FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 21 feb 2015, 00:38

begiii je napisao/la:Koliko sam skonto partizan ima i Toleta iza sebe?pratio sam proslu sezonu,zvijezda zasluzeno uzela titulu a savez pogurao partizan da igra evropu?tuga golema!uglavnom sretno vam u iducoj sezoni pozdrav od HORDASA!
ti portali po srbiji, onako na zaglavlju imaju zvezdin grb..
znaš li ti crni sine da su partizan opljačkali jedno 5 puta više... zarađeno oko 100 miliona eura, a dug 14!!! odakle dug?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 21 feb 2015, 00:39

Nije uefa druze ne ne!pravila su svima jasna,momci osvojili titulu bez para,ginuli za to,naravno uprava je morala da obezbjedi pare,zasto savez nije pogurao tipa nekim kreditom zvijezdu???nisu nego su jedva docekali da mjesto nje gurnu ni manje ni vise nego partizan!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 feb 2015, 00:43

begiii je napisao/la:uglavnom sretno vam u iducoj sezoni pozdrav od HORDASA!

Hvala, nadam se da cemo se sresti u kvalifikacijama za Lš... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 21 feb 2015, 00:44

Dantes ja navrno na zvijezdinu temu malo?!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 feb 2015, 00:46

begiii je napisao/la:Dantes ja navrno na zvijezdinu temu malo?!
zar ima zvijezdina tema?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 feb 2015, 00:52

DANTES je napisao/la:
begiii je napisao/la:Koliko sam skonto partizan ima i Toleta iza sebe?pratio sam proslu sezonu,zvijezda zasluzeno uzela titulu a savez pogurao partizan da igra evropu?tuga golema!uglavnom sretno vam u iducoj sezoni pozdrav od HORDASA!
znaš li ti crni sine da su partizan opljačkali jedno 5 puta više... zarađeno oko 100 miliona eura, a dug 14!!! odakle dug?
Na koje portale mislis?

Partizan, pretpostavljam, da su opljackali oni koji su ga vodili. Naglasavam da pretpostavljam, jer ne znam za sigurno.

Zvezdu je do 2000. urnisala drzava licno, a Zvezda je navodno drzavni projekat, gura je drzava i tako to. Pare za koje su tada igraci odlazili su bile ogromno za ono vrijeme.. Mnoge Zvezdine prodaje su bile u top 10 tog vremena, pa se opet nekako u tih 20-25 godina (od Barija) stiglo do minusa od pedeset miliona. Drzava zapocela - losi rukovodioci dovrsili.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 21 feb 2015, 00:53

Ako Bog da marconato?i ja ba da se ispravim radi dantesa ZVEZDINA tema,posto mi igramo prvo kolo protiv ZVIJEZDE iz gradacca?!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 feb 2015, 01:22

dscile je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Na koje portale mislis?

Partizan, pretpostavljam, da su opljackali oni koji su ga vodili. Naglasavam da pretpostavljam, jer ne znam za sigurno.

Zvezdu je do 2000. urnisala drzava licno, a Zvezda je navodno drzavni projekat, gura je drzava i tako to. Pare za koje su tada igraci odlazili su bile ogromno za ono vrijeme.. Mnoge Zvezdine prodaje su bile u top 10 tog vremena, pa se opet nekako u tih 20-25 godina (od Barija) stiglo do minusa od pedeset miliona. Drzava zapocela - losi rukovodioci dovrsili.
pa sps, a šta su oni nego vlast, mamu im parazitsku...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 feb 2015, 01:32

dscile je napisao/la:Zvezdu je do 2000. urnisala drzava licno, a Zvezda je navodno drzavni projekat, gura je drzava i tako to. Pare za koje su tada igraci odlazili su bile ogromno za ono vrijeme.. Mnoge Zvezdine prodaje su bile u top 10 tog vremena, pa se opet nekako u tih 20-25 godina (od Barija) stiglo do minusa od pedeset miliona. Drzava zapocela - losi rukovodioci dovrsili.

Stanković, Ognjenović, Drulić... pa onda ona generacija Žiga, Pantela, Basta, Janković, Stojković, Dudić, Milovanović... pa nešto ranije Vidić, Bošković, Kovačević... cccc koje su tu silne pare prošle, a vidi nas sada. Bože sačuvaj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 feb 2015, 19:02

igra protiv radničkog goli qrac. Ko i jesenas, patnja, bunarenje i neefikasnost. Parker se trudio ali nije išlo. Moglo bi nešto biti od njega. Lazić vrlo dobar :thumbup: . Ostatak ekipe ništa, nula.

Naš trener na kraju priča o lošem terenu i o tome kako smo bili ultraofanzivni sa dvojicom napadača :lolno: . Veliku šansu smo fulili da već u prvom kolu smanjimo razliku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 23 feb 2015, 19:18

Nisam gledao utakmicu, ali mi je bas drago da je Lazic bio najbolji. Tog momka i nakon odlicne polusezone osporavaju i napadaju.. prizeljkuju Jovanovica umjesto njega, cim Jovanovic napravi prvu gresku prozvace ga propalim talentom i menadzerskim igracom.

Pitam tebe alane i ostale koji su gledali.. Ko je bio najbolji, a ko se pokazao kao najgori? Vidim da se pise da je jedini Rajkovic dobio prolaznu ocjenu.

I ove Lalatoviceve price mi vec idu na onu stvar. Kriv mu teren, kriv mu sudija, kriv mu protivnicki trener sto igra defanzivno.. a ocigledno ne vidi da Zvezda igra u rangu jedne Kolubare. Slavisa koliko god da je bio prosjecan trener, uvijek je bio gospodin.. a ovaj Lalatovic kako je krenuo, nece biti ni jedno ni drugo.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 feb 2015, 19:30

dscile je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali mi je bas drago da je Lazic bio najbolji. Tog momka i nakon odlicne polusezone osporavaju i napadaju.. prizeljkuju Jovanovica umjesto njega, cim Jovanovic napravi prvu gresku prozvace ga propalim talentom i menadzerskim igracom.

Pitam tebe alane i ostale koji su gledali.. Ko je bio najbolji, a ko se pokazao kao najgori? Vidim da se pise da je jedini Rajkovic dobio prolaznu ocjenu.

I ove Lalatoviceve price mi vec idu na onu stvar. Kriv mu teren, kriv mu sudija, kriv mu protivnicki trener sto igra defanzivno.. a ocigledno ne vidi da Zvezda igra u rangu jedne Kolubare. Slavisa koliko god da je bio prosjecan trener, uvijek je bio gospodin.. a ovaj Lalatovic kako je krenuo, nece biti ni jedno ni drugo.
Najbolji Rajko i Ristić kao i uvijek ali ko je kriv momku kad nema nikog da ga gura. Najgori... teško je reći - Gavrić, Cvetković, Savićević, Stojanović... biraj.
Najgori je osjećaj ravnodušnosti poslije utakmice koji traje li traje.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 feb 2015, 19:59

dscile je napisao/la:Pitam tebe alane i ostale koji su gledali.. Ko je bio najbolji, a ko se pokazao kao najgori? Vidim da se pise da je jedini Rajkovic dobio prolaznu ocjenu.

Ne znam druže šta bih ti reko, totalno sivilo, pa eto kad su golman i stoper najbolji na terenu sve ti je jasno. Teško se odlučiti, ali po meni Gavrić je bio užasan, ko na derbiju. Parker bio sam u napadu, trudio se ali nije išlo, mnogo lopti je išlo na njega, međutim protivnički stoperi su visočiji, korpulentniji i uglavnom nisu imali problema sa njim, ali zato trener treba skontati da bi još jedan dodatni napadač malo odbranu razvuko i dozvolio Parkeru da diše, ušao je kasnije i Jović ali ništa. Ušao Katai, ništa. Ristić kad je ušao, bilo je malo bolje. Stojanović bi mogao biti pojačanje, čini mi se. Kovačević nit smrdi nit miriše, utopio se u sivilo, ali njemu je po meni zacementirano mjesto u prvih 11, ko što sam neki dan pisao ovdje.
Imali smo dvije odlične šanse. Savićević na 5 metara loše zahvatio loptu u 100% šansi, na samom kraju nakon kornera Ristića, lopta dolazi na drugu stativu, Pavićević je sam, šuta pod prečku ali Borjan vrhunski odbranio.
U Jagodini mora mnogo bolje.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 feb 2015, 20:04

Od sada bojkotujem svaki mec u kojem Gavrić i(li) Savićević budu u startnoj postavi! Takodje, ako nastavimo sa ovakvim partijama, navijam da Čuka uzme titulu... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 feb 2015, 20:27

marconato je napisao/la:Od sada bojkotujem svaki mec u kojem Gavrić i(li) Savićević budu u startnoj postavi! Takodje, ako nastavimo sa ovakvim partijama, navijam da Čuka uzme titulu... :kafa:
iskreno brate koliko god mi voljeli večite blizance, za njih bi najbolje bilo da krenu ispočetka. a da klubovi kao jagodina, čuka i voždovac uzmu koju titulu... da se sve fino privatizuje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 feb 2015, 20:43

Pa da je pravde i da je liga iole regularna, ta Jagodina, Vojvodina, Čukarički...bi i uzeli po koju titulu! Čuka je ove sezone sigurno najstabilniji i najorganizovaniji klub, a imaju i sasvim dobar tim...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 feb 2015, 18:39

Lalatovićeva crna serija: Jedan od najneuspešnijih trenera Zvezde u poslednjih deset godina

Jedini starteg crveno-belih u poslednjoj deceniji koji u pet vezanih mečeva nije uspeo da izvuče više od jedne pobede i postigne više od tri gola

Ni vetar u leđa posle remija Voždovca u Humskoj nije pomogao Crvenoj zvezdi da prekine navike sa kraja jesenjeg dela sezone i najavi bolje prolećne dane i rezultate. Remi u Nišu je bio četvrti nerešen ishod crveno-belih u poslednjih pet prvenstvenih kola.

