Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
dobar je 1 bod, prije tekme bi gubitak bodova bio posmatran kao kiks, no nakon tekme, to bas i nije tako
verona bas dobra i cvrsta ekipa, lazio je imao samo jednu pravu priliku (verona pokazala zasto ima cetvrtu najbolju odbranu u ligi), a takve tekme nerijetko odu na stranu protivnika... lazio je prijetio sutevima sa distance (cetiri suta luisa alberta) i to jako dobrim sutevima, no golman je dva puta vrhunski odbranio i dva puta ih je sacuvala stativa i ovo je jedna od onih tekmi: "kad nece-nece", to se odnosi na luisa alberta
u borbi za lp, svaki bod ce biti bitan...
verona bas dobra i cvrsta ekipa, lazio je imao samo jednu pravu priliku (verona pokazala zasto ima cetvrtu najbolju odbranu u ligi), a takve tekme nerijetko odu na stranu protivnika... lazio je prijetio sutevima sa distance (cetiri suta luisa alberta) i to jako dobrim sutevima, no golman je dva puta vrhunski odbranio i dva puta ih je sacuvala stativa i ovo je jedna od onih tekmi: "kad nece-nece", to se odnosi na luisa alberta
u borbi za lp, svaki bod ce biti bitan...
Pa zar se vi ne borite sa skudeto, a ne lp? : )
Verona tvrd orah, tu je čak i Milan kiksnuo. :kafa
Verona tvrd orah, tu je čak i Milan kiksnuo. :kafa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@Chini jel mislis da Lazio nije u stanju gurati ovako do zadnjih par kola, i tuci se za scudetto? Lp bi u ovom odnosu na ostale konkurente trebala biti siggurica
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jomaši: lAuTaRo Je ArGeNtInSkI gAbRiEl bArBoSa
mislim da ne, nisam vjerovao u napoli koji je sezonama bio druga najbolja ekipa u italiji (mada sam misljenja da bi onaj napoli od prije dvije sezone, uzeo scudetto ove sezone), a kamo li u lazio, koji, koliko god igrao dobru sezonu, nece izdrzat do kraja... nisam siguran niti u lp, iako vjerujem da cemo je izborit, vec sam obrazlozio zasto
samo da ne udju u neku seriju tekmi gdje ce gubit bodove, da se ovih +11 u odnosu na atalantu i romu brzo smanji, tipa na +6 ili +5, npr sad je bitno pobjedit parmu u gostima, ne treba ispustit 4 ili 5 bodova u dvije tekme, o tome pricam
Ispadanje iz kupa uefa i kupa italije se moze pokazati kao inteligentan potez lazia,jer realno vrlo losa klupa,tanka...ne bi izdrzali ni jednu srijedu-subotu vise do kraja sezone. Ovako je liga sampiona i vise nego realna...a nakon nekih 20 godina biti u top 2 bi bio epski rezultat i zalog za sljed.godinu ako se ima koja kinta za popunu igrackog kadra da se ne provaljuju u ls.
Ali barem nemate EL, ni kup utakmice, roster nije velik ali ako se prezivi bez ozljeda ja vjerujem da se moze gurati do kraja. Roma mi je pretanka prije mi izgleda da ce Napoli u LP nego oni, a i Atalanta jedan tjedan izgleda kao najbolja ekipa na svijetu a drugi kao da su serie b tim, bas igraju toplo-hladno.Chinaglia je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:41
mislim da ne, nisam vjerovao u napoli koji je sezonama bio druga najbolja ekipa u italiji (mada sam misljenja da bi onaj napoli od prije dvije sezone, uzeo scudetto ove sezone), a kamo li u lazio, koji, koliko god igrao dobru sezonu, nece izdrzat do kraja... nisam siguran niti u lp, iako vjerujem da cemo je izborit, vec sam obrazlozio zasto
samo da ne udju u neku seriju tekmi gdje ce gubit bodove, da se ovih +11 u odnosu na atalantu i romu brzo smanji, tipa na +6 ili +5, npr sad je bitno pobjedit parmu u gostima, ne treba ispustit 4 ili 5 bodova u dvije tekme, o tome pricam
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Čudi me da Lazio nije pojačao roster sad na zimu, vjerovatno je Inazgi procjenio da sa ovim igračima može napasti lš.
A meni je onaj Johny sasvim korektan, i brz, i opasna lijevica.
A meni je onaj Johny sasvim korektan, i brz, i opasna lijevica.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa 
Joj Rome 
- muha milanez
- Kontakt:
Barrow! 
hahaha majstoree
hahaha majstoree
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 07 feb 2020, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kao neki amateri
Nemogu da vijerujem kako su svi losi!
Nemogu da vijerujem kako su svi losi!
Ovaj Orsolini je daleko bolji i korisniji igrač od Chiese, ak' eto, nije mu čača poznat.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
zasto se atalanta odrekla barrowa, uopste mi nije jasno
jeste imao tezak period, nije igrao, s druge strane, zapata i muriel su igrali dobro, no barrow je bas dobar talenat
sta im decko sad napravi i u stilu henryja plasira loptu u suprotni ugao
jeste imao tezak period, nije igrao, s druge strane, zapata i muriel su igrali dobro, no barrow je bas dobar talenat
sta im decko sad napravi i u stilu henryja plasira loptu u suprotni ugao
Mancini jos jedna prevara iz Atalante, koliko je igraca koji su otisli iz Atalante a da su opravdali placeni iznos?
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
e nek sam vidio crnca da nije glup pa makar...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.