Imamo ozbiljnog biznismena nista ne brini...Omar500 je napisao/la:Postoji li izrađen plan za npr. sljedeće 2 sezone, šta su ciljevi i slično ? Ili se ide naslijepo =
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
dosla je druga ratagonjaBe je napisao/la:Došle pare od Džeke
Sad će onaj UPS srčani doživjeti kad ovo pročita
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Isto kao što je i Visočka Bosna bila daleko najkvalitetnija 1998 pa ih Željo razbi ko beba zvečku u razigravanju. Meni nije jasno kako neko sebi može računati titulu koja nije priznata od UEFE(u Europu niste otišli). Svoje clanstvo u UEFA-i je NSBiH stekao tek nakon sto je uveden playoff i bez toga su sva takmicenja lokalnog karaktera i totalno irelevantna u odnosu na drzavu i UEFA-u(Isto kao što titule Čelika niko ozbiljan ne računa). Nije NSBiH postao punopravni clan UEFA-e pa onda kao takav prihvatio playoff sa NS HB nego su u taj proces usli zajedno i kasnije se spojili u jedan.sarajlija89 je napisao/la:
Ispravak navoda...dvije...99 i 2007...(nemojte se sad pozivat na ne odigrani play off, vjerovatno bi i to uzeli jer smo bili daleko najjaci)
6 ekipa je ostalo u borbi za šampiona a vi sebi računate titulu

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sa zakasnjenjem!19TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Takođe.MU'MIN T.M. je napisao/la:Sa zakasnjenjem!19TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
ma jok,cuj nije NS BiH bio clan UEFE-e,a repka igrala kvalifikacije uveliko....banovan je napisao/la:Isto kao što je i Visočka Bosna bila daleko najkvalitetnija 1998 pa ih Željo razbi ko beba zvečku u razigravanju. Meni nije jasno kako neko sebi može računati titulu koja nije priznata od UEFE(u Europu niste otišli). Svoje clanstvo u UEFA-i je NSBiH stekao tek nakon sto je uveden playoff i bez toga su sva takmicenja lokalnog karaktera i totalno irelevantna u odnosu na drzavu i UEFA-u(Isto kao što titule Čelika niko ozbiljan ne računa). Nije NSBiH postao punopravni clan UEFA-e pa onda kao takav prihvatio playoff sa NS HB nego su u taj proces usli zajedno i kasnije se spojili u jedan.sarajlija89 je napisao/la:
Ispravak navoda...dvije...99 i 2007...(nemojte se sad pozivat na ne odigrani play off, vjerovatno bi i to uzeli jer smo bili daleko najjaci)
6 ekipa je ostalo u borbi za šampiona a vi sebi računate tituluPitarska posla
Evropa se nije igrala iz dobro poznatog razloga,a Sarajevo je bilo prvo u ligi koja se igrala tad pod okriljem tadasnjeg saveza i nema tu sta biti nejasno....
ovo boldirano ogromnim slovima je

