FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Serem vam se na pricu!
Predstavljen kalendar aktivnosti
Stručni štab fudbalskog kluba Željezničar predstavio je kalendar aktivnosti za naredni period. Pripreme za narednu sezonu zvanično će početi 19. juna kada je stadionu ''Grbavica'' zakazana prozivka. Dan kasnije, 20. juna obavit će se ljekarski pregledi u jutarnjim satima a poslije podne se putuje na prvu destinaciju za pripreme ''plavih'' - Međugorje. U Hercegovini će se ''plavi'' zadržati do 27. juna kada je zakazan povratak u Sarajevo.
Dan kasnije, putuje se u Sloveniju. Moravske Toplice nova su pripremna destinacija kada je naš klub u pitanju. Tu će se obaviti glavni dio priprema do konačnog povratka u Sarajevo 09. jula. Željezničar će u Sloveniji odigrati i određen broj prijateljskih utakmica s ekipama koje su to vrijeme budu pripremale u poznatom banjskom lječilištu ili u njegovoj blizini.
Ekipa će u Sarajevu dočekati prvu utakmicu 2. pretkola Evropa lige koja je na rasporedu 14. jula.
KALENDAR AKTIVNOSTI
19. juni - prozivka na stadionu ''Grbavica''
20. juni - ljekarski pregledi
20. juni - odlazak u Međugorje
27 juni - povratak iz Međugorja
28. juni - odlazak u Moravske Toplice
09. juli - povratak iz Moravskih Toplica
14. juli - prvi susret 2. kