AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: AS Roma
Zvanično: Lamela postao Horoz!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican prijelazni rok za Romu.
Mislim da ne bi bilo lose da se zadrzao Lamela, jer je odlican igrac, ali 30 milja za njega je dobra ponuda, i moralo se pristati, pored toga su dovedeni dobri igraci. Ljajic, Maicon, Gervinho, Benatia, Strootman itd.. su jako dobra pojacanja, i mogla bi se Roma ukljuciti u utrku za prva 4 mjesta.
Mislim da ne bi bilo lose da se zadrzao Lamela, jer je odlican igrac, ali 30 milja za njega je dobra ponuda, i moralo se pristati, pored toga su dovedeni dobri igraci. Ljajic, Maicon, Gervinho, Benatia, Strootman itd.. su jako dobra pojacanja, i mogla bi se Roma ukljuciti u utrku za prva 4 mjesta.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 28 avg 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Roma have confirmed the transfers of Lamela (€30m + €5m in bonuses) and Ljajic (€11m + €4m in bonuses).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- AvantiSignora
- Kontakt:
Zar je zaista istina da ste samo 80% otkupili sto se tice Ljaljica??
tako se nesto pise
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
Evil Genius II
na rominoj stranici u zvanicnoj obavijesti za javnost pise da je ljajic novi igrac rome za 11 miliona € + 4 miliona ukoliko se ostvare postavljeni ciljevi kluba tj plasman u evropu. ne spominje se ni 20 miliona € te neke klauzule ni tih 80% ugovora za koje prvi put sada cujem.
edit:

edit:
neka mu je sa srecom, propraticu malo utakmice tottenhama zbog njega.I am happy because I once feel the pride of wearing jersey AS Roma. I also hope to come back here someday. I would like to thank and greet the tifosi who always support me. Hug for them. You will always be in my heart.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Moram reci da je Roma odradila dobar posao ovog ljeta. Barem tako izgleda na papiru. Bilo bi daleko bolje da su zadrzali i Lamelu i brazilca, ali prevelike su to pare za baciti. A doveli su Benatiu i eto Ljajica kao zamjene, sto je veoma dobro. Obojica provjereni, jaki igraci. Nista Roma nece biti slabija.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Kako znam u Italiji samo mozes 50% ili 100% ugovora otkupit, nikakve druge kombinacije.AvantiSignora je napisao/la:Zar je zaista istina da ste samo 80% otkupili sto se tice Ljaljica??tako se nesto pise
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
Evil Genius II

kao sto mozete vidjeti ljajic jos uvijek nije prebolio propali transfer u milan
Nevjerovatno sta momku rade
Pa i mladi Jedvaj tek dosao i odmah pistolj iza ledja prislanja
Svi smo mi Adem
Pa i mladi Jedvaj tek dosao i odmah pistolj iza ledja prislanja
Svi smo mi Adem
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- IlCapitano
- Kontakt:
-
Evil Genius II
andrea serami tj lik na kojeg sam ljubomoran vec odavno jer frajer ima VIP karte (haman da je novinar ili nesto slicno) za svaku utakmicu rome i skoro svake sedmice postavlja slike sa nekim od igraca i iz svlacionice/tunela i ovako iz grada, pisam ga 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za današnji meč, Ljajić na klupi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imal ko onaj netv plus da mi kaze zasto vise nema arena sport kanala na njemu jer prenose italijansku ligu,poslo sam im mail al jos nema odgovora...i zasto koci slika na net tv plus,nekad nikako a nekad konstatno???
Pobjeda danas! Nema Borriella u prvoj postavi,daj Boze da je to zbog prodaje,da odlazi i on i Marq i Burdisso.
embrace the chaos
Ko igra centralnog napadača, totti ili gervinho?
ROMA:De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Gervinho, Totti
Prenos:Arena Sport 4
Prenos:Arena Sport 4
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
http://firstrownow.eu/watch/204894/1/wa ... erona.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bhfanatik je napisao/la:Link strema?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.