Ja da sam ovoliku glupost napisao, deaktiviro bi nalog.nextterrain je napisao/la: ↑22 nov 2020, 10:37Trenutno Tottenham ima najbolju ekipu što se tiče same širine. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača + fantastični Son i Kane.
Nikakvo ne bi bilo iznenađenje da osvoje ligu
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Chapman1886
- Kontakt:
Krenuo juce staviti 100 maraka na Tottenham i tilulu, al' pala kvota sa 1.15 na 1.05, pa mi se nije isplatilo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nekolicina forumskih gunnera su glavni scenaristi takvih priča. Prelistaj temu u zadnjih 5/6 kola, da ne ideš dalje.TheMix je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:30Meni je zanimljivo kako u ovo nase doba danas jesi, sutra nisi. Neka ekipa odigra nekoliko dobrih kola i odmah ih se gura ko favorite za naslov, onda izgube od nekih davljenika i ide prica luzerski mentalitet kaj ce oni. Danas se nekoga hvali, sutra vec ne valja nista bas glupa prica skroz.

Edit: Već su se dolje pronašli.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 nov 2020, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako pricas o mentalitetu kluba tvoja sprdancija stoji Totenhem je luzerska organizacija koja je zadnju titulu uzela par godina iza 2 svjetskog rata, no kvaka je u tome sto ih vodi pobjednik sa pobjednickim mentalitetom, vidjecemo ciji ce na kraju prevaliti.
Slazem se da Totenhemova sezona ovisiti od toga koliko zdravi budu glavni igraci. Npr. zadnje dvije je Kane imao velika odsustva i to bi mogao biti problem jer on je igrac oko kojeg sve pocinje i zavrsava, povreda Sona bi se i mogla istrpiti, Kaneova ne.
Sa njima prime Ferguson ne bi uzeo titulu a ne danasnji Mourinho.
Mourinho je sa timom iz Portugalske lige uzeo Ligu Prvaka u vrijeme te generacije koju imas na avataru, Fergusona kojeg pominjes itd itd.. on je dokazao da se pita od govana moze napraviti, ova sezona ce mu ovisiti o zdravlju prije svega Kanea i koliko ce na terenu vremena provesti dinamicni defanzivni duo Aurier-Sanchez.
I da zaboravio sam i njegov najveci uspjeh, bio je sa Unitedom drugi na kraju sezone i osvojio Evropa ligu
I da zaboravio sam i njegov najveci uspjeh, bio je sa Unitedom drugi na kraju sezone i osvojio Evropa ligu

- Chapman1886
- Kontakt:
Na koju je prevaru ovaj Fulham zaluto u PL pa ovo je gore od derbija 2007 

Samo Sloboda | COYG
Lakse mi je povjerovati da uzme sa Portom jos 3 Lige Prvaka nego EPL sa totenhemom. Vjerujem da ima u Mourinhu jos hljeba ali ne toliko da pravi takva cuda.
Je se.res to nisu istine. Tottenham nikad nije imao ovako dobru ekipu. Sve je moguce, a to ne bi bilo nikakvo cudo s obzirom na okolnosti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
' aj kerid zis tim tu zekond plejs witz zis plejerz'
Tako će biti na kraju sezone
Tako će biti na kraju sezone
Iwobi

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Calwert Lewin je baš iznenađenje sezone, mislim bio je i prije okej ali da ovakav učinak ima, stvarno predobro
Kakve su ovo neosnovane optuzbe na racun topnika na zadnjim stranicama? Ne mogu ni citirat sve zlobnike
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako je Ahmetović očajan komentator... 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kemo je brat. Klasa. 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.