BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Mozda i jedini način za pobjedu, da Cerendua sunce strefi hah idemo Džumiiiii
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Može se protiv Cerundola igrati naročito jer nije najbolji na hard podlozi već na šljaci.
Hajde Džumi večeras po TOP 55
Hajde Džumi večeras po TOP 55
Kako reće kalkulator, niko ga nije dobio tri puta uzastopce, pa da mu vijerujemo
U svakom slucaju bice tesko veceras. Vjerovatno nece biti prenos na ova dva ES kanala koja su nam dostupna 
Rekao komentator mečeve za sutra i neće Damir biti na tv prenosu 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma pusti tog levata, taj samo opstu matematiku povrsno poznaje.
Samo nek nije Rubljev, ostalo je tesko
Dobro je Legenda bh sporta prosla proslu i nastavila ovu godinu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Anfrej, jeste danas dobio, ali me zabrinjava njegova forma
Mora do Titule u Antaliji, ako misli igrati kvale RG. Nadati se
Meni bi taj uspjeh, kvale RG, bio drazi od prolaza Damira u 3.kolo AO. Naravno sreci ne bi bilo kraja, da oba uspiju.

Mora do Titule u Antaliji, ako misli igrati kvale RG. Nadati se
Meni bi taj uspjeh, kvale RG, bio drazi od prolaza Damira u 3.kolo AO. Naravno sreci ne bi bilo kraja, da oba uspiju.
Andrej osvajanjem titule ide blizu TOP 260

Kakve su šanse da uzmemo Novi Zeland u DC?
Kakve su šanse da uzmemo Novi Zeland u DC?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Iskreno ne znam puno, no sta je vazno:
1. Mozda najvaznije, gdje se igra ?
2. Na papiru smo izraziti favoriti. Imaju jednog ATP680, ostali izvan ATP800, ako je vjerovati ATP rankigs-u
3. Damir ???
4. Po meni nebitno takmicenje za BiH. Da u Bosnu dodju ATP50 igraci,ne bi bilo 100 gledalaca. Tako da ...
Damir je kod Viška u podkastu rekao da vjerovatno neće igrati.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:25Iskreno ne znam puno, no sta je vazno:
2. Na papiru smo izraziti favoriti. Imaju jednog ATP680, ostali izvan ATP800, ako je vjerovati ATP rankigs-u
3. Damir ???
4. Po meni nebitno takmicenje za BiH. Da u Bosnu dodju ATP50 igraci,ne bi bilo 100 gledalaca. Tako da ...
Damir je kod Viška u podkastu rekao da po treći put najvjerovatnije propušta DC protiv Novog Zelanda.
Tomo, koji očigledno još može igrati. Ako i ne može prijavit će ga da bude sa ekipom, pa će Nerman i Andrej igrati singlove a dubl Mirza i Nerman.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Znas li gdje se igra ? Ni sec.mu ne bih zamjerio da ne igra, on igra ovu i mozda sljedecu sezonu oko top100. Puno bodova braniCAGarfia je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:50Damir je kod Viška u podkastu rekao da vjerovatno neće igrati.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:25Iskreno ne znam puno, no sta je vazno:
3. Damir ???
ove godine, a i prelaz na sljaku ne bi trebao biti onako nagal kao prosle godine. 09.02.ide Bueno Aires, 15 dana priprema ??
Prosle godine , Uzbekistan (28.01), pa Cahall. Rosario (04.02) i Bueno Aires 10.02. izgubi preokretom 1:2 od Martineza , da li bi ??
Igra se na Novom ZelanduSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jan 2026, 17:14Znas li gdje se igra ? Ni sec.mu ne bih zamjerio da ne igra, on igra ovu i mozda sljedecu sezonu oko top100. Puno bodova braniCAGarfia je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:50Damir je kod Viška u podkastu rekao da vjerovatno neće igrati.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:25
Iskreno ne znam puno, no sta je vazno:
3. Damir ???
ove godine, a i prelaz na sljaku ne bi trebao biti onako nagal kao prosle godine. 09.02.ide Bueno Aires, 15 dana priprema ??
Prosle godine , Uzbekistan (28.01), pa Cahall. Rosario (04.02) i Bueno Aires 10.02. izgubi preokretom 1:2 od Martineza , da li bi ??
Ma naravno da neće biti na TV prenosu kad se igra na terenu broj 3.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
sportplus. l iv e , svi sportoviBiHSportman je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:18Ponovo. Imate li neki link da i ja mogu da pratim Damira. Hvala hahaahhhaha.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kao da sam negdje cuo, ako igras prvi put sa nekom reprezentacijom, onda je domacin onaj ko je bio gost prethodni mec.
Mi 2x bili gost, sad treci put. Mozda grijesim, mozda je domacin ko ponudi bolje uslove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.