FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube] Uzivajsarajlija89 je napisao/la:Ispravak navoda...dvije...99 i 2007...(nemojte se sad pozivat na ne odigrani play off, vjerovatno bi i to uzeli jer smo bili daleko najjaci)Od Zubandana mi uzesmo još 3 titule, a vi jednu.
Poslije vaseg Zubandana, vec za mjesec dana je pocelo novo prvenstvo i na Kosevu smo u slicnoj atmosferi pobjedili 3-1..uz majstorije Dzeme Smjecanina i Dzele Muharemovica...mada je tu tekmu Zeljo bolje odigrao nego ono finale i imao dosta sansi...
[youtube][/youtube]
Ta tekma je ostala i upamcena sto ste naopako digli zastavu![]()
sjetice se ovi malo stariji...
Uglavnom, to su vremena bila...ispod 30 000 se nije igralo.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
pitari se ponašaju ko da su veliki klub zato što smo ih uzeli '98 u derbiju i sad slavimo,isto ko da ih više nikad nismo uzeli i to sad slavimo ko jedinu pobjedu nad njima,dobijali smo vas poslije toga i 3-0 na koševu,pa je bila ona dominacija od 6 godina i sve je to lijepo i divno,i ništa se to ne slavi,ali ZUBANDAN je nešto posebno i on će se vječno pamtiti i slaviti.
ali nema para,sve se rastalilo....
- sarajlija89
- Kontakt:
heheh...fale ta vremena, ja sam bar nesto i mogao vidjeti, tj. mi smo mogli vidjeti u tom periodu,a porazi i pobjede su sastavni dio toga...danas imamo to sto imamo...a to je nista...
Sa sjetom se toga sjecam....za te utakmice se zivilo.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
itekako se sjećam, pogotovo finala 98. ono protiv hapoela je šala u odnosu kako ste nas onda razbili igrom i trkom. mislim da nisam odgledao ni 20% tekme jer je lopta stalno bila na našoj polovini i djelovalo je da je samo pitanje vremena kada će te zabiti gol. još kad, na par minuta prije kraja, smjećanin pođe pimplat loptu kod aut linije ispod zapada, reko' je.bo majku ko god izmisli produžetke. ostalo je istorijasarajlija89 je napisao/la:Ispravak navoda...dvije...99 i 2007...(nemojte se sad pozivat na ne odigrani play off, vjerovatno bi i to uzeli jer smo bili daleko najjaci)Od Zubandana mi uzesmo još 3 titule, a vi jednu.
Poslije vaseg Zubandana, vec za mjesec dana je pocelo novo prvenstvo i na Kosevu smo u slicnoj atmosferi pobjedili 3-1..uz majstorije Dzeme Smjecanina i Dzele Muharemovica...mada je tu tekmu Zeljo bolje odigrao nego ono finale i imao dosta sansi...
[youtube][/youtube]

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Gledam nesto ovaj Dinamo pa klub ce biti prvi u Hrvatskoj (I na Balkanu) jos 100 godina. Krstanovic, Alispahic, pa onaj bivsi kapiten Sibenika isto, Albanac sta je al igra za kockaste? Pokupovase sve najbolje..Eh kad ce doci taj dan da i Zeljo bude Bosanski Dinamo hehe...Svaka cast mogu samo reci. Rade sta hoce i kako hoce..
PS: Glaj Avde sto cmizdri posle gola haha.. Neprocjenljivo!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
cekaj koji dan pa ce tu bit i Simunic i Bilicsajo10 je napisao/la:Gledam nesto ovaj Dinamo pa klub ce biti prvi u Hrvatskoj (I na Balkanu) jos 100 godina. Krstanovic, Alispahic, pa onaj bivsi kapiten Sibenika isto, Albanac sta je al igra za kockaste? Pokupovase sve najbolje..Eh kad ce doci taj dan da i Zeljo bude Bosanski Dinamo hehe...Svaka cast mogu samo reci. Rade sta hoce i kako hoce..

