Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Juventus ima baš lagan raspored u februaru, i male su šanse da negdje kiksne, možda je najveća šansa za takvo nešto u Veroni iduće kolo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- IlPrincipino
- Kontakt:
Najviše se priča o Juventusu i *nteru. Zanemaruje se Lazio koji igra odlično i na koga bi se trebala obratiti pažnja.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
De Paul jeste ok igrač, Lasagna tanak promaši sve živo. Fofana, Sema, Okaka sirova snaga istrče kontru i onda urade takve gluposti da i ne ošutaju prema golu. Dovoljan podatak da niko nije prešao preko 4 gola ove sezone.invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:34Sta znam, meni su Lasagna i De Paul sasvim korektni igraci, pogotvo De Paul![]()
Što se tiče Younga to je igrač idealan za formaciju koje Conte igra, mnogo bolje opcija nego Kwadwo još iz doba Juventusa kada je kidao. Young je u Unitedu bio prejak igrač jedan period, ako uhvati formu Interu će biti od velike pomoći.
Sumnjam da Lazio može izdržati do kraja, pretanka im je kluba i zbog toga (a pomalo i zbog mentaliteta) oni obično padaju u zadnjih par mjeseci sezone. Ali mislim da im barem CL neće izmaknut ove godine.IlPrincipino je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:20Najviše se priča o Juventusu i *nteru. Zanemaruje se Lazio koji igra odlično i na koga bi se trebala obratiti pažnja.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- IlCapitano
- Kontakt:
Eta Beta 
Kakav šmeker, nikad prežaliti onu povredu koljena
Kakav šmeker, nikad prežaliti onu povredu koljena
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Quagliarella 
Cristiano 40 golova u 50 utakmica Serije A. Šta bi bilo da je 10 godina mlađi...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Igrao bi za Real....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Kakvi golovi Sampe, Gaston nakon bruke u prvom golcina 
VAR ponisti sumnjiva situacija skroz, mala razdaljina.
VAR ponisti sumnjiva situacija skroz, mala razdaljina.
- muha milanez
- Kontakt:
Dobra utakmica, zayebana za sudit skroz
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Ma ja bi mu crveni dao za ovo. Protivnik visoko skače a on mu se tako postavlja ni ne pomišljajući da skoči na loptu.
Mazzarri je bivsi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ja i zaboravio da Kwadwo postoji koliko je izvan terena zbog ozljeda ove sezone.Skroz pouzdan bek.On,Danilo i Young je dobro krenuo.Ostalo može eventualno za SPAL igrat.
Sretno Chini i da uzmete i ovu
fenomenalna curva nord :ljepota:
irriducibili :tokralju:
irriducibili :tokralju:
Ova Verona da ima jednog dobro napadaca bili bi pravo zajwbana!
Jedan penal za Ciru, molim 
A realno ovu Veronu svi prežalili prije početka sezone 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zasto imam osjecaj da je ovo onaj isti Lazio kao kad su u zadnjem kolu izgubili LP protiv nas. Svaki put kad imajj priliku nesto napraviti kiksaju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kakav kiks Lazija
Ovaj Joni je smiješan igrač, pa Lulić je za njega Roberto Carlos, dečko je sve i jednu loptu prodao ili izgubio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.