Dok je vaš problem što znate čitati ali ne znate razmišljati tj. ne vidite šumu od drveća.fanatik19 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:35Vaš je problem što ne znate čitati i što konstantno uzimate samo dijelove koji vam odgovaraju. Vidiš li ti uopšte da cilj njegovih postova nije bilo kakva usporedba reprezentacija i da je čovjek to jasno naglasio?Madal je napisao/la: ↑20 mar 2025, 13:55To sto spominju kosarkasku reprezentaciju je cinjenica koja im nikako ne ide u prilog, samo ne razumijuperun je napisao/la: ↑20 mar 2025, 13:35Brojimo 2025.
2025 smo igrali sa Francuzima a izgradnja iste te ekipe o kojoj priĉamo je počela dolaskom Bosnića na klupu kad je podmladio ekipu 2018.
Sergej selektor od 2024, gradi od temelja.
I kad im kažeš da je 2028 naša fudbalska realnost ljute se ko klinke.![]()
Inace ovaj haso je izgleda onaj iz viceva. Treutno vodi u glupostima napisanim a velika je konkurencija.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ne sviđa mi se to što je Barbarez na presici rekao da su Rumuni i ovako oslabljeni tri nivoa iznad nas. Hebem mu miša dokle više praviti alibije za eventualni poraz. Kakvo je to razmišljanje?
Sve je teze biti protiv barbe kada vidis mongoloide poput baboedindzeko koji ga pljuju. Ne mogu biti dio takve sorte
Pichkasto. Uhvatio se ko pijan plota da je EP28 cilj, hebe ga samo što će mu Vico pokvariti plan da besplatno putuje širom Evrope kad zasere ove dvije utakmice.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Realno razmisljanje.
Prije 7-8 godina kad su selektori davali izjave kako se nikog ne bojimo i da idemo na pobjedu, pa onda zijanimo, pisalo se kako smo se umislili da smo zvijezde i da potcijenjujemo protivnika.
Kad kazes da je protivnik jaci, onda je pickast mentalitet.
Sta na kraju reci, a da svi budu zadovoljni?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Odmah dobijem: "volio bih da nas izrael napadne" flashback19vendetta87 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 15:59Realno razmisljanje.
Prije 7-8 godina kad su selektori davali izjave kako se nikog ne bojimo i da idemo na pobjedu, pa onda zijanimo, pisalo se kako smo se umislili da smo zvijezde i da potcijenjujemo protivnika.
naprijed rejal
Vratite na Peteva.Za ovog je Ferguson.Stice vas suze Peteva.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Slazem se da je ova izjava realna, pogledajte samo kvote kod kladionica i jasno je da mi nismo favoriti.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 15:59Realno razmisljanje.
Fifa Ranking
Rumunija - 38
Bosna - 74
Ako se gleda po Uefa šeširima, mi smo medju vrhu u 4. Šesiru, Rumuni su mozda na dnu 1. Šesira.
Ja mu najvise zamjeram sto nije dosljedan. Sto je kontradiktoran. Prvo prica da nece zvati one kojima BiH nije jedini izbor, pa onda pozove komsijski otpad. Poziv Tahirovicu ( koji nije imao neku minutazu ) pravda na nacin da je on buducnost repke, projekat repke, pa mu se moze progledati kroz prste sto ne igra. A onda izvali da Bajraktarevica ( koji je i mladji od Tahirovica ) nije pozvao, jer nije igrao u zadnjih nekoliko utakmica. Ispada da Bajraktarevic nije buducnost i projekat repke. Pozive Mujakicu i Hadzikicu pravda jer su eto nako fini. Pa brate pozovi onda i mene i ja sam fin. Ne svidja mi se sto ku..c silji na Hadzikadunicu, i ne samo zbog njegovog kvaliteta ( kvalitetniji od svih pozvanih stopera ), nego zbog svih buducih igraca koji bi mogli doci iz Svedske i skandinavskih zemalja. Kakva im se poruka salje?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa dobro, Bajraktarevic je bio povrijedjen do neki dan skoro. Barbarez je sam rekao da u kvalifikacijama nece zvati igrace koji ne igraju. Sad mi je mrsko traziti spisak, pa da vidim ima li takvih slucajeva i za ove utakmice. Vjerujem da Tahirovica ne bi zvao da nije presao u Dansku i poceo koliko toliko igrati. Ovo ostalo ti je sve na mjestuTMovac je napisao/la: ↑20 mar 2025, 17:29Ja mu najvise zamjeram sto nije dosljedan. Sto je kontradiktoran. Prvo prica da nece zvati one kojima BiH nije jedini izbor, pa onda pozove komsijski otpad. Poziv Tahirovicu ( koji nije imao neku minutazu ) pravda na nacin da je on buducnost repke, projekat repke, pa mu se moze progledati kroz prste sto ne igra. A onda izvali da Bajraktarevica ( koji je i mladji od Tahirovica ) nije pozvao, jer nije igrao u zadnjih nekoliko utakmica. Ispada da Bajraktarevic nije buducnost i projekat repke. Pozive Mujakicu i Hadzikicu pravda jer su eto nako fini. Pa brate pozovi onda i mene i ja sam fin. Ne svidja mi se sto ku..c silji na Hadzikadunicu, i ne samo zbog njegovog kvaliteta ( kvalitetniji od svih pozvanih stopera ), nego zbog svih buducih igraca koji bi mogli doci iz Svedske i skandinavskih zemalja. Kakva im se poruka salje?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa vidi, slično kao i stobom i onima koji imaju sličnu retoriku. Mislim da sam u većini navrata (da ne kažem svim eto) od tebe vidio negativne stvari, nezadovoljstvo, svađu, frustraciju i isticanje svega onog što po tvom mišljenju nije uredu. O uvredama prema selektoru i SŠ neću komentarisati, to veze nema sa diskusijom. Često se uhvatiš određenog dijela nečega i fokusiraš samo na to. (Mnogi, ne samo ti.)fanatik19 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:35Vaš je problem što ne znate čitati i što konstantno uzimate samo dijelove koji vam odgovaraju. Vidiš li ti uopšte da cilj njegovih postova nije bilo kakva usporedba reprezentacija i da je čovjek to jasno naglasio?
Savršeno jasni upisi su hasini onome ko želi prije svega čitati a onda i shvatiti a očito da je vaš cilj svaku diskusiju odvest u željenom pravcu tjst skretati s teme
Evo da te lično pitam, je li apsolutno sve negativno po tebi do sada što je uradio Sergej i SŠ?
Mislim da nijedan ekstrem nije uredu i da je istina uvijek "tu negdje između". Malo se previše pod lupom gledaju neke rečenice i izjave koje u principu nemaju ogroman značaj za ono što će se desiti na terenu. Njegov odnos sa medijima i javnošću i odnos sa igračima definitivno nije isti.. I ako se slažem da njegove izjave i nisu uvijek baš "ispolirane"