a Zelji treba netko sposoban kao sto je Mamic, samo da imate srece da nema onoliko ispada ko Mamic

al Mamic je jedan od najsposobnijih sportski menadzera na svijetu, to nitko opovrgnut ne moze
i taj albanac je Ademi, cudo od igraca
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 05 jun 2011, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
na Balkanu hoće, al' poslije Partizana...sajo10 je napisao/la:Gledam nesto ovaj Dinamo pa klub ce biti prvi u Hrvatskoj (I na Balkanu) jos 100 godina. Krstanovic, Alispahic, pa onaj bivsi kapiten Sibenika isto, Albanac sta je al igra za kockaste? Pokupovase sve najbolje..Eh kad ce doci taj dan da i Zeljo bude Bosanski Dinamo hehe...Svaka cast mogu samo reci. Rade sta hoce i kako hoce..
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
prijatelju, do budžeta je... pojedini igrači dinama imaju godišnja primanja, skoro pa, ravna godišnjem budžetu želje. evo, u višći vidimo nekoga kao budućnost želje, ali još to nije pokazao i upitno je hoće li postati kvalitetan igrač kao što se prognozira. e sad, ako dinamo (mamić) procjeni da ima štofa u njemu, dat će nam koju stotinu hiljada KM za njeg, isforsirat ga i uzet milione. nama opet sića. tako stalno u krug.sajo10 je napisao/la:Gledam nesto ovaj Dinamo pa klub ce biti prvi u Hrvatskoj (I na Balkanu) jos 100 godina. Krstanovic, Alispahic, pa onaj bivsi kapiten Sibenika isto, Albanac sta je al igra za kockaste? Pokupovase sve najbolje..Eh kad ce doci taj dan da i Zeljo bude Bosanski Dinamo hehe...Svaka cast mogu samo reci. Rade sta hoce i kako hoce..
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Kaze slaba posjeta 17.000 na kosevusarajlija89 je napisao/la:heheh...fale ta vremena, ja sam bar nesto i mogao vidjeti, tj. mi smo mogli vidjeti u tom periodu,a porazi i pobjede su sastavni dio toga...danas imamo to sto imamo...a to je nista...

pa jos i superkup 1998.sarajlija89 je napisao/la:Ispravak navoda...dvije...99 i 2007...(nemojte se sad pozivat na ne odigrani play off, vjerovatno bi i to uzeli jer smo bili daleko najjaci)Od Zubandana mi uzesmo još 3 titule, a vi jednu.
[youtube][/youtube]

mislim da se raja negdje pocetkom 99. pomalo pocela zasititi derbija... sto zbog toga sto je kvalitet iz godine u godinu opadao...
ma neznam, nedostaju mi ti derbiji... jbt, 7 dana prije pocinjem se svadjati sa prijateljima i onda 7 dana poslije nepricam s njima pa tek onda normala...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
SRETAN ZUBANDANsajo10 je napisao/la:Gledam nesto ovaj Dinamo pa klub ce biti prvi u Hrvatskoj (I na Balkanu) jos 100 godina. Krstanovic, Alispahic, pa onaj bivsi kapiten Sibenika isto, Albanac sta je al igra za kockaste? Pokupovase sve najbolje..Eh kad ce doci taj dan da i Zeljo bude Bosanski Dinamo hehe...Svaka cast mogu samo reci. Rade sta hoce i kako hoce..
Nego što se tiče Želje kao bosanskog Dinama, to bi bilo super, strašna ekipa. Skoro pa dovoljno da dovodimo pojačanja samo iz naše države. Ima tu dosta materijala, a i biće to nadam se nekad. A i nadam se, ako se već ne misli raditi s Slovencima oko stadiona, da postojeći malo urade. Za početak iščupat travu, redovno čistiti stolice, ofarbati reflektore, pa onda promijeniti krov na sjeveru i semafor, doradit WC. Za takve stvari ne treba mnogo novca, a stadion bi mnogo ljepše izgledao. Mada, biće i to valjda.
ljudiiiiiii ima li pojačanja na vidiku,**** pojačanje kad dođe u 6 kolu
Evo real stavio 5 igraca na transfer listu, a i seik rekao Tevezu da moze ici mislim da imamo buducnost sa tih 6 igracanidi je napisao/la:ljudiiiiiii ima li pojačanja na vidiku,**** pojačanje kad dođe u 6 kolu

Sta je sa Lazom vraca li se ?domorocki je napisao/la:Za sad rubrika odlasci se i dalje popunjava!
NO PYRO NO PARTY
Biće valjda neko pojačanje, dovoljno dovest lijevog beka i napadača/krilo, ali baš pojačanja na tim pozicijama. Imamo i Baljića, Ramića, Zolotića.
Postoji li izrađen plan za npr. sljedeće 2 sezone, šta su ciljevi i slično ? Ili se ide naslijepo =
-
- Kontakt:
Nasli smo novog napadaca u Pro gym teretani kazu moze 3 na ledjima da nosiBuu je napisao/la:Sta je sa Lazom vraca li se ?domorocki je napisao/la:Za sad rubrika odlasci se i dalje popunjava!

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kontra, Levin, Taree i 49 gostiju.