nije problem sto vi hocete da trejdujete gasola,nego je problem sto vi ocekujete igraca koji je 5x bolji od istog zauzvrat..Josh Smith?Love?ZBo??To ako dobijete za njega onda treba prestati pratiti nba...adnan24 je napisao/la:Melo15 je napisao/la: 6)Jamison je igrao bolje od njega ovih 20ak tekmi
Evo vidis kako znas...samo jos izvuci zakljucak iz cijele price![]()
Evo vam odgovor na pitanje zasto u odredjenoj mjeri zelimo trejd Gasola...ili mozda vi kao veliki strucnjaci mislite da trebamo raditi trade sa Jamisonom pa cemo za njega dobiti bolje igrace nego za Gasola...ipak je on odigrao bolje
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: LA Lakers
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne pokusavaj ba nema fajde. Bynum je bio najbolji i najtalentovaniji centar dok nije otisao, kada je otisao izgubio je kostim superheroja. Howard je bio atletski freak bez grama mozga, talenta i tehnike. Kada zamijenise mjesta, jedan dobija mozak, talenat, tehniku i superherojski kostim, dok drugi gubi moci i postaje obicni komad mesa nosen na nogama u kojima su koljena pedesetogodisnjaka.Melo15 je napisao/la:nije problem sto vi hocete da trejdujete gasola,nego je problem sto vi ocekujete igraca koji je 5x bolji od istog zauzvrat..Josh Smith?Love?ZBo??To ako dobijete za njega onda treba prestati pratiti nba...adnan24 je napisao/la:Melo15 je napisao/la: 6)Jamison je igrao bolje od njega ovih 20ak tekmi
Evo vidis kako znas...samo jos izvuci zakljucak iz cijele price![]()
Evo vam odgovor na pitanje zasto u odredjenoj mjeri zelimo trejd Gasola...ili mozda vi kao veliki strucnjaci mislite da trebamo raditi trade sa Jamisonom pa cemo za njega dobiti bolje igrace nego za Gasola...ipak je on odigrao bolje
Kada sam govorio za Bynuma da je sklon povredama, nacet, da ima koljena nekog djeda, naravno bio sam osporavan od strane pojedinih forumasa sa argumentima da se haman 2 godine nije teze povrijedio, a eto ga haman ce sada i sezonu propustiti. Nema sta, nije hronicno povrijedjen. Isto tako i sa Gasolom, za njega ocekuju superstara, mladog talenta i All-Star igraca, pa za ime Bozije, Gasol je bio All-Star, osvajao titulu itd.
Oni sto gledaju realno, oni su hejteri, oni sto gledaju samo subjektivno, oni su realni i poznavaoci materije. Zbog toga u ocima navijaca Lakersa i preostalih fanova Bryanta, Lakersi imaju najvise hejtera na kugli. Normalno je da ce se ljudi (neko ko ne spada u ove dvije grupe) podsmijavati "zagovaranju teze Arijevaca", jer u NBA ligi Lakersi su Arijevci oni sve najbolje zasluzuju, ostali su ispod njih. Zagovaranje takve teze i zahtijeva podsmijavanje i podjebavanje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Niko u NBA ne prodje bolje u trade-ovima od LAL.Sad ako uzmu za istrosenog Gasola,Bargnania,Kalderona i Kleisu onda ce tek bit jaki.Ako Toronto bude toliko glup da ga uzmu s 33g i toliko da za njeg,onda ih ne treba zalit.Bynum je bio sklon povredama i to se znalo al eto Phila se zaletila
nije to dovoljno ovim navijacima lakersa...oni bi smitha,horforda i ako moze teague-a za gasola i duhona...dema je napisao/la:Niko u NBA ne prodje bolje u trade-ovima od LAL.Sad ako uzmu za istrosenog Gasola,Bargnania,Kalderona i Kleisu onda ce tek bit jaki.Ako Toronto bude toliko glup da ga uzmu s 33g i toliko da za njeg,onda ih ne treba zalit.Bynum je bio sklon povredama i to se znalo al eto Phila se zaletila

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
pa s obzirom kako su dobili Gasola i Howarda ne cudi to.Melo15 je napisao/la:nije to dovoljno ovim navijacima lakersa...oni bi smitha,horforda i ako moze teague-a za gasola i duhona...dema je napisao/la:Niko u NBA ne prodje bolje u trade-ovima od LAL.Sad ako uzmu za istrosenog Gasola,Bargnania,Kalderona i Kleisu onda ce tek bit jaki.Ako Toronto bude toliko glup da ga uzmu s 33g i toliko da za njeg,onda ih ne treba zalit.Bynum je bio sklon povredama i to se znalo al eto Phila se zaletila![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne zaboravi Mettu, jer i on ima katastrofalan ugovorMelo15 je napisao/la:nije to dovoljno ovim navijacima lakersa...oni bi smitha,horforda i ako moze teague-a za gasola i duhona...dema je napisao/la:Niko u NBA ne prodje bolje u trade-ovima od LAL.Sad ako uzmu za istrosenog Gasola,Bargnania,Kalderona i Kleisu onda ce tek bit jaki.Ako Toronto bude toliko glup da ga uzmu s 33g i toliko da za njeg,onda ih ne treba zalit.Bynum je bio sklon povredama i to se znalo al eto Phila se zaletila![]()

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... --nba.html
Bas me interesuje kakvi ce sada biti komentari.
Veceras protiv OKC-a i iskreno ne znam sta da ocekujem. Ova ekipa je trenutno kao paketic iznenadjenja i sve je moguce i da ih glat dobijemo i da nas rastave na proste faktore.
Bas me interesuje kakvi ce sada biti komentari.

Veceras protiv OKC-a i iskreno ne znam sta da ocekujem. Ova ekipa je trenutno kao paketic iznenadjenja i sve je moguce i da ih glat dobijemo i da nas rastave na proste faktore.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
kao navijac lejkersa se slazem sa ovim ljudima mada previse generaliziraju al ajde...ne zna se ko je gori fakat , navijaci hita ili lejkersa...mada naravno i dosta gluposti valjaju ovi objektivni navijaci (svaka vam cast majstori jedini) jer samim tim ako si navijac lejkersa ti nisi u stanju prepoznati kakav je koji igrac , logika jbg
inace , nadam se dobroj tekmi protiv tandera
inace , nadam se dobroj tekmi protiv tandera
hit you with so many rights you gonna beg for a left
MWP zasad igra odlicnu odbranu na Durantu, ali smo su napadu nekako previse brzopleti. Jamison ofanzivno zasad najbolji. Da vidimo kako cemo zavrsiti ovu prvu cetvrtinu.
ma westbrook ih jede, ali ovaj zadnji napad uzasan 

ser del barça es el millor que hi ha !
Ko kaze da ga se zelimo rijesiti po svaku cijenu? To vi govorite a ne svi navijaci Lakersa. Ako se ponudi nekakav dobar igrac onda moze trejd ali ne po svaku cijenu. Zna se ko je i sta je Pau Gasol kad igra ono sto zna najbolje. Covjek je i prosle godine kao treca opcija imao brojke AllStara, izvukao nas je i prosle sezone dosta puta.Melo15 je napisao/la: pa posto je uvijek igrac AllStar kalibra onda ga fino ostavite sebi,ne vidim razlog da ga tradeujete...on je jos uvijek igrac AS kalibra samo u ocima navijaca LAL![]()
Vi ste se svezali ovih nekoliko utakmica sada jer drugog argumenta i nemate.
I sto se tice ovog trejda Raptorsa ionako nekontam zbog cega bi dovodili Bargnani kad takvog tipa igraca imamo u Jamisonu.
Minut prije kraja imamo +6, a onda Hill i Howard nisu u stanju iz tri pokusaja pogoditi kos, zatim Westbrook pogadja za dva poena, da bi nakon toga Howard u napadu izgubio loptu i Westbrook sa zvukom sirene pogadja za tri poena i odlazimo samo sa pola kosa prednosti na odmor izmedju cetvrtina.
Zasad igramo odlicno, ali moramo greske svesti na minimum i ne smijemo im dopustiti da uvijek pokupe one tzv. nicije lopte sto su uradili dosad dva puta.
Westbrook nas unistava i nema ga ko cuvati, i jedina nam je sanasa da prorade njegove bubice u glavi. Nadam se najboljem, a ja sam previse umoran da bi nastavio gledati utakmicu.
Zasad igramo odlicno, ali moramo greske svesti na minimum i ne smijemo im dopustiti da uvijek pokupe one tzv. nicije lopte sto su uradili dosad dva puta.
Westbrook nas unistava i nema ga ko cuvati, i jedina nam je sanasa da prorade njegove bubice u glavi. Nadam se najboljem, a ja sam previse umoran da bi nastavio gledati utakmicu.
vestbruk ne moze fulat izgleda :/
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tek pred kraj 4/4 "zaprijetili" Oklahomi.
Nego, baš me zanima hoće li se opet bacati drvlje i kamenje zbog Bryantovih 30+ poena.
Kobiša je sinoć opucao možda 2-3 lopte "tek tako". I to je bilo u trenucima kada su ti poeni mogli vratiti u život Lakerse (nakon defanzivnog skoka i nekog vida kontre).
Ne znam da l' je Jamison pogodio išta u 2. poluvremenu. Nešto se ne mogu sjetiti. Mada, moguće je da griješim, ipak su mi se oči sklapale pa sam možda i pogriješio. Samo me onaj klinč MWP-a i Ibake trgao, al' očekivao sam više od tog duela. Nešto su se brzo smirili.
Jbt, Lakersi i dalje u minusu, te su skupili svega 2 pobjede van SC-a.
Bez obzira na povrede i neuigranost, ovo je malo. Mogli su barem biti dvije pobjede u plusu.
Eh, vidjeh sinoć i podatak da su Lakersi 0/9 kada u četvrtu četvrtinu uđu sa rezultatskim deficitom.
S druge strane, Oklahoma je na 14 od 14 kada uđu sa prednošću u posljednju četvrtinu.
Nego, baš me zanima hoće li se opet bacati drvlje i kamenje zbog Bryantovih 30+ poena.

