FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

carsijamosnik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la carsijamosnik » 24 jul 2015, 17:00

harry_90 je napisao/la:Idem i ja sutra za Zenicu,mada nisam primjetio neku euforiju ni pricu da ce se ici u velikom broju za Zenicu,kao sto sam ovdje procitao..stotinjak nas i to je to kao i prosle sezone !
bit ce nas preko 200 mi vec imamo jedan privatni bus sa 30 navijaca koji krecemo sutra lagano SLOBODA DO GROBA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jul 2015, 17:07

Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jako :)

Emoj Suljo, da si gledo trening sinoć ne bi ni spominjao "šetkanje".Kakvo šetkanje čovječe, ono je mašina.Čak i da Čelik proba sa grubom igrom kao proljetos , neće im proći. Naravno protivniku respekt i kad se igra na Tušnju.Jer podcijeniti bilo koga je prvi korak u propast.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2015, 17:13

Meni je ovo drago ovako.Niko nas nesmatra ozbiljnim.
Fali igraca..ma svi su jaci öd nas.potrcat nemozemo.Druga Liga BA.haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2015, 17:14

Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 24 jul 2015, 17:20

NYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve
Zar ne vodis ti onu oficijalnu stranicu ?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jul 2015, 17:21

Lawer_88 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jako :)
Poraz od Čelika u Zenici ti smatraš kiksom??? :o Pa ne igrate protiv kantonalnog ligaša... Isto da redovno dobijate Čelik u Zenici pa bi eventualni poraz bio kiks? eee svašta
Upravu si prijatelju. Najgore je kad se ide iz krajnosti u krajnost. Imamo primer Sarajeva koje po mišljenju navijača trebalo biti prvo sa 10 i više bodova ispred drugog.Pa na kraju jedva. Ovo protiv Leha, bez komentara..
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 jul 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2015, 17:22

Suljo20002 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve
Pa ne vodim ja sluzbenu stranicu kluba (fksloboda.ba) ja vodim facebook stranicu. :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jul 2015, 17:23

jos ce vode Jalom proteci dok mi postanemo ozbiljan klub u svim segmentima :!: prijateljske utakmice protiv Partizana, Kubana i Palerma ne odgledasmo (vjerovatno Vugdalic i njegovi dogovori utakmica zato nam se djeca smiju), igraci prosli kompletne pripreme i nisu nam na raspolaganju Nikolic, Kostic, Skahic (ultra ponovio 100 puta na forumu da ce biti problema oko toga a iz kluba iznenadjeno 4 dana prije tekme izjavljuju da ne mogu racunati na pomenute), presica nije odrzana iz kojeg razloga pojma nemamo.......... al jbg valja nam sutra u Zenicu podrzati momke pa da se barem s bodom vratimo :kafa:
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2015, 17:24

fukaratz je napisao/la:
jos ce vode Jalom proteci dok mi postanemo ozbiljan klub u svim segmentima :!: prijateljske utakmice protiv Partizana, Kubana i Palerma ne odgledasmo (vjerovatno Vugdalic i njegovi dogovori utakmica zato nam se djeca smiju), igraci prosli kompletne pripreme i nisu nam na raspolaganju Nikolic, Kostic, Skahic (ultra ponovio 100 puta na forumu da ce biti problema oko toga a iz kluba iznenadjeno 4 dana prije tekme izjavljuju da ne mogu racunati na pomenute), presica nije odrzana iz kojeg razloga pojma nemamo.......... al jbg valja nam sutra u Zenicu podrzati momke pa da se barem s bodom vratimo :kafa:
Ne vjerujem, majke mi :facepalm: za sta ti ljudi primaju platu, da mi je samo znati?