Razloga za zadovoljstvo kod Zvezdinih navijača - nema! Odavno Zvezda nije delovala tako tužno i bezidejno kao kod Lalatovića. Ovo je jedna od najgorih serija rezultata u novijoj istoriji kluba. Samo dva postignuta gola na pet mečeva su imidž tima koji se bori za opstanak, a ne za odbranu titule šampiona.

Imala je Zvezda i ranije trenere i timove koji nisu umirali u lepoti i nisu igrali na gol više, ali su se kod Muslinovog ili Stojanovićevog tima jasno videlli ideja, koncepcija i plan igre. Današnja Zvezda ne deluje ni kao tim kojem je defanziva način igre, a još manje kao ekipa koja će napadačkom igrom nizati pobede.

Ako se pet vezanih prvoligaških mečeva uzme kao matrica za poređenje, onda Lalatović spada u red najneuspešnijih trenera u poslednjih desetak godina. Počelo je sa dva vezana remija bez golova protiv Čukaričkog i kragujevačkog Radničkog. Potom je pobeđen OFK Beograd na Marakani, da bi usledio remi u Lučanima. Imala je Zvezda skoro tri meseca pauze da se prestroji i zaboravi na jesenje kikseve, ali je na pripremama izgleda više jurila rezultat nego igru. Jučeršanja igra u Nišu je bila identična slika one bezidejnosti kojom se okončala jesen.

Da stvari budu gora po Zvezdu, od pet timova protiv kojih su crbeno-beli igrali u tih poslednjih mečeva, samo Čukarčki spada u grupu klubova koji pretenduju na Evropu. Ostali (OFK Beograd, Mladost Lučani, Radnički Kragujevac i Radnički Niš) se ili bore za opstanak ili su ušuškani u sredini tabele i lišeni svake takmičarske ambicije u nastavku sezone. Ako Zvezda protiv njih ne može da odigra neku veliku utakmicu i postigne tri gola, šta li je tek čeka protiv Jagodine, Vojvodine ili Novog Pazara? Inače, Zvezda je na samo jednoj utakmici dala više od dva gola u dosadašnjem delu sezone. Čak deset puta nije uspela da postigne više od jednog gola.

Da je poražen u Nišu, Lalatović bi i zvanično bio vlasnik najgore serije pet mečeva u poslednjih deset godina. Trenutno su od njega lošiji Rikardo Sa Pinto, Ratko Dostanić i Čedomir Janevski. Oni su u pet vezanih mečeva uspeli da osvoje ukupno šest bodova uz identičan učinak od po dve pobede i tri poraza. S tim što je jedan od ta tri poraza Sa Pinta došao na kraju sezone kada je Zvezda na gostovanje Vojvodini izvela praktično rezervni tim.

Ali, nikada nijedan trener nije imao ovako mizernu gol razliku vodeći Zvezdu u pet mečeva zaredom. Samo dva postignuta gola na pet utakmica su poražavajući bilans za ekipu koja pretenduje na prvo mesto. Lalatović je u januaru imao odrešene ruke i u saradnji sa Terzićem je praktično promenjena napadačaka linija, pa su umesto Rakića i Despotovića su došli Parker, Salami i Orlandić. Ali, golova nema…

Lalatović je odlukom da zameni čoveka koji je vratio na Marakanu titulu šampiona, znao u kakav posao se upušta. Želeo je da pomogne svom klubu i da se proslavi kao trener. Ipak, karijera na Marakani mu ne ide u dobrom smeru i veće su šanse da će se njegov trenerski mandat u Zvezdi pamtiti poput onih epizoda Janevskog, Dostanića ili Sa Pinta, nego da će biti poštovan i voljen trener poput Muslina, Zenge ili Stojanovića.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 feb 2015, 19:07

Sutra gostovanje u Jagodini. Zadnjih godina tradicionalno dole uzimamo bodove, za nadati se i sutra boljoj igri nego u Nišu (što i nije neki problem za ostvariti) i naravno pobjedi. Evo komšije opeet kiksale, vrijeme je da to iskoristimo i priđemo im na -4. Srećno Zvezdo!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 feb 2015, 21:22

Vidjećemo hoće li Lalat uspjeti i ovu priliku sje*ati

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 28 feb 2015, 23:52

braoolyo je napisao/la:Vidjećemo hoće li Lalat uspjeti i ovu priliku sje*ati
Niti ja to mogu gledati niti ne gledati :facepalm:
90 minuta patnje kako za one na terenu tako za one što gledaju.Ne zna se kome je teže kuknjava

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.