Ne igraju Cilic i Dodig, nego Mektic i Pavic, u tome i jest poentahamzaTM87 je napisao/la:Ne bih ja bio toliko siguran u Hrvatsku , Cilic/Dodig nisu uopste losiji od bilo kojeg domaceg tandema

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne igraju Cilic i Dodig, nego Mektic i Pavic, u tome i jest poentahamzaTM87 je napisao/la:Ne bih ja bio toliko siguran u Hrvatsku , Cilic/Dodig nisu uopste losiji od bilo kojeg domaceg tandema
Viper je napisao/la:Ne igraju Cilic i Dodig, nego Mektic i Pavic, u tome i jest poentahamzaTM87 je napisao/la:Ne bih ja bio toliko siguran u Hrvatsku , Cilic/Dodig nisu uopste losiji od bilo kojeg domaceg tandema
Hrvati samo ako su poludili ostavit ce tu kombinaciju. Cilic i Dodig ce igrati 99,99%.Viper je napisao/la:
Ne igraju Cilic i Dodig, nego Mektic i Pavic, u tome i jest poenta
Ma to se samo prijave igraci , i za Cesku su bili prijavljeni Vesely i Rosol , pa je naranvo Berdych uskocio . Cilic i Dodig igraju definitivnoViper je napisao/la:Ne igraju Cilic i Dodig, nego Mektic i Pavic, u tome i jest poentahamzaTM87 je napisao/la:Ne bih ja bio toliko siguran u Hrvatsku , Cilic/Dodig nisu uopste losiji od bilo kojeg domaceg tandema
hodža je napisao/la:ja ću danas odigrati sve ove parove iz premierove super ponude u sistemu kontra favorita
Znaci ipak idu sa najjacim sastavimaPanda je napisao/la:ipak dodig i cilic igraju, a za italiju nije lorenzi nego bolelli i fognini
4:0 Errani prvi setWilly je napisao/la:Errani - Bertens (Paris, tvrda podloga)
Danas se igra polufinale ovog turnira. Errani je više igračica za šljaku, ima slab servis. Prekjuče joj je predan meč, a juče je jedva dobila Suarez Navarro 7:5, 4:6, 7:5. Bertens je izbacila Cibulkovu i Safarovu u dva seta. Kvota na dvojku je 2.75. Realno bi bilo da je oko 1.85. Sigurniji je hendikep na Bertens, granica je 3.5, a kvota 1.90.
Srećno ako neko prati.
Pozdravljam te Hass.
crvenocrni je napisao/la:Idemo dalje:crvenocrni je napisao/la:Evo pocet cu i ja nesto slicno 'stomaklijinom sistemu'![]()
Kirilienko 1 uplata 2.41$ ev.dobitak 3.49$
Ja cu to malo pokusat 'ubrzat' pa cu igrat od pocetka dana, znam da je rizicnije ali eto da probam...
QPR dg 1.29 uplata 3.49$ ev.dobitak 4.49$
To lafice, predalaViper je napisao/la:4:0 Errani prvi setWilly je napisao/la:Errani - Bertens (Paris, tvrda podloga)
Danas se igra polufinale ovog turnira. Errani je više igračica za šljaku, ima slab servis. Prekjuče joj je predan meč, a juče je jedva dobila Suarez Navarro 7:5, 4:6, 7:5. Bertens je izbacila Cibulkovu i Safarovu u dva seta. Kvota na dvojku je 2.75. Realno bi bilo da je oko 1.85. Sigurniji je hendikep na Bertens, granica je 3.5, a kvota 1.90.
Srećno ako neko prati.
Pozdravljam te Hass.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.