Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma tih njegovih 400k ti je ko ono na FM-u kad obećaš igraču da ćeš ga prodati, a zapravo ga želiš zadržati svim silama pa u pregovorima zatražiš 250m za njega. Kad odbiju kažeš jbg rođo, ne dam te ispod cijene 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koji seljak Mane ispade na kraju ne mogu vjerovat. Prvo sto zakuha pred finale sa intervjuom oko odlaska i jos na kraju rece da sacekamo da ce nam dat poseban odgovor kojeg zelimo
sad ovi komentari oko toga sta zele Senegalci na drustvenim mrezama to ce i uraditi.. Ako je on ovako otisao na kraju nakon svega mogu mislit kako ce tek Salah odradit posao za godinu dana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dostigli smo united po zaradi po sezoni.
United izdvaja vise za plate i to poprilicno te ce opet ovo ljeto uloziti 200m na 3 igraca
Ali smo zlatna koka amerima
nemg izdvojit 100m vec daj da prodas prvo 
United izdvaja vise za plate i to poprilicno te ce opet ovo ljeto uloziti 200m na 3 igraca
Ali smo zlatna koka amerima
Zato je klopp fakat carobnjak, gore su mu ove finansijske zajebancije nego sto od ispodprosjecnog igraca napravi vrhunskog, i sto od svakog izvuce maksimum.
S drukcijim tipom menagera lfc se borio svaje sezone samo da uleti u top 4 i pitanje je da li bi uspjevao.
S drukcijim tipom menagera lfc se borio svaje sezone samo da uleti u top 4 i pitanje je da li bi uspjevao.
CPOJ
Vracajte se sto prije 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pocelo je
Danny Ward no1 umjesto Kariusa, Alisson preskup 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
LeBron James of soccer
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Raphinha haman
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dajem mu 2 godine prije nego zatrazi transfer u Barcelonu
[Joyce] Liverpool have turned down Bayern Munich’s opening bid for Sadio Mane. It was for £21m guaranteed, plus £4m in add-ons payable if, for example, Bayern won the Champions League. Also, James Milner close to signing new deal on significantly reduced terms.
[Joyce] "If they decide to sell , Liverpool would demand a fee sufficient to recruit a suitable replacement. There is interest in Benfica’s Darwin Núñez, the Uruguay striker who scored home and away against Jürgen Klopp’s side in the quarter-finals of the Champions League."
Potpisao Milly 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
NEW: Benfica striker Darwin Nunez is on Liverpool’s shortlist as they prepare for life without Sadio Mane. But the highly-rated Uruguay international is one of several forwards being assessed with the Reds unwilling to pay over the odds. #awlive [liverpool echo]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Vezni red haman rijesen za iduce 3 sezone, jos da potpisu keitu

Nunez bi bio bas ogroman rizik, imamo jos godinu Salaha i mislim da nije vrijeme da dajemo tolike novce na igraca koji se ne uklapa u nas stil napadaca od kako je Klopp tu.gaston je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29NEW: Benfica striker Darwin Nunez is on Liverpool’s shortlist as they prepare for life without Sadio Mane. But the highly-rated Uruguay international is one of several forwards being assessed with the Reds unwilling to pay over the odds. #awlive [liverpool echo]
Kako se razvija situacija s Maneom i Salahom definitivno smo ovo slabo proslavili

On ima nešto o Kloppu 100%.
Naravno, klub vidi Carvalha prvo kao krilnog igrača, a onda će ga prebaciti u vezu.
Ili sto bi se pročitalo između linija: Ako Salah ode, igrat će Carvalho.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sjecate se kad smo potpisali Nike pa mediji najavljivali ogroman transfer nekog generacijskog talenta
isto sad kad vidim ove Engleze kako pisu o Bellinghamu. Ako je Tchouameni otisao u Madrid za 80 miliona pa Bellingham vrijedi bar 100 ako ne i vise, eto Liverpool ce dat pare 
Mozda ima kakav skriveni clause 
Ten toes, I done laps in the trench
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.