dscile je napisao/la:Pitam tebe alane i ostale koji su gledali.. Ko je bio najbolji, a ko se pokazao kao najgori? Vidim da se pise da je jedini Rajkovic dobio prolaznu ocjenu.
Ne znam druže šta bih ti reko, totalno sivilo, pa eto kad su golman i stoper najbolji na terenu sve ti je jasno. Teško se odlučiti, ali po meni Gavrić je bio užasan, ko na derbiju. Parker bio sam u napadu, trudio se ali nije išlo, mnogo lopti je išlo na njega, međutim protivnički stoperi su visočiji, korpulentniji i uglavnom nisu imali problema sa njim, ali zato trener treba skontati da bi još jedan dodatni napadač malo odbranu razvuko i dozvolio Parkeru da diše, ušao je kasnije i Jović ali ništa. Ušao Katai, ništa. Ristić kad je ušao, bilo je malo bolje. Stojanović bi mogao biti pojačanje, čini mi se. Kovačević nit smrdi nit miriše, utopio se u sivilo, ali njemu je po meni zacementirano mjesto u prvih 11, ko što sam neki dan pisao ovdje.
Imali smo dvije odlične šanse. Savićević na 5 metara loše zahvatio loptu u 100% šansi, na samom kraju nakon kornera Ristića, lopta dolazi na drugu stativu, Pavićević je sam, šuta pod prečku ali Borjan vrhunski odbranio.
U Jagodini mora mnogo bolje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović