Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sariel
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sariel » 08 maj 2017, 15:16

Virtu4l je napisao/la:
Medikament je napisao/la:nakon afere punac i namještene titule u toj sezoni zašto neko misli da će se ovo procesuirati. ne budite djeca.
Recimo prošlo kolo su utakmicu pomjerili za petak, bez da se tražila saglasnost Slobode, što je protiv svih pravila i niko nije obratio ni najmanju pažnju na to.
a i ova zadnja kola i za prvaka i za evropu i za opstanak se moraju igrati u isto vrijeme...
a ne ovako, da se zna dan ranije rezultat konkurenata i onda vagas..
kako nece bit sumnjivo..
doduse.. :mrgreen:

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 maj 2017, 15:17

e čuj navijači olimpika zakuhali na tribinama :rol:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 15:19

Sariel je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Medikament je napisao/la:nakon afere punac i namještene titule u toj sezoni zašto neko misli da će se ovo procesuirati. ne budite djeca.
Recimo prošlo kolo su utakmicu pomjerili za petak, bez da se tražila saglasnost Slobode, što je protiv svih pravila i niko nije obratio ni najmanju pažnju na to.
a i ova zadnja kola i za prvaka i za evropu i za opstanak se moraju igrati u isto vrijeme...
a ne ovako, da se zna dan ranije rezultat konkurenata i onda vagas..
kako nece bit sumnjivo..
doduse.. :mrgreen:
Dva posljednja kola će se igrati u istom terminu, ali ovo gore što sam napisao je baš zanimljivo. Vi ste ponovo pokazali da ste miševi, samo što Vlado sinoć reče 'pomjerili su termin, a niko nas nije ni pitao slažemo li se'.

Urgirali bi oni da se i derbi pomjeri za nedjelju, ali to je predzadnje kolo, pa ni teoretski nije moguće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 maj 2017, 15:20

pa ovi iz uprave i jesu navijaci...
stim da mi nije jasno zasto se ovoliko celikovci zeste na jajcane?

za virtuala.. kome se zalit? koliko put se zalilo i nikom nista...mislim da smo i mi komentirali za slicne situacije prosle godine kad smo trazili odgode bas zbog kupa pa nikom nista..kakva odgoda.. :lol:
i ovo kolo treba da se igra u isto vrijeme..jer se odlucuje o svemu i lomi liga...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 08 maj 2017, 15:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 maj 2017, 15:21

Možda neki od tih banjalučana koji nisu sa simpatijama dočekali Vukove, imaju malu mrvu sumnje da utakmica zadnjeg kola lani,na Koševu Sarajevo-Olimpic 1-3,nije baš u potpunosti regularna,pa je Borac ispao. :cool:

Ja inače ne mislim tako,jer Olimpic je dosta bolja ekipa od Sarajeva a i tradicionalno dobre rezultate ostvaruje u mečevima sa sarajevskim klubovima,tako da je po meni to regularno.

Znači,po meni,Olimpic je jedna kulturna ekipa,a Metaleghe treba izbaciti u najniži rang,jer su jedini lopovi u ligi. :D

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 maj 2017, 15:23

Sariel je napisao/la:pa ovi iz uprave i jesu navijaci...

za virtuala.. kome se zalit? koliko put se zalilo i nikom nista...mislim da smo i mi komentirali za slicne situacije prosle godine kad smo trazili odgode bas zbog kupa pa nikom nista..kakva odgoda.. :lol:
i ovo kolo treba da se igra u isto vrijeme..jer se odlucuje o svemu i lomi liga...
znači vi prošle godine niste mogli promjeniti termin utakmice, a ove godine ste se sageli i šutili kad je promjenjen?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 maj 2017, 15:25

ne, nego nismo bili u situaciji uticat ni na jedno ni na drugo.
mozes samo kmecat ovako po drustvenim mrezama,a od tog nema hajra...
i o tome smo raspravljali na svojoj temi..dok god ne bude promjene od naseg kantonalnog saveza pa navise nista tu ne mos ucinit.
i nismo na prepucavanjima nema potrebe za takvim rijecnikom.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2017, 15:27

Medikament je napisao/la:
Sariel je napisao/la:pa ovi iz uprave i jesu navijaci...

znači vi prošle godine niste mogli promjeniti termin utakmice, a ove godine ste se sageli i šutili kad je promjenjen?
To se ti furas na @virtuala pa ides korak za njim i uzimas njegove potpise ili?? :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 08 maj 2017, 15:28

Medikament je napisao/la:e čuj navijači olimpika zakuhali na tribinama :rol:
Hahahahah bas,ko su im navijaci?
Rodbina igraca??[emoji23]