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
ovaj banovani je pogrijesio debelo u mnogim stvarima, naravno da smo bili u UEFI, al u osnovnom je u pravu UEFA nije priznala titulu.. isto tako je bila ekipa u Hercegovini koja je bila prva, pa bi i ona trebala reci i mi smo prvaci, to isto kao da se dog. da igramo do 10 lopte i ti na 6:6 kazes ja sam pobijedio.. niko ozb ovu titulu ne racuna, sto je najbitnije i najrelevantnije ni UEFA, jer Evropu niko nije igrao, jer prvenstvo nije zavrseno..padobranac1978 je napisao/la:ma jok,cuj nije NS BiH bio clan UEFE-e,a repka igrala kvalifikacije uveliko....banovan je napisao/la:Isto kao što je i Visočka Bosna bila daleko najkvalitetnija 1998 pa ih Željo razbi ko beba zvečku u razigravanju. Meni nije jasno kako neko sebi može računati titulu koja nije priznata od UEFE(u Europu niste otišli). Svoje clanstvo u UEFA-i je NSBiH stekao tek nakon sto je uveden playoff i bez toga su sva takmicenja lokalnog karaktera i totalno irelevantna u odnosu na drzavu i UEFA-u(Isto kao što titule Čelika niko ozbiljan ne računa). Nije NSBiH postao punopravni clan UEFA-e pa onda kao takav prihvatio playoff sa NS HB nego su u taj proces usli zajedno i kasnije se spojili u jedan.sarajlija89 je napisao/la:
6 ekipa je ostalo u borbi za šampiona a vi sebi računate tituluPitarska posla
Evropa se nije igrala iz dobro poznatog razloga,a Sarajevo je bilo prvo u ligi koja se igrala tad pod okriljem tadasnjeg saveza i nema tu sta biti nejasno....
ovo boldirano ogromnim slovima je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
nebitno,ni meni nije regularna ta titula,ali stvar je u tome da je tad ta liga koju smo igrali zajedno sa vama jedina bila pod okriljem NS BiH i tad se nije islo u Evropu iz politickih razloga,a ne sportskih....a koji su svi dobro znamo,od povratka Veleza na svoj stadion pa dalje.....
Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu. Šta više, prihvatila bi im i UEFA, a nije. Što li? NK Posušje je jednako prvak za tu godinu kao i FK Sarajevo, jer i jedni i drugi su u svojim ligama bili prvi, i jedni i drugi su trebali igrati playoff, te ni jedni ni drugi nisu išli u Europu. Ne vidim zbog čega bi onda FKS bilo ispred NKP. Kao da u NBA ne odigraju play-off a titula se dodijeli prvaku Istočne konferencije, jer je "to prava konferencija."
"Titula" Sarajeva iz te sezone je na nivou "titula" Čelika i brojnih "titula" Mladosti iz Širokog Brijega i "titula" ugljevičkog Rudara. Dakle, potpuno neozbiljno.
"Titula" Sarajeva iz te sezone je na nivou "titula" Čelika i brojnih "titula" Mladosti iz Širokog Brijega i "titula" ugljevičkog Rudara. Dakle, potpuno neozbiljno.
-
- Kontakt:
Žilet,u redu je.....vidim da si se nabrij'o i da sve znas....mozda si se porezao,pa ti se vid pomutio i ne vidis da sam napisao da je i meni neregularna ta titula,ali me interesuje sta bi ti i slicni pisali da je kojim slucajem tu titulu osvojio tvoj klub kojem smo tad pobjegli 20 bodova,čini mi se....
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
zaboli nas briga hoćeš li ti prihvatiti titulu sarajeva iz 99 godine, ili ne. važno je da je nogometni savez prihvatio, ti si totalno nebitan faktor.elSaik je napisao/la:Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu.
sve je to ok...elSaik je napisao/la:Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu. Šta više, prihvatila bi im i UEFA, a nije. Što li? NK Posušje je jednako prvak za tu godinu kao i FK Sarajevo, jer i jedni i drugi su u svojim ligama bili prvi, i jedni i drugi su trebali igrati playoff, te ni jedni ni drugi nisu išli u Europu. Ne vidim zbog čega bi onda FKS bilo ispred NKP. Kao da u NBA ne odigraju play-off a titula se dodijeli prvaku Istočne konferencije, jer je "to prava konferencija."
nego mogao bi ti taj avatar malo promijeniti,ocigledno je da se bar ove godine niko nece rezati zbog Zelje ..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mozemo li ona napisati isto i za posusje?pacovi_tu_ima je napisao/la:zaboli nas briga hoćeš li ti prihvatiti titulu sarajeva iz 99 godine, ili ne. važno je da je nogometni savez prihvatio, ti si totalno nebitan faktor.elSaik je napisao/la:Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu.

nije fer da vi uzmete cijeli kolac kada pola pripada posusju...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
tm84 je napisao/la:mozemo li ona napisati isto i za posusje?pacovi_tu_ima je napisao/la:zaboli nas briga hoćeš li ti prihvatiti titulu sarajeva iz 99 godine, ili ne. važno je da je nogometni savez prihvatio, ti si totalno nebitan faktor.elSaik je napisao/la:Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu.![]()
nevjerovatno da poredite NSBIH člana FIFA i UEFA i neki nelegalni savez tzv. Herceg Bosne
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
prijatelju, premijer liga koja se igrala 99 godine je bila pod okrljiljem nogometnog saveza suvereno priznate države bosne i hercegovine. nogometni savez tzv. herceg bosne je bio divlji savez koji nije relevantan u ovoj priči. to što se tada play off nije odigrao zbog nekih političkih malverzacija oko stadiona bijeli brijeg, to je sasvim druga stvar.tm84 je napisao/la:mozemo li ona napisati isto i za posusje?pacovi_tu_ima je napisao/la:zaboli nas briga hoćeš li ti prihvatiti titulu sarajeva iz 99 godine, ili ne. važno je da je nogometni savez prihvatio, ti si totalno nebitan faktor.elSaik je napisao/la:Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu.![]()
posušju dakle ništa ne pripada jer tzv. herceg bosna nije postojala. nepriznavanjem titule sarajeva iz 99 od strane el saika i sličnih njemu automatski ne priznaju ni suverenitet državnosti BiH. toliko od mene

