nema standarda, ali mislim da bi bilo lijepo stolice promijeniti, napraviti nesto kao sto je split u maloj dvoraniakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 16:43a kakav je to standard za ABA, gledaj po kakvim dvoranama se igra, pri tome ne mislim samo na onu skolsku salu kod Krke![]()
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ne znam da li postoje standardi i kakvi su, ali želim podsjetiti na izjavu Dubravka Barbarića:AdinSally je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:01nema standarda, ali mislim da bi bilo lijepo stolice promijeniti, napraviti nesto kao sto je split u maloj dvoraniakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 16:43a kakav je to standard za ABA, gledaj po kakvim dvoranama se igra, pri tome ne mislim samo na onu skolsku salu kod Krke![]()
“Teško mi je gledati ekipe i publiku koja se smrzavala na prošloj utakmici ABA 2 lige u dvorani ‘Mirza Delibašić’. Teško nam je u Skenderiji doći do termina za utakmice i treninge, pa mi je žao i nas iz organizacije koji gubimo vrijeme na stvari koje su u drugim, i mnogo manjim gradovima, rutinske i banalne. Ne krivimo Skenderiju, cijeli dvoranski sistem više nije posvećen vrhunskom sportu već sajmovima, koncertima i rekreaciji. Samo upozoravamo da pojavu vrhunskog sporta u Sarajevu moraju pratiti bolji uvjeti.”
Prema prvim informacijama, u ABA ligi ostaje 16 klubova iz prošle sezone, a tu bi se trebao naći i Abu Dhabi kao 17. klub, dok su otvorena tri mjesta.
Pomenuta mjesta bi trebala zauzeti tri kluba iz završnice ABA 2 lige, međutim ostaje i upitnik šta će biti sa Dubaijem?
Znaći većeras pobjeda donosi plasman,
No najjednostavnije i najsigurnije, večeras pobijediti a onda protiv Ilirije potvrditi, pa nas baš briga za ostale ućesnike.
Pomenuta mjesta bi trebala zauzeti tri kluba iz završnice ABA 2 lige, međutim ostaje i upitnik šta će biti sa Dubaijem?
No najjednostavnije i najsigurnije, večeras pobijediti a onda protiv Ilirije potvrditi, pa nas baš briga za ostale ućesnike.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
To o ucesnicima je samo nagadjanje, ja vjerujem da je Cluj dobro zagrijan ima pored njih jos par ekipa, nocas uzeti Vosu i 90% smo u ABA 1.Jadnimi je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:18Prema prvim informacijama, u ABA ligi ostaje 16 klubova iz prošle sezone, a tu bi se trebao naći i Abu Dhabi kao 17. klub, dok su otvorena tri mjesta.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Veceras bi trebala biti dobra posjeta, i u dobroj atmosferi potvrditi tih 90% a protiv Ilirije dici 90 na 100%. Još da je izmisliti nekog normalnog centra za ligu 6.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:25To o ucesnicima je samo nagadjanje, ja vjerujem da je Cluj dobro zagrijan ima pored njih jos par ekipa, nocas uzeti Vosu i 90% smo u ABA 1.Jadnimi je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:18Prema prvim informacijama, u ABA ligi ostaje 16 klubova iz prošle sezone, a tu bi se trebao naći i Abu Dhabi kao 17. klub, dok su otvorena tri mjesta.
Ima li neko link utakmice?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Edin Avdic: "Zubac je u startnoj postavi. Svasta."
Don't believe the hype.
"Zubac je u startnoj petorci, svasta" - Edin Avdic 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Imal ko link neki
Valjda se zavrsi prica vec danas.
I nadam se da je ovo taj korak naprijed za Bosnu. I vise od sramote su zadnje godine za jedan takav klub.
I nadam se da je ovo taj korak naprijed za Bosnu. I vise od sramote su zadnje godine za jedan takav klub.
- akisarajevo92
- Kontakt:
I ja sam mislio da je tako rekao jer je ovaj toliko los a a ustvari samo sokiran losim podacima sa zvanicne stranice Aba2 lige
Don't believe the hype.
Da, i ja sam poslije shvatio da je zbog toga to rekao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:03I ja sam mislio da je tako rekao jer je ovaj toliko los a a ustvari samo sokiran losim podacima sa zvanicne stranice Aba2 lige

15.10.2013.
- akisarajevo92
- Kontakt:
A ne zezaj, ove godine jedini igra.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakvo ciglarenje
15.10.2013.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Ne zna se tu jos nista ali Bosna je velika zelja lige. Finalisti idu vjerovatno, iako su neki iz ABA Lige prije tjedan dana u nesluzbenim razgovorima govorili da ide samo jedan iz ABA2, spominje se Cluj… Pitanje sta ce bit s MornaromJadnimi je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:18Prema prvim informacijama, u ABA ligi ostaje 16 klubova iz prošle sezone, a tu bi se trebao naći i Abu Dhabi kao 17. klub, dok su otvorena tri mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.