Ne znam da l' je Jamison pogodio išta u 2. poluvremenu. Nešto se ne mogu sjetiti. Mada, moguće je da griješim, ipak su mi se oči sklapale pa sam možda i pogriješio. Samo me onaj klinč MWP-a i Ibake trgao, al' očekivao sam više od tog duela. Nešto su se brzo smirili.

Jbt, Lakersi i dalje u minusu, te su skupili svega 2 pobjede van SC-a.

Eh, vidjeh sinoć i podatak da su Lakersi 0/9 kada u četvrtu četvrtinu uđu sa rezultatskim deficitom.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znamo mi sta je Pau Gasol, igrac koji ima 33 godine i ruzan ugovor. Frajer je istrosen i on je u velikom padu sto se tice svoje igre.Balon je napisao/la:Ko kaze da ga se zelimo rijesiti po svaku cijenu? To vi govorite a ne svi navijaci Lakersa. Ako se ponudi nekakav dobar igrac onda moze trejd ali ne po svaku cijenu. Zna se ko je i sta je Pau Gasol kad igra ono sto zna najbolje. Covjek je i prosle godine kao treca opcija imao brojke AllStara, izvukao nas je i prosle sezone dosta puta.Melo15 je napisao/la: pa posto je uvijek igrac AllStar kalibra onda ga fino ostavite sebi,ne vidim razlog da ga tradeujete...on je jos uvijek igrac AS kalibra samo u ocima navijaca LAL![]()
Vi ste se svezali ovih nekoliko utakmica sada jer drugog argumenta i nemate.
I sto se tice ovog trejda Raptorsa ionako nekontam zbog cega bi dovodili Bargnani kad takvog tipa igraca imamo u Jamisonu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- majestic24
- Kontakt:
Nisam gledao mec,tak da nemogu nesto vise reci o Kobejevoj igri. Cudno mi je sto D Antoni nije stavio Kobeja da cuva Westbrooka,jer vidim da nas je tip ubioMonolog je napisao/la:Tek pred kraj 4/4 "zaprijetili" Oklahomi.
Nego, baš me zanima hoće li se opet bacati drvlje i kamenje zbog Bryantovih 30+ poena.Kobiša je sinoć opucao možda 2-3 lopte "tek tako". I to je bilo u trenucima kada su ti poeni mogli vratiti u život Lakerse (nakon defanzivnog skoka i nekog vida kontre).
![]()
Ne znam da l' je Jamison pogodio išta u 2. poluvremenu. Nešto se ne mogu sjetiti. Mada, moguće je da griješim, ipak su mi se oči sklapale pa sam možda i pogriješio. Samo me onaj klinč MWP-a i Ibake trgao, al' očekivao sam više od tog duela. Nešto su se brzo smirili.![]()
Jbt, Lakersi i dalje u minusu, te su skupili svega 2 pobjede van SC-a.Bez obzira na povrede i neuigranost, ovo je malo. Mogli su barem biti dvije pobjede u plusu.
Eh, vidjeh sinoć i podatak da su Lakersi 0/9 kada u četvrtu četvrtinu uđu sa rezultatskim deficitom.S druge strane, Oklahoma je na 14 od 14 kada uđu sa prednošću u posljednju četvrtinu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne vjerujem da bi Kobe mogao uspješno čuvati 10 g. mlađeg Westbrooka. U takvoj utakmici ostaje samo nadati se da će Westbrook imati loš dan (koji na žalost nije imao).
Osim toga, protiv Oklahome se ne treba trošiti u regularnoj sezoni, ovaj poraz je trebao biti unaprijed upisan. Ne smije se gubiti od Orlanda, Houstona, Portlanda i sl.
Osim toga, protiv Oklahome se ne treba trošiti u regularnoj sezoni, ovaj poraz je trebao biti unaprijed upisan. Ne smije se gubiti od Orlanda, Houstona, Portlanda i sl.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni se cini da je Kobe i cuvao Westbrooka dobar dio utakmice, gledao sam tekmu nakon Cavsa i cini mi se da je Duhon cuvao Sefoloshu, Kobe Westbrooka, a MWP Duranta. Doduse, bio sam iznerviran, mozda nisam imao koncentraciju da pohvatam sve na terenu pod utiscima utakmice mog tima
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nije Kobe cuvao Westbrooka. Raduje opet dobra partija Meeksa, ali sa druge strane ne mozemo nista da odbranimo. Jeste cinjenica da smo igrali bez Gasola i Nasha, ali opet boli to sto nijednog trenutka nismo zaprijetili ozbiljno. Kad god smo se primakli na 10-11 razlike lupili su seriju od pet-sest poena.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la: Jeste cinjenica da smo igrali bez Gasola i Nasha, ali opet boli to sto nijednog trenutka nismo zaprijetili ozbiljno.
Nema tima u ligi koji bi bez startnog PG-a i PF-a bolje prosao protiv Oklahome...posebno ne na njihovom terenu.
Oni da su igrali bez Westbrooka i jos jednog "visokog" svasta bi bilo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.