Mentol hahahahahahaRas je napisao/la:Ma najveći mentol forumaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako majketiKingJamesMVP je napisao/la:Slažem se za ovo prijava kupnje utakmice prije meča, ovo je moglo biti snimljeno i nakon utakmice, nije relevantan izvor. I nadam se ispadanju Olimpika više, lani su trebali, red je da ispadnu ove godine. -7 a 3.kola do kraja, ne vjerujem da će ostati. Ipak idu u Zenicu do kraja![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: Premijer liga BiH - općenito
nadam se da ce ovi seljaci biti izbaceni u drugu ligu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pusti sad to. Odgonetni nam kako je snimak mogao nastati nakon utakmice?KingJamesMVP je napisao/la:Pa šta ja znam kako, mogli su podvaliti i pravit se maniti. Ako je riječ o prodaji utakmice a nisu je željeli prodati što se nisu javili savezu prije utakmice
A ni Olimpic vala nije neka moralna vertikala. Ali podrzavam izbacivanje ako se dokaze a materijala ima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
KingJamesMVP je napisao/la:Pa šta ja znam kako, mogli su podvaliti i pravit se maniti. Ako je riječ o prodaji utakmice a nisu je željeli prodati što se nisu javili savezu prije utakmice
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Jesu jajcani ozbiljni sa ovim saopstenjem, nepismen lik ovo pisao.
Bitno da smo mi iz Zenice teoreticari zavjere što smo prozivali ove Metalce koji se na Hercegovackom kamenjaru pretvaraju u Real iz Madrida,.
Ekipa koja je u cetri utakmice kod "kuce" sa Vitezom,Čelikom,Mladosti i Olimpikom bez pobjede uz jedan postignut gol i to sa penala je u tri utakmice sa Hercegovackim "velikanima" uzela devet bodova od cega šest na gostovanju,apsurdistan,ko Sunderland jbt,.
Ekipa koja je u cetri utakmice kod "kuce" sa Vitezom,Čelikom,Mladosti i Olimpikom bez pobjede uz jedan postignut gol i to sa penala je u tri utakmice sa Hercegovackim "velikanima" uzela devet bodova od cega šest na gostovanju,apsurdistan,ko Sunderland jbt,.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Što širokobriježani brane "svoj" metaledžee

- Evolve
- Kontakt:
Ko ga brani? Nerise, ako su namjestali i ako im se dokaze, noga u guzicu. Sta pricas gluposti. Eto Vas Fudo proziva preko priopcenja, a kad je prozvan on da zasuti ili preda dokaze, pogodi sta je uradio??? Sto se mene tice, ko vas hebe, i jedne i druge i trece, mozete svi ispast, necu sna izgubit sekunde.
NK Široki Brijeg
Ocito im prija klima...chily-rz je napisao/la:Bitno da smo mi iz Zenice teoreticari zavjere što smo prozivali ove Metalce koji se na Hercegovackom kamenjaru pretvaraju u Real iz Madrida,.
Dobar si ti trebra,ja da živim pored Lištice ne bum mogao oka sklopit i kunio bi mater šo me rodi u vukoje.bini gdje su ubice heroji,.Evolve je napisao/la: Sto se mene tice, ko vas hebe, i jedne i druge i trece, mozete svi ispast, necu sna izgubit sekunde.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ja samo znam da je Olimpik cist prijavili bi oni ovo prije utakmice i ispali frajeri,nego se sad cupaju na sve nacine,kad su promasili penal u 90 -toj minuti,da su ga dali **** bi ista od ovog bilo sutili bi ko zaliveni.
Sad Metalege seljaci ovo ono, a kad je bila afera punac, nije se nesto generaliziralo ko sad. Mada u svakom slucaju sam protiv namjestanja i naravno da treba sankcionisati, makar to bio i Željo.
Haj objasni ovo "ovo je moglo biti snimljeno i nakon utakmice"?KingJamesMVP je napisao/la:Slažem se za ovo prijava kupnje utakmice prije meča, ovo je moglo biti snimljeno i nakon utakmice, nije relevantan izvor. I nadam se ispadanju Olimpika više, lani su trebali, red je da ispadnu ove godine. -7 a 3.kola do kraja, ne vjerujem da će ostati. Ipak idu u Zenicu do kraja
Svasta...
Ja znam jednu utakmicu koju ce Jajce sigurno dobiti i sa tom utakmicom osigurati opstanak ako ih savez ne kazni.
Samo nju ce i dobiti do kraja a to ce im biti treca pobjeda protiv tog tima u dva mjeseca bez primljenog gola dok u svim ostalim susretima nisu pobjedili niti jednu drugu ekipu.
Isti taj tim u subotu igra na domacem terenu protiv ekipe koja nije pobjedila nikoga godinu dana .
Samo nju ce i dobiti do kraja a to ce im biti treca pobjeda protiv tog tima u dva mjeseca bez primljenog gola dok u svim ostalim susretima nisu pobjedili niti jednu drugu ekipu.
Isti taj tim u subotu igra na domacem terenu protiv ekipe koja nije pobjedila nikoga godinu dana .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Evolve
- Kontakt:
Ok, nemas validan komentar pa se.res okolo... Kakve veze ima gdje ja zivim sa temom, nego treba ubost, pa kako god, ha ja!chily-rz je napisao/la:Dobar si ti trebra,ja da živim pored Lištice ne bum mogao oka sklopit i kunio bi mater šo me rodi u vukoje.bini gdje su ubice heroji,.Evolve je napisao/la: Sto se mene tice, ko vas hebe, i jedne i druge i trece, mozete svi ispast, necu sna izgubit sekunde.
NK Široki Brijeg
- JohnCleese
- Kontakt:
Svadjaju se Metalleghe i OlimpiC kome je mjesto u prvom razdredu BH fudbala
Ma voz u seriu D
Prvi tim izbaciti drugi ce svakako ispast.
Ma voz u seriu D
Prvi tim izbaciti drugi ce svakako ispast.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
TofiTofita
- Kontakt:
https://nkcelik.ba/saopstenje-za-javnos ... ih-radnji/
"Takođe, dajemo punu podršku igraču FK Olimpic Dejanu Bandoviću, jer njegov potez svakako zaslužuje pohvalu, te može poslužiti kao primjer sportskog duha i ponašanja. "
"Takođe, dajemo punu podršku igraču FK Olimpic Dejanu Bandoviću, jer njegov potez svakako zaslužuje pohvalu, te može poslužiti kao primjer sportskog duha i ponašanja. "
Izbaciti Jajce. Opet to sto su htjeli kupit ovu ne znaci da su svaku tekmu kupovali koja vam padne napamet.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ti si smiješan i naivan momak, moram ti reći : )pinoglavi je napisao/la:Izbaciti Jajce. Opet to sto su htjeli kupit ovu ne znaci da su svaku tekmu kupovali koja vam padne napamet.
a ti si jedan izuzetno kulturan i nadaren momak, moram ti reći : )Convicts1988 je napisao/la:Ti si smiješan i naivan momak, moram ti reći : )pinoglavi je napisao/la:Izbaciti Jajce. Opet to sto su htjeli kupit ovu ne znaci da su svaku tekmu kupovali koja vam padne napamet.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.