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 maj 2017, 15:31

skripar96 je napisao/la:

e ne znam, uglavnom presto sam čitati post nakon toga :rol:
Sariel je napisao/la:ne, nego nismo bili u situaciji uticat ni na jedno ni na drugo.
mozes samo kmecat ovako po drustvenim mrezama,a od tog nema hajra...
i o tome smo raspravljali na svojoj temi..dok god ne bude promjene od naseg kantonalnog saveza pa navise nista tu ne mos ucinit.
i nismo na prepucavanjima nema potrebe za takvim rijecnikom.
činjenica je da niste ni probali da se žalite. zašto? ne možeš znati šta bi bilo da se tražili da se ne mijenja termin. doduše trenutno imate dosta većih problema, u evropu ne možete, tako da su ova tri kola za vas više revijalnog karaktera.
sloboda72 je napisao/la:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 maj 2017, 15:32

mislim da mi imamo puno vecih problema od termina utakmice.
jedino logicno i racionalno objasnjenje...
da se trebalo pokusat sa zvanicnim dopisom i to se slazem.
uostalom kome godi ebeni petak gostovanje?

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 08 maj 2017, 15:39

Schlager je napisao/la:Možda neki od tih banjalučana koji nisu sa simpatijama dočekali Vukove, imaju malu mrvu sumnje da utakmica zadnjeg kola lani,na Koševu Sarajevo-Olimpic 1-3,nije baš u potpunosti regularna,pa je Borac ispao. :cool:

Ja inače ne mislim tako,jer Olimpic je dosta bolja ekipa od Sarajeva a i tradicionalno dobre rezultate ostvaruje u mečevima sa sarajevskim klubovima,tako da je po meni to regularno.

Znači,po meni,Olimpic je jedna kulturna ekipa,a Metaleghe treba izbaciti u najniži rang,jer su jedini lopovi u ligi. :D
O tome ti pričam :clap: :clap: Svi pošteni sad. A kažem ti, Olimpik im dođe kao Lokomotiva Dinamu. Kad zatreba "skidaj gaće" !!!

Pratim tvoje postove ima "i više" i ovdje ona BL forum (iako ja slabo pišem bilo gdje) , ali kako ono kaže "na sirotinji i zec kur.. oštri" .

ZAŠTO SE POKUŠAJ NAMJEŠTANJA NIJE PRIJAVIO PRIJE UTAKMICE ?! :thumbdown:

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 08 maj 2017, 15:43

Medikament je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:

e ne znam, uglavnom presto sam čitati post nakon toga :rol:

Ma uglavnom navijali su za Olimpik. Jesu li uprava ili ko drugi ja ne znam. Uglavnom bilo je neke gužve. A sva frka je nastala nakon što je Olimpik promašio penal.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 maj 2017, 15:44

a za koga si ti navijao?
sloboda72 je napisao/la:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 08 maj 2017, 15:45

Slažem se za ovo prijava kupnje utakmice prije meča, ovo je moglo biti snimljeno i nakon utakmice, nije relevantan izvor. I nadam se ispadanju Olimpika više, lani su trebali, red je da ispadnu ove godine. -7 a 3.kola do kraja, ne vjerujem da će ostati. Ipak idu u Zenicu do kraja
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 maj 2017, 15:47

KingJamesMVP je napisao/la:Slažem se za ovo prijava kupnje utakmice prije meča, ovo je moglo biti snimljeno i nakon utakmice, nije relevantan izvor. I nadam se ispadanju Olimpika više, lani su trebali, red je da ispadnu ove godine. -7 a 3.kola do kraja, ne vjerujem da će ostati. Ipak idu u Zenicu do kraja
Kako majketi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 08 maj 2017, 15:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Slažem se za ovo prijava kupnje utakmice prije meča, ovo je moglo biti snimljeno i nakon utakmice, nije relevantan izvor. I nadam se ispadanju Olimpika više, lani su trebali, red je da ispadnu ove godine. -7 a 3.kola do kraja, ne vjerujem da će ostati. Ipak idu u Zenicu do kraja
Ma najveći mentol foruma :rol:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 maj 2017, 15:50

Ras je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Ma najveći mentol foruma :rol:
A mozda je i prosle godine snimljeno. :lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 08 maj 2017, 15:53

Pa šta ja znam kako, mogli su podvaliti i pravit se maniti. Ako je riječ o prodaji utakmice a nisu je željeli prodati što se nisu javili savezu prije utakmice
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2017, 15:57

KingJamesMVP je napisao/la:Pa šta ja znam kako, mogli su podvaliti i pravit se maniti. Ako je riječ o prodaji utakmice a nisu je željeli prodati što se nisu javili savezu prije utakmice
Joj suti majke ti. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.