Ma znam ali reko da probam, pokusat cu 2-3 puta ovako pa ako nije uspjesno onda dnevno max 2 tiketa...hoshafka je napisao/la:opet nestrpljenje, a to kladionica volicrvenocrni je napisao/la:Evo pocet cu i ja nesto slicno 'stomaklijinom sistemu'![]()
Kirilienko 1 uplata 2.41$ ev.dobitak 3.49$
Ja cu to malo pokusat 'ubrzat' pa cu igrat od pocetka dana, znam da je rizicnije ali eto da probam...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Gana - Zelenortska Republika 1/1 2.50
trpajte
trpajte
To se ne usuđujem igrati. Barthel je juče dobila Bartoli u dva seta, što je mnogo veći uspjeh nego što je Mladenović dobila Kvitovu. Ne bi me čudilo da Barthel osvoji turnir.jbmilan je napisao/la:A Mladenovic danas ??
Ima li kakvih prijedlog za događaje koji završavaju prije 7 ? 

Dakle saradnja dva kluba koji igraju 3 za 3 vec par godina(ovo 1-1 je bio neki drugi format takmicenja)...plus su Rodi sada bodovi bas potrebi...gledajuci rezultata moze se odigrati i oba gol ali eto po zelji

Dakle Roda-Heracles 1 2.25

Dakle Roda-Heracles 1 2.25
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pokusati 2/1.Naravno mislim na utakmicu Roda-Heracles.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
- Kontakt:
Isti sam ti , taman za čaršije da se šta dobijeEBSCO je napisao/la:Ima li kakvih prijedlog za događaje koji završavaju prije 7 ?

15:30
Mainz - Bayern (1,5) više ( Bayern je Bayern , ovdje 100% dolazi Bayern over 1,5 )
Wolfsburg(1,5) - Augsburg više ( Wolfsi u posljednje vrijeme igraju puno bolje , napadački nogomet , za gol više )
16:00
Arsenal (1,5) - Stoke više ( Arsenalov dobar napad ne bi trebao imati problema sa Stokeom koji prima previše golova u zadnje vrijeme )
Everton (1,5) - Villa više ( Villa najviše primljenih golova u EPL , dok je Everton u vrhu i među prvima u postignutim golovima )
18:30
Fulham - Man.United (1,5 ) više ( Isto k'o i Bayern , zna se ko je i šta je Mancho

Ukupna kvota 9+ na 5aka imaš i da Red Bull piješ

Sretno

bavarian_bk je napisao/la:Isti sam ti , taman za čaršije da se šta dobijeEBSCO je napisao/la:Ima li kakvih prijedlog za događaje koji završavaju prije 7 ?
Mainz - Bayern (1,5) više ( Bayern je Bayern , ovdje 100% dolazi Bayern over 1,5 )
Wolfsburg(1,5) - Augsburg više ( Wolfsi u posljednje vrijeme igraju puno bolje , napadački nogomet , za gol više )
Arsenal (1,5) - Stoke više ( Arsenalov dobar napad ne bi trebao imati problema sa Stokeom koji prima previše golova u zadnje vrijeme )
Everton (1,5) - Villa više ( Villa najviše primljenih golova u EPL , dok je Everton u vrhu i među prvima u postignutim golovima )
Fulham - Man.United (1,5 ) više ( Isto k'o i Bayern , zna se ko je i šta je Mancho)
Ukupna kvota 9+ na 5aka imaš i da Red Bull piješ![]()
Sretno

Kako je samo teško probrati 2-3 para kvote 1,20-1,30, ali eto odluka je pala na ova 3.

Pustiću sunce da topi ljubav!
-
- Kontakt:
EBSCO je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Isti sam ti , taman za čaršije da se šta dobijeEBSCO je napisao/la:Ima li kakvih prijedlog za događaje koji završavaju prije 7 ?
Fulham - Man.United (1,5 ) više ( Isto k'o i Bayern , zna se ko je i šta je Mancho)
E jeste ludi, što se nasmija čim sa ustao hahahahahahaha
Ukupna kvota 9+ na 5aka imaš i da Red Bull piješ![]()
Sretno![]()
![]()
hvala
Schalke-Furth 1 1.40
Ghana-Cape Verde 1 1.70
Granada-Real 2 1.30
Szolnok-CZV 2 1.25
Arsenal-Stoke 1 1.45
tiket 2:
QPR-Norwich 1 2.10
Wolfsburg-Augsburg 1 1.90
Ghana-Cape Verde 1 1.70
Granada-Real 2 1.30
Szolnok-CZV 2 1.25
Arsenal-Stoke 1 1.45
tiket 2:
QPR-Norwich 1 2.10
Wolfsburg-Augsburg 1 1.90
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sinoc sanjam da mi neko govori igraj bolan na Glasgow Rangers kvota je extra,a dobice ih...
Ja sam odigrao tu 2 i dodao jos 2 para radi uslova..Uplatio sam petaka,cisto da ispratim

Ja sam odigrao tu 2 i dodao jos 2 para radi uslova..Uplatio sam petaka,cisto da ispratim

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
hahahhaha zar ti nisi prestao da se kladiš baksuzeHass je napisao/la:Sinoc sanjam da mi neko govori igraj bolan na Glasgow Rangers kvota je extra,a dobice ih...![]()
![]()
![]()
Ja sam odigrao tu 2 i dodao jos 2 para radi uslova..Uplatio sam petaka,cisto da ispratim![]()

jedan da se isprati :
Newcastle - Chelsea oba daju gol
Bordeaux - Valencienes 1
Napoli - Catani oba daju gol
Getafe - Deportivo 1

