tresu se gaće.
Ali,

Meni se cini da ce oni krenuti po Kroosa jer je Koke preskup a i Atletico nece da ga prodaje .
Jeftiniji bar duplo od Kokea , razlika u kvaliteti je minimalna , Koke nudi vise defanzivno dok je Kroos direktniji i opasniji igrac ( odlican sut s obe noge ) . Ja nista protiv Kroosa ne bi imao ako se Koke il Pogba ne mogu dovesti .
Sto se tice Suareza , 3. najbolji igrac svijeta , dribling , dodavanja , sut , sve ima . Skup jest , ali ako se moze dovesti za Alexisa i tih 40mil zasto da ne , iako bi ja radije Pedra prodao :/
Izgleda da se sve i s Mathieuom zavrsava , Cuadrado bi takodjer trebao biti dogovren , ostaje upitan taj stoper , pa **** na kraju ce nam Masche opet poceti sezonu kao stoper pa ce na pola prizvati Puyola iz mirovine i reci da je on najvece pojacanje ...
Jeftiniji bar duplo od Kokea , razlika u kvaliteti je minimalna , Koke nudi vise defanzivno dok je Kroos direktniji i opasniji igrac ( odlican sut s obe noge ) . Ja nista protiv Kroosa ne bi imao ako se Koke il Pogba ne mogu dovesti .
Sto se tice Suareza , 3. najbolji igrac svijeta , dribling , dodavanja , sut , sve ima . Skup jest , ali ako se moze dovesti za Alexisa i tih 40mil zasto da ne , iako bi ja radije Pedra prodao :/
Izgleda da se sve i s Mathieuom zavrsava , Cuadrado bi takodjer trebao biti dogovren , ostaje upitan taj stoper , pa **** na kraju ce nam Masche opet poceti sezonu kao stoper pa ce na pola prizvati Puyola iz mirovine i reci da je on najvece pojacanje ...
Kad se već piše o Suarezu kao mogućem pojačanju, evo FIFA ga kaznila sa 4 mjeseca pauze od fudbala. 
Prekrizi Suareza, idemo trazit dalje 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
yap , definitivno je sad otpao , Hazard , Reus , Higuain su se spominjali , daj Reusa i svi sretni i zadovoljni .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.