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 24 jul 2015, 17:25

fukaratz je napisao/la:
DOBIJAMOOO 2-0 BA STA TI JEEE

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 24 jul 2015, 17:28

NYKnicks Fan je napisao/la:
Pa ne vodim ja sluzbenu stranicu kluba (fksloboda.ba) ja vodim facebook stranicu. :mrgreen:
Uvjek sam mislio da je to jedno te isto. :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2015, 17:29

Ja cekam od jucer kakve vijesti, bilo sta da objavim, a nema nista :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jul 2015, 17:30

Ne bih da budem hejter i sl. ,imamo tih problema oko reprograma,pa problemi sa Skahicem,Kosticem i sl. ali strasno lose popracene pripreme i neozibljno ovo bez pressa na pocetku sezone,kad se prakticno navijaci upoznaju i zvanicno sa ocekivanjima u sezoni itd itd ,al hajd bice valjda bolje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jul 2015, 17:31

Mi kolima...bit ce dosta raje sa kombija i kolima....cc 200 ljudi....sve preko je top
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2015, 17:32

NYKnicks Fan je napisao/la:Ja cekam od jucer kakve vijesti, bilo sta da objavim, a nema nista :mrgreen:
Komsiji mi SE danas krava otelila pa eto... :tralala:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jul 2015, 17:46

NK ČELIK - FK SLOBODA Zenica, 25.07.2015. 19:45
Sudija Terzić Husein Travnik
A-1 Baković Haris Sarajevo
A-2 Drašković Dalibor Ist.Sarajevo

4 Milić Đenan Sarajevo
5 Peljto Irfan Sarajevo
6 Šehović Admir Sarajevo
Ja volim FK Tuzla City

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jul 2015, 17:57

Mislim da nebi bio problem registrovat Kostica i Nikolica da je potpisan reprogram, a vjerovatno se ceka transfer Pirica i pare od istog da bi se nesto od toga pokrenulo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jul 2015, 18:02

Lawer_88 je napisao/la:
Poraz od Čelika u Zenici ti smatraš kiksom??? :o Pa ne igrate protiv kantonalnog ligaša... Isto da redovno dobijate Čelik u Zenici pa bi eventualni poraz bio kiks? eee svašta
Kad se pogleda kakve smo igrace doveli i jos da 90 % forumasa na ovoj temi smatra da ce Sloboda pobijediti Celik,onda se to moze smatrati kiksom.Naravno nismo mi puno superiorniji od vas,ali eto skoro svi misle da cemo doci do pobijede pa sam zato naveo kiks. ;)
Pa nama dva startera u odbrani ne igraju , a znamo da su ranije protov Celika Morankic i ostali imali problema..sigurno sa Skahicem i Kosticem biki bi dosta jaci u odbrani...polahko Celik nije losa ekipa inigraci im se moraju borit jer 6 ekipa ispada ..tesko ce biti bilo gdje doci do bodova ...Celik je ograo odlicno i uz nas, Sarajevo i Zelju i proljetnom dijelu bio je skoro pa najuspjesni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jul 2015, 18:04

Zodiac je napisao/la:Ne bih da budem hejter i sl. ,imamo tih problema oko reprograma,pa problemi sa Skahicem,Kosticem i sl. ali strasno lose popracene pripreme i neozibljno ovo bez pressa na pocetku sezone,kad se prakticno navijaci upoznaju i zvanicno sa ocekivanjima u sezoni itd itd ,al hajd bice valjda bolje.
Ko im je kriv kad nece da se regaju na forum, znali bi sve oko kluba. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jul 2015, 18:05

sloboda72 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Glupo je i spomenuti ako sutra odigramo nerijeseno da je to kiks..Celik u kakvom god da je stanju on je ipak Celik,klub sa imenom i titulama i kao takvih ih se uvijek treba pribojavati..sutra sam ja i sa bodom zadovoljan,pocetak je prvenstva,fali par igraca.. ali kada bi uzeli sva tri boda bio bih presretan :kafa:

Sutra Ahmetovic strijelac,Krpic klupa.. :cool:

Ove se titule ne broje .To su one od humanitarne pomoći.
Zasto se ne broje te titule? Da ih je uzelo Sarajevo ili Zeljo brojalo bi se..naravno da se broje samo se evropa noje mogla igrat ....borili smo se i mi za te titule sa Celikom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.