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
ABa liga
Travis(ZAD) 14,5 manje wwin
http://www.zdnews.hr/travis-ce-zaigrati ... s-herniji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova ozljeda je vrlo zeznuta buduci da su ledja u pitanju,vjerovatno ce imati i smanjenu minutazu(ovo za Krasica je samo šupljak,igrat ce sigurno,pa zglob je u pitanju,samo dobra bandaža i piči momak),vrlo im je vazna utakmica jer ovdje ko izgubi,u velikm je problemima,Travis se mijenja sa Krasicem i Ivanovim.................
Turska liga
Aliaga 68,5 više
Igraju kuci sa Galatom,zadnjih 5 utak kuci sve preko 70 zabili,imaju dobre sutere(Shumpert,Chalmer,Goerkem,Haciyeva,svi oko 40 posto za tricu)...kvota na ukupni broj koseva u nekim kladionicama je vec pala na 1,60 i u toj varijanti domacin bi mogao preko ove granice......Galata u zadnje vrijeme i ne briljira u obrani(npr.u Eurocupu primili 91 u gostima od Ulma a zadnje dvije u gostima obje primili prko 70 poena)
NBA
Atlanta-Chicago 1 1,65
Gosti u velikim problemima sa ozljedama,sinoc su bili bez Boozera,Noaha i Hinricha,vjerujem da barem dvojica vcrs nece igrati(najblizi da igra je Boozer dok su ova dvojica pod velikim upitanikom) tako da su domacini veliki favoriti.................
Travis(ZAD) 14,5 manje wwin
http://www.zdnews.hr/travis-ce-zaigrati ... s-herniji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova ozljeda je vrlo zeznuta buduci da su ledja u pitanju,vjerovatno ce imati i smanjenu minutazu(ovo za Krasica je samo šupljak,igrat ce sigurno,pa zglob je u pitanju,samo dobra bandaža i piči momak),vrlo im je vazna utakmica jer ovdje ko izgubi,u velikm je problemima,Travis se mijenja sa Krasicem i Ivanovim.................
Turska liga
Aliaga 68,5 više
Igraju kuci sa Galatom,zadnjih 5 utak kuci sve preko 70 zabili,imaju dobre sutere(Shumpert,Chalmer,Goerkem,Haciyeva,svi oko 40 posto za tricu)...kvota na ukupni broj koseva u nekim kladionicama je vec pala na 1,60 i u toj varijanti domacin bi mogao preko ove granice......Galata u zadnje vrijeme i ne briljira u obrani(npr.u Eurocupu primili 91 u gostima od Ulma a zadnje dvije u gostima obje primili prko 70 poena)
NBA
Atlanta-Chicago 1 1,65
Gosti u velikim problemima sa ozljedama,sinoc su bili bez Boozera,Noaha i Hinricha,vjerujem da barem dvojica vcrs nece igrati(najblizi da igra je Boozer dok su ova dvojica pod velikim upitanikom) tako da su domacini veliki favoriti.................
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 02 feb 2013, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
ja ću danas odigrati sve ove parove iz premierove super ponude u sistemu kontra favorita 

FORZA MARŠAL !!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Idemo dalje:crvenocrni je napisao/la:Evo pocet cu i ja nesto slicno 'stomaklijinom sistemu'![]()
Kirilienko 1 uplata 2.41$ ev.dobitak 3.49$
Ja cu to malo pokusat 'ubrzat' pa cu igrat od pocetka dana, znam da je rizicnije ali eto da probam...
QPR dg 1.29 uplata 3.49$ ev.dobitak 4.49$
Nista od toga...
Devil
Devil
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Evo mojih listića,uzeo sam nešto i odavde
Errani-Bertens (2:0) NE 1.49
Arsenal-Stoke (F.T.) 1 1.60
Getafe-La Coruna 1x 1.20
HSV daje gol 1.20
JAR-Mali 1x 1.30
Kortrijk daje gol 1.20
Granada-Real 2 1.35
7.23
Walsall daje gol 1.20
Wigan-Soton oba daju gol 1.60
Getafe-La Coruna 1 2.05
Fulham daje gol 1.45
NAC Breda-Zwolle 0-3 gola 1.40
7.99
Sretnoo
Errani-Bertens (2:0) NE 1.49
Arsenal-Stoke (F.T.) 1 1.60
Getafe-La Coruna 1x 1.20
HSV daje gol 1.20
JAR-Mali 1x 1.30
Kortrijk daje gol 1.20
Granada-Real 2 1.35
7.23
Walsall daje gol 1.20
Wigan-Soton oba daju gol 1.60
Getafe-La Coruna 1 2.05
Fulham daje gol 1.45
NAC Breda-Zwolle 0-3 gola 1.40
7.99
Sretnoo
You'll never walk alone.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nista cudno za tebe, bilo je samo pitanje vremena
eh ovo ako ne prođe danas odustajem od klađenja
Arsenal - Stoke 1 @1.60
Granada - Real Madrid 2 @1.35
Napoli - Catania 1 @1.50
na cenera pa sta Bog da

eh ovo ako ne prođe danas odustajem od klađenja
Arsenal - Stoke 1 @1.60
Granada - Real Madrid 2 @1.35
Napoli - Catania 1 @1.50
na cenera pa sta Bog da

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Everton-Aston Villa oba daju
Mainz mi je šuhveli za Bayerna uvijek, vazda se pomuče oko njih, tako da ću i tu oba daju staviti
Napoli, Gana kečevi...
Pa šta bude...
Mainz mi je šuhveli za Bayerna uvijek, vazda se pomuče oko njih, tako da ću i tu oba daju staviti
Napoli, Gana kečevi...
Pa šta bude...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.