PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ti ko da je papak neko ali vidim uhvatio ti se ovaj seljober iz Tuzle. Vuci @head grob te yebo spast ćeHead je napisao/la:Ma brate drama sam raspolozen, dobro bi mi doslo da se malo krveMoscardelli je napisao/la:Haha, Head mojne da provociras, malo ti komedije/tragedije Tifoz vs 4 naloga, jedan bolesnik?
DŽELO ODLAZI
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Neka,ne diraj fukare.Head je napisao/la:
Red Armya vise...
Oni su ti sada u usponu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zato jest vas obavjestio...i to telal sa bubnjem....zbog toga onakva invazija u zvornik...krv te j e b o ono nekog proziva a u zvorniku ih slovima i brojem 14rodjenisa je napisao/la:Ma ja mislim da njih jos niko nije obavjestio da je rat zavrsen i da se moze slobodno hodati po drzaviHead je napisao/la:
Red Armya vise...![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta kaze, niste me impresionirali posjetom.Tifoz je napisao/la:Ti ko da je papak neko ali vidim uhvatio ti se ovaj seljober iz Tuzle. Vuci @head grob te yebo spast ćeHead je napisao/la:Ma brate drama sam raspolozen, dobro bi mi doslo da se malo krveMoscardelli je napisao/la:Haha, Head mojne da provociras, malo ti komedije/tragedije Tifoz vs 4 naloga, jedan bolesnik?![]()
A njih se onoliko nece skupiti za polusezonu.
1946
Beduin,bilo je 5.000 ljudi.Zvanično upisano tako da i nije loše s obzirom na ogromne vručine.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Zvorniku ? Da se nisi zajebo malo?staragarda je napisao/la:zato jest vas obavjestio...i to telal sa bubnjem....zbog toga onakva invazija u zvornik...krv te j e b o ono nekog proziva a u zvorniku ih slovima i brojem 14rodjenisa je napisao/la:Ma ja mislim da njih jos niko nije obavjestio da je rat zavrsen i da se moze slobodno hodati po drzaviHead je napisao/la:
Red Armya vise...![]()
![]()
#musvdg
Da nastavim tu pjesma za vas.Samo za fukare.Beduin je napisao/la:Ako cemo iskreno, niste me ni vi danas ocarali protiv direktnog konkurenta za titulu, zar ne?Head je napisao/la:
Red Armya vise...![]()
A voli se RA rastrkati na tribini, njih 10 se raspuse ko rostilj po tribini, uostalom, bitnija mi je danasnja pobjeda od brojke 50 ili 80 ljudi u gostima.
Druga liga, druga liga, smiju im se sviii
Nisu svjesni da će se tamo opet vratiti.
Ako vec pravite komparaciju Lukavica je idealno mjesto iz vise razloga.
Tuzla-Sarajevo 120 km
Mostar-Sarajevo 126 km.
Izjednacena udaljenost sto znaci da je isto zaputiti se fukarama u Sarajevo kao i RA.
Zvornik nije bas najbolji za komparacije jer od Mostara do Zvornika ima 250 km a iz Tuzle do Zvornika ima 50.
Zasad RA-Fukare 1-0.
Ali da vidimo sta imaju fukare reci u svoju odbranu.
Tuzla-Sarajevo 120 km
Mostar-Sarajevo 126 km.
Izjednacena udaljenost sto znaci da je isto zaputiti se fukarama u Sarajevo kao i RA.
Zvornik nije bas najbolji za komparacije jer od Mostara do Zvornika ima 250 km a iz Tuzle do Zvornika ima 50.
Zasad RA-Fukare 1-0.
1946
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
u jest...s j e b o sam se .....nije vas bilo 14 u zvorniku nego u bijeljini....mislim strasno
....a i nije to toliko strasan z a j e b jer ce vas i u zvorniku isto ovoliko biti
....ono,armija,folovi golovi
..plus to se od tih 14 samo trojica briju...to 7c i nastavnike poveo

Ma bolje 14 u Bijeljini za jednu godinu nego osam fukara u Mostaru od kad postoje.staragarda je napisao/la:u jest...s j e b o sam se .....nije vas bilo 14 u zvorniku nego u bijeljini....mislim strasno![]()
![]()
....a i nije to toliko strasan z a j e b jer ce vas i u zvorniku isto ovoliko biti
![]()
![]()
![]()
Opet nas vise.Sudije,koja je odluka?
Lukavica nije u SarajevuHead je napisao/la:Ako vec pravite komparaciju Lukavica je idealno mjesto iz vise razloga.
Tuzla-Sarajevo 120 km
Mostar-Sarajevo 126 km.
Zasad RA-Fukare 1-0.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
aha,znaci navijacu sad se i kilometri broje...Head je napisao/la:Ako vec pravite komparaciju Lukavica je idealno mjesto iz vise razloga.
Tuzla-Sarajevo 120 km
Mostar-Sarajevo 126 km.
Zasad RA-Fukare 1-0.
Ne konta ti on to brato. Malo je priglup lik. Dobro opisano. Ista razdaljins u Lukavici.
Head je napisao/la:Ako vec pravite komparaciju Lukavica je idealno mjesto iz vise razloga.
Tuzla-Sarajevo 120 km
Mostar-Sarajevo 126 km.
Zasad RA-Fukare 1-0.
DŽELO ODLAZI
Želja mi je da bar na kratko vidim taj atomski fudbal koji gaji Sloboda, zato bi zamolio nekog da mi pošalje video u kojem se nalaze sve prilike sa današnje utakmice između Slavije i divova iz Tuzle.staragarda je napisao/la:Seljo al 1000% nije kvalitetniji od nas...za ove 3 se slazem...kasnije malo opsirnije...ogromna 3 boda danasChinaglia je napisao/la:Sloboda će završit' 5 ili 6, to je moje mišljenje, ove četiri ekipe su kvalitetnije od nas i oni će se rasporedit' od 1 do 4 mjestano, za ovu sezonu, za nas bi to bio jako dobar, ako ne i odličan rezulatat
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 10 avg 2015, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bolje su one fotografije iz Banovića. Tad im grupica nije bila u banani. kuknjava
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sabane,vi se do prosle sezone niste pojavili na Tusnju..sad ovdje neke lafo lekcije dijelite ko da ste redovni bili svake sezone...ljudi vas gledali ko neku endemsku vrstu kad ste se pojavili prosle godineAndrija je napisao/la:Ma bolje 14 u Bijeljini za jednu godinu nego osam fukara u Mostaru od kad postoje.staragarda je napisao/la:u jest...s j e b o sam se .....nije vas bilo 14 u zvorniku nego u bijeljini....mislim strasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opet nas vise.Sudije,koja je odluka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.