2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Zavjere protiv Lejkersa se ne zaustavljaju, ko god ode gdje drugo levat je ha ya 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mentalno poremecenSarmelino je napisao/la:Zavjere protiv Lejkersa se ne zaustavljaju, ko god ode gdje drugo levat je ha ya

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dragan Bender and the Bucks have agreed to terms on a 2-year deal,
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
svasta,pa zar nije potpisao sve sa CSKA
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mrtvi iskompleksirani debil.BosniaBoston je napisao/la:Mentalno poremecenSarmelino je napisao/la:Zavjere protiv Lejkersa se ne zaustavljaju, ko god ode gdje drugo levat je ha ya
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
JesiBuffonGigi je napisao/la:
Mrtvi iskompleksirani debil.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
P.Pirce he bio "mrtvi" navijac Lakersa, mrzio Boston I postao legenda Bostona I uvijek je to govorio.
Zbog toga su mi obojca ljigavci igraci bez mudda I casti
reci prije je bilo prije sad je nesta drugo professionalac si..
Zbog toga su mi obojca ljigavci igraci bez mudda I casti

Little bitch[Royce Young] Sam Presti politely says he doesn't really agree with Paul George's use of the term "mutual" in trading him. He notes it wasn't adversarial, but certainly not something the Thunder wanted to do.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Leonarda i PGa spaliti na lomaci,kako ih nije stid da se ne pridruze majstorima sa 2 titule u posljednih 17 sezona
#Punoljetstvo
Dosadan si k'o proljev. Logoutaj se nekada.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imate svoju temu za kukanje,prestanite nas spamat.Shvatili smoOikamid je napisao/la:Dosadan si k'o proljev. Logoutaj se nekada.
#Punoljetstvo
- Kobe Bryant
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Leonarda i PGa spaliti na lomaci,kako ih nije stid da se ne pridruze majstorima sa 2 titule u posljednih 17 sezona

Ovo je dokaz tvoje gluposti

Umjesto da kaze zadnjih 20 god okrugao broj, ali jbg tada bi morao napisati 5 titula, a to je najveci broj titula od bilo koga u zadnjih 20 g

Pierce koliko god mi odvratan bio je zasluzio postovanje zbog karijere i zbog lojalnosti prema ekipi,nije napustio Boston ni kad su najgori biliKobe Bryant je napisao/la:P.Pirce he bio "mrtvi" navijac Lakersa, mrzio Boston I postao legenda Bostona I uvijek je to govorio.
Zbog toga su mi obojca ljigavci igraci bez mudda I castireci prije je bilo prije sad je nesta drugo professionalac si..
on i soft guys poput Georgea ne idu uopste u istu recenicu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Spurs?Kobe Bryant je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Leonarda i PGa spaliti na lomaci,kako ih nije stid da se ne pridruze majstorima sa 2 titule u posljednih 17 sezona![]()
![]()
Ovo je dokaz tvoje gluposti![]()
Umjesto da kaze zadnjih 20 god okrugao broj, ali jbg tada bi morao napisati 5 titula, a to je najveci broj titula od bilo koga u zadnjih 20 g
99,03,05,07,14

#Punoljetstvo
Neko 5 u zadnjih 20, neko 1 u zadnjih 33.
West je to momacki odradio ne moze niko sa njim..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nisam mozda bio jasan, hvalio sam Pircea a kritikovo nove zvjezde ClippersaBalon je napisao/la:Pierce koliko god mi odvratan bio je zasluzio postovanje zbog karijere i zbog lojalnosti prema ekipi,nije napustio Boston ni kad su najgori biliKobe Bryant je napisao/la:P.Pirce he bio "mrtvi" navijac Lakersa, mrzio Boston I postao legenda Bostona I uvijek je to govorio.
Zbog toga su mi obojca ljigavci igraci bez mudda I castireci prije je bilo prije sad je nesta drugo professionalac si..
on i soft guys poput Georgea ne idu uopste u istu recenicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.