Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la VanBasten » 25 avg 2011, 20:35

Principatus je napisao/la:@VanBasten

Golovi iz te sjajne sezone su do polovine videa, ostatak su novi golovi.
Ma znam, druže.
Nego me fakat poremetiše, suza hoće da krene ba..
helem nejse, novi klub, nova liga, i ako Bog da novi sjajni početak za našeg Vedu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 avg 2011, 20:58

Znam, ali mozda je ovo novi pocetak i nova sansa.
Vedo ce nam faliti protiv Bijelorusije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 25 avg 2011, 21:15

ko je rekao da ce vedo napustiti utakmicu..?
Safet je pricao nesto da bi ga mogao ubaciti u drugo polovreme.

@Principatus
De mi reci za kolikvo kostaju bundesliga karte recimo za Hertha,Hamburg....?Price range?
Sad mozes i gledati nase igrace u drugoj ligi sa Union Berlinom? :lol: Talent scout ;) :lol:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 21:18

Nekako imam osjecaj da je ovo novi pocetak za Ibisevica i nadam se da ce dostici formu one fantasticne polusezone prije povrede.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 avg 2011, 21:19

nadam se da mozemo cestitati Ibisevicu trnsfer u Englesku! odlicna stvar za Vedu... svaka cast! vec 3 igraca imamo u najjacoj ligi na svijetu...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 avg 2011, 21:33

Sretno zmaju! Puno zdravlja, srece i golova u novoj ekipi i novoj ligi!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 avg 2011, 22:16

http://****/top-vijest/532 ... glede.html" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2011, 22:21

Znaci to bi bilo to sto se tice Vede.
Jedino bi problem mogla predstavljati ta povreda, ali vjerujem da su u Blackburnu obavijesteni o tome tako da na sutrasnjem medicinskom ista nece biti razmatrana.

Majstore, sretno u nastavku karijere i da sto prije zaigras za novi klub.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 avg 2011, 23:00

Ako si potpisao kralju, SRETNO I PUNO VISE SRECE NEGO U HOFENHAJMU TI ZELIM!
Osim - drugo ime za Želju !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2011, 23:04

javim vam sutra ujutro ako je potpisao :) mozda i njegov dolazak postavim ako bude snimit cu na sky sport ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 avg 2011, 23:31

TKC je napisao/la: @Principatus
De mi reci za kolikvo kostaju bundesliga karte recimo za Hertha,Hamburg....?Price range?
Sad mozes i gledati nase igrace u drugoj ligi sa Union Berlinom? :lol: Talent scout ;) :lol:
@ THC

Yes, yes ima ti ovdje price range ispod "preise" pocinje od 10 Euro pa so weiter. :D
http://www.herthabsc.de/index.php?id=1581" onclick="window.open(this.href);return false;

A bogami nemoze sa Union Berlin, nisam ja istocnjak.
To ti je kao da si westside na eastside. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 avg 2011, 00:31

VanBasten je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Obavezno pogledajte:

" onclick="window.open(this.href);return false;
kad vidim ove golove iz one nevjerovatne polusezone nije mi dobro nikako...da nije bilo nesretne povrede možemo samo nagađati koliko bi ih zabio do kraja i uopšte kojim tokom bi njegova karijera išla.
Možda ova promjena bude početak njegovog ponovnog uspona..nadam se..
Sretno Vedo, kralju!
Jedan iz Hoffenheim foruma poznaje tog tipa koji je napravio taj video. I kaze da je upravo totalno razbijen, bas kao i on. Mnogo ih je kritikovalo Vedada, ali ima i navijaca Hoffenheima koji u njemu vide legendu svog mladog kluba i koji su upravo veoma tuzni zbog (moguceg) odlaska. Jednostavno jedan clanak te kratke historije se zatvara i kazu da gube jednog covjeka sa nevjerovatnim karakterom.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 26 avg 2011, 00:42

Principatus je napisao/la:
TKC je napisao/la: @Principatus
@ THC

Yes, yes ima ti ovdje price range ispod "preise" pocinje od 10 Euro pa so weiter. :D
http://www.herthabsc.de/index.php?id=1581" onclick="window.open(this.href);return false;

A bogami nemoze sa Union Berlin, nisam ja istocnjak.
To ti je kao da si westside na eastside. :D
THC..?Je li to Payback :lol:
Mislio sam jedan da otici i gledati HSV zato sto zivim u Danskoj, odlicna infrastruktura u Danskoj. Ali sta ces kad se igra Banana Nogomet ovdje haman sramota otici gledati utakmicu.
:lol:

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 26 avg 2011, 00:53

Kad se pita sto je "Hoppenheim" propao u drugoj pola sezoni tvrdi se da je zbog povrede Vedada Ibisevica. Ako nebi bio dobio tu povredu bili oni bili prvaci..hmm...ko zna..?
Ali tacno je da je jedna Epoka zatvorena sa prodajom Ibisevica, Hoffenheim vise nije "Hoppenheim" nego samo "mediocre" bundesligaski klub Hoffenheim. To da Hopp skrsa Salary Budget je "sign" da je cilj bio "samo" da imaju jednog tima u Bundesligi.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 26 avg 2011, 00:59

Ponos Torina je napisao/la:javim vam sutra ujutro ako je potpisao :) mozda i njegov dolazak postavim ako bude snimit cu na sky sport ;)
Oces citavo jutro gledat tv ? ehehe

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 avg 2011, 01:21

Sretno Vedadu u Blackburnu. Nadam se da ce uspjeti u EPL-u al ja sam skeptican po tom pitanju. Meni Vedo nikad nije bio igrac za EPL. Za bolji klub od Hoffe jeste, za Spansku ligu jeste, za Talijansku ili Bundes-ubio se. EPL mi je bas ono brza liga, jaka, a Vedo koliko ja vidim(a gledao sam jako puno utakmica da mogu zakljuciti) nit je previse jak, nit je nesto posebno brz. Sto bi nas narod rekao, nema kuveta. Ja mu od srca zelim da uspije i da bude najbolji u EPL ako moze i drage volje cu progutati svoje rijeci ako bude trebalo. Nadam se da cu to morati uciniti. 8-) ! I prije nego dignete uzbunu na moj post ovdje, ne mrzim Vedada. Super je momak i svaka mu cast za sve sto je postigao i za repku i klub. Da nije one povrede bilo Vedad bi danas vrhunski napadac bio. Ali sta je tu je. Sretno jos jednom. ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 avg 2011, 02:15

Ja sam pravi optimista sto se tice Vede. Ima brzinu dovoljnu a intenzitet i pluca nadprosjecno za jednog ovakvog Blackurna vala za njega ima mjesta u svako doba. Samo da ga povree zaobidju i sve ce biti super. Iskreno gledajuci ja nikada nisam vidio da je Vedo los. Jeste nekada promasi sansu ali covjek uvijek daje 100% ucinka za svoj tim samo sto se to u onom Hofee nije vidilo jedno vrijeme.

Samo jos da se Salih "skuci" i onda slobodno mozemo reci da smo se etablirari kao fudbalska nacija medju tim menadzerskim vodama !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 avg 2011, 02:18

Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 avg 2011, 02:23

tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima par ljudi što se predstavljaju kao Bosanci, uglavnom tu je i maskota našeg foruma, virtual :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 avg 2011, 02:28

Sretno Vedo,majstore! Zaintrigira cinjenica da sada imamo 3 igraca u EPL-u.DaBogda ti barem polovina suteva busila protivnicke mreze :)
Chelsea F.C.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.