Sudeci po ovoj izjavi da ce mozda biti iznenadjenja, moguce da starta sutra Memic 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne može se reći da je Rumunija tri nivoa iznad nas i to u ovakvom sastavu. To je već pretjerivanje i laž. Nisu Real Madrid.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 15:59Realno razmisljanje.
-
- Kontakt:
Nas Nodi bi bio ponosan

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kao prvo, mozes vratiti na prve stranice ove teme gdje ces vidjeti da sam sa zadovoljstvom docekao dolazak Barbareza(kao i svak drugi realno iako sam ja s poebnim zadovoljstvom iz razloga sto je on moj sugradjanin i sto sam ga sve ove godine prizivao za selektora) i vec sad nakon perioda od godinu dana mogu reci da je to stvar koja me daleko najvise od nastanka ove reprezentacije istovremeno obradovala i razocarala.HariTz je napisao/la: ↑20 mar 2025, 17:53Pa vidi, slično kao i stobom i onima koji imaju sličnu retoriku. Mislim da sam u većini navrata (da ne kažem svim eto) od tebe vidio negativne stvari, nezadovoljstvo, svađu, frustraciju i isticanje svega onog što po tvom mišljenju nije uredu. O uvredama prema selektoru i SŠ neću komentarisati, to veze nema sa diskusijom.fanatik19 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:35Vaš je problem što ne znate čitati i što konstantno uzimate samo dijelove koji vam odgovaraju. Vidiš li ti uopšte da cilj njegovih postova nije bilo kakva usporedba reprezentacija i da je čovjek to jasno naglasio?
Savršeno jasni upisi su hasini onome ko želi prije svega čitati a onda i shvatiti a očito da je vaš cilj svaku diskusiju odvest u željenom pravcu tjst skretati s teme
Evo da te lično pitam, je li apsolutno sve negativno po tebi do sada što je uradio Sergej i SŠ?
Mislim da nijedan ekstrem nije uredu i da je istina uvijek "tu negdje između". Malo se previše pod lupom gledaju neke rečenice i izjave koje u principu nemaju ogroman značaj za ono što će se desiti na terenu. Njegov odnos sa medijima i javnošću i odnos sa igračima definitivno nije isti.. I ako se slažem da njegove izjave i nisu uvijek baš "ispolirane"![]()
Ja sam pisao mnoge uvrede i ne bježim od njih, to je mrlja svakako ali sam vremenom shvatio da je debilno pa sam prestao i u 2025. Godini ne znam da sam ijednom upotrijebio termin "Kockar" "Pokeras" Neznalica itd prilikom neke diskusije. Ybg buraz, prorade emocije dok je vruca glava a narocito frisko nakon utakmice. Mislim da velikom broju forumasa nije cilj pljuvanje nego se ljudi frustriraju komentarima vas koji sve branite i u isti kos stavljate objektivne kriticare i likove kojima je jedini cilj pljuvati.
Da ne idem predaleko, odgovor na pitanje tjst 2. Boldirani dio teksta: Naravno da nije ali mi je veliki broj dobrih poteza poništio kriminalno lošim odlukama nakon toga
Primjeri:
Katic-Hadzikadunic-
Zlomislic-Piric
Burnic-Hadzikadunic
Krunic-Sunjic
Nemam snage sad jednu po jednu situaciju analizirat jer sam to radio vec xy puta pa ili protumaci na sta aludiram ili pretrazi moje upise po pitanju ovoga.
Trebao bi mi jedan kilometarski post koji bi trebalo skrolnut barem 3-4 puta kada bi iznio stvari koje mi paraju oci kako od samog Barbareza tako i od garniture koja je dosla u paketu s njim pa je bolje da se zaustavim ovdje

A da ima pozitivnih stvari, itekako ima gdje u prvi plan stavljam vrbovanje svih potencijalnih mogucih i njihovo dovodjenje pod zastavu ali rijec SISTEM je jos uvijek misaona imenica za moj ukus iako neki potenciraju konstantno da se radi sistemski.

Steta bi bilo da ga drzi na klupi momak je stvarno u formi i dobro igra
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, InatSilniBosanski i 10 gostiju.