FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li ovo opet nema prijenosa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jesul bageri izasli na teren da prave jug posto ovi lazni pitari ispadaju?
Da li ce ti biti jasnije ako ti kazem da smo mi tj navijaci otjerali sve to oko kluba jer nam niko nije valjao, a i lakse je u krizi talove pravitiStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:36Meni nije jasno da Željo kao Željo koji ima ogroman bazen ljudi oko sebe, bivših igrača iz Ex-yu zemalja, bivših reprezentativaca, trenera,menadžera itd ne može pronaći 4-5 igrača po preporuci...Virtu4l je napisao/la: ↑18 jul 2024, 17:31Ma naravno da je tanko, a da budem iskren ništa drugo nisam ni očekivao. Skauting nam je nikakav, mi ne možemo iz naftalina izvući nekog Oreča kao što ga je Velež našao u drugoj ili trećoj hrvatskoj ligi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 jul 2024, 22:26Ali generalno je ovo tanko za sad. Ako vec prodaju Jabera,nadati se da ce uloziti u prvi tim. Bar su tako najavili na onom pressu. Da je prva ekipa prioritet.
Meni su na onom pressu nekako djelovali ozbiljno. Sigurno da treba vremena,a mi smo poznati po "saburu".
Jbt kakva je nas ekipa 3x pobjedila iz 3 i po suta.
Coricu uhavizaj odbranu i nabij im kondiciju.
Coricu uhavizaj odbranu i nabij im kondiciju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ima li prenosa igdje na njihovom jutjub kanalu?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Eh sad da vidimo..
Ova go.vna ispadoše, kako rekoše bageri odmah kreću?!
Očekujem očitovanje kluba povodom gradnje Juga.
Ova go.vna ispadoše, kako rekoše bageri odmah kreću?!
Očekujem očitovanje kluba povodom gradnje Juga.
O tome sam i ja razmišljao dok sam gledao utakmicu, ali nije to samo Velež. Jesi gledao sinoć Engatiu i Borca? Jesi vidio koji je to nivo? E zamisli da je taj Borac prvak lige u kojoj smo se mi negdje do 30. kola borili za opstanak. Nije svrha neko pljuvanje sad evo stvarno, nego mislim da se redovno treba skretati pažnja na ovo. Ako ne možemo da budemo barem konkurent za 3. ili 4. mjesto, onda smo spali na niže grane nego što smo očekivali kada nam se klub počeo srozavati. Nadam se da se to srozavanje neće nastaviti, a sad hoćemo li išta napredovati...
Zanimljivo nijedan U-21 igrač u večerašnjoj prvoj postavi protiv Zrinjskog

- StrikeWarzone
- Kontakt:
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Isto kao da ne mogu da skontaju ko će biti taj U21. Ne može se u prvenstvo sa tandemom Cavnić-Mahmić, a nisu odigrali utakmice zajedno. Bio bi presretan kada bi Fočo ili Šabić bili ti na koje ćemo se konstantno oslanjati, ali realno nisu stekli potrebno iskustvo prošle sezone kada se osigurao opstanak i moglo im se davati po pola sata barem
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Ma gledao sam 20 minuta. Jasta smo nego na niskim granama.Lewy21 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:10O tome sam i ja razmišljao dok sam gledao utakmicu, ali nije to samo Velež. Jesi gledao sinoć Engatiu i Borca? Jesi vidio koji je to nivo? E zamisli da je taj Borac prvak lige u kojoj smo se mi negdje do 30. kola borili za opstanak. Nije svrha neko pljuvanje sad evo stvarno, nego mislim da se redovno treba skretati pažnja na ovo. Ako ne možemo da budemo barem konkurent za 3. ili 4. mjesto, onda smo spali na niže grane nego što smo očekivali kada nam se klub počeo srozavati. Nadam se da se to srozavanje neće nastaviti, a sad hoćemo li išta napredovati...
Pa na kojoj poziciji imamo strucnu osobu ? U zadnjih x godina sve smo naopako uradili. Ja garantujem da u kantonalnim ligama ima klubova sa sposobnijim ljudima i sa vise strucnosti. Moze se nama potrefit jedna sezona da bljesnemo al druze bez plana, organizacije i zadatih ciljeva nema napretka.
Nikakvih skoro rezultata nemamo evo desetljece, kojeg smo omladinca istrpili i napravili od njega pristojnog igraca za to vrijeme, 2-3 i to prije 7 8 godina. Napravili tribinu i novi teren pa sve to upropastavamo polako ali sigurno.
Nikakav osjetan pomak. Mozemo se mi zayebavat i tamo na temi sprdat sa pitarima npr i yebo sve njih ali mi ne stagniramo nego idemo u rikverc.
Evo igras jaku prijateljsku utakmicu i nemas nijednog u21, pa sta treba dalje pricat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ma mi smo odron od kluba postali. Nekad najtrofejniji. Danas ce nas ovi nabiti necemo znati gdje smo..CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:31Isto kao da ne mogu da skontaju ko će biti taj U21. Ne može se u prvenstvo sa tandemom Cavnić-Mahmić, a nisu odigrali utakmice zajedno. Bio bi presretan kada bi Fočo ili Šabić bili ti na koje ćemo se konstantno oslanjati, ali realno nisu stekli potrebno iskustvo prošle sezone kada se osigurao opstanak i moglo im se davati po pola sata barem
Ovdje ima tekstualni prijenos večerašnje utakmice
https://sportsport.ba/live/uzivo-prijat ... usret/2360
https://sportsport.ba/live/uzivo-prijat ... usret/2360
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ove sezone ako izborimo opstanak od iduce idemo prema vrhu tabele
Sta ce ti prenos da gledas cirkus
Ma bice 2-0 i komentari prijateljska bice to bolje.I tako sastavni dio Zeljine price.Lagani naviknuti porazi.Renome kluba je pao i to je tesko vise vratit bez ogromnog novca.Ovo ubadanja igraca jednog dva po sezoni,mjenjanje trenera je samo tapkanje u mjestu.
Nekad pred kraj prošle sezone sam pominjao da ćemo imati ogroman problem sa zaštićenim godištem, doveli smo se u tu situaciju. Evidentno je da ni Mahmić ni Šabić, a pogotovo Foči (u nikad lošijem veznom redu) se ne mogu nametnuti?? Da se razumijemo ni prošle godine nisu bili ovi u 21 neka pljačka. Drina, Mahmić, Drljo. Jedino možda Karić. Slab prelazni rok, malo utakmica, nismo doveli igrača u21, još 10 dana do početka prvenstva. Opet navaljali polovnjaka bruku, mada su malo bolji od onih od prošlog ljeta: Abdulahović, Đorić, Vukoja, Karjašević, Karamarko, ovaj Makedonac, Odinaka, još pominju da ovaj neki crnogorac neće.. pravi igrač traži 20.000 KM platu, a može biti flop... Uzdam se u Čorića, da može neku sinergiju napraviti. Možemo biti tvrda ekipa, bez lepršave igre, boriti se za svaku loptu i to jedino očekujem. Znal se protiv koga imamo još odigrati prijeteljske do prvenstva? Protiv koga je generalka. Moglo bi se desiti tjeranje nakon trećeg kola..
- MocMahale444
Mozes li nekad biti pozitivan pa makar na koronu.
Cirkus? Jel to sta novo zivota ti
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pozitivan da budes ns ovoj cirkus. Stvarno kakvo razmisljanje.
Napravili ste od najtrofejnijeg kluba, klub za sprdanje. Vama je ovo normalno.sve pet..
Napravili ste od najtrofejnijeg kluba, klub za sprdanje. Vama je ovo normalno.sve pet..
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 18 jul 2024, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.