@pacovi_tu_ima
nemoj sad na tu patriotsku stranu da bacas...
da, imali ste strasan tim te sezone, ali kako bi zavrsio play-off ne znas ni ti ni ja ni ostali... pa eto bosna je godinu ranije nadmocno uzela prvenstvo fsbih, da bi u playoffu zakazala protiv nas...
hipoteticke titule neinteresuju ni uefu ni fifu... tako da je prica o vasoj toj titulu skroz nafurana da bi samo mogli reci da imate "samo" dvije titule manje od nas...
nemoj sad na tu patriotsku stranu da bacas...

da, imali ste strasan tim te sezone, ali kako bi zavrsio play-off ne znas ni ti ni ja ni ostali... pa eto bosna je godinu ranije nadmocno uzela prvenstvo fsbih, da bi u playoffu zakazala protiv nas...
hipoteticke titule neinteresuju ni uefu ni fifu... tako da je prica o vasoj toj titulu skroz nafurana da bi samo mogli reci da imate "samo" dvije titule manje od nas...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
nebitno je kako bi završili da se igrao play off. bitno je slijedeće:
nogometni savez kao organizator takmičenja pod nazivom "premijer liga" je priznao tituli sarajeva iz 99 godine iako se nije igrao play off te sezone. istorijske činjenice se ne mogu obrisati pa makar to bila želja većine navijača nk željezničar. titula je priznata i nema diskusije na tu temu više. što bi rekao vaš vrli trener... kraj priče
nogometni savez kao organizator takmičenja pod nazivom "premijer liga" je priznao tituli sarajeva iz 99 godine iako se nije igrao play off te sezone. istorijske činjenice se ne mogu obrisati pa makar to bila želja većine navijača nk željezničar. titula je priznata i nema diskusije na tu temu više. što bi rekao vaš vrli trener... kraj priče

@pacovi_tu_ima
Zasto UEFA ne priznaje tu titulu? Ona je jedini relevantan faktor koji to odlucuje. Pametnom dosta.
Zasto UEFA ne priznaje tu titulu? Ona je jedini relevantan faktor koji to odlucuje. Pametnom dosta.
samo vi možete priznavati titulu iz prvenstva koje NIJE ZAVRŠENO po pravilima koja su važila te konkretne godine.
sreća pa se ne pitate vi, nego jedna organizacija 'vamo, uefa se zove...
sreća pa se ne pitate vi, nego jedna organizacija 'vamo, uefa se zove...

Nije mi namjera sa tobom se prepucavati ali post ti nije na mjestu.elSaik je napisao/la:Kada mi budu mogli napisati koga su u finalu dobili te godine i kojim rezultatom prihvatit ću im tu titulu. Šta više, prihvatila bi im i UEFA, a nije. Što li? NK Posušje je jednako prvak za tu godinu kao i FK Sarajevo, jer i jedni i drugi su u svojim ligama bili prvi, i jedni i drugi su trebali igrati playoff, te ni jedni ni drugi nisu išli u Europu. Ne vidim zbog čega bi onda FKS bilo ispred NKP. Kao da u NBA ne odigraju play-off a titula se dodijeli prvaku Istočne konferencije, jer je "to prava konferencija."
Ako postujes ovu nasu drzavu postovaces tu titulu Sarajeva i sve titule Celika jer ako zaista drugacije mislis onda razmisljas kao ovi iz RS-a ili Herceg Bosne i smatras da je BiH drzava od 2002/3 kada se pocela igrati zajednicka liga.Sa svojim postom negiras i nasu titulu koju smo mi osvojili protiv Sarajeva(Zubandan) jer se i tada igralo samo u Federaciji.Nogometni savez BiH je legalan i organizovao je prvenstva od samog osnivanja,to sto idioti iz RS-a i HB-e nisu htjeli da igraju, sto su zeljeli da fudbal u BiH nikada ne zazivi i sto su negirali njenu drzavnost(a i dan danas to rade)ne daje ti za pravo da kazez da su to neregularna prvenstva,svako prvenstvo organizovano od NFSBIH je legitimno i svi sampioni su zvanicni bez obzira priznaje li ih Uefa ili ne.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, istokzeljo, KimJongEsmer, OzmoodPinglewood, ristagrad, sebalos i 90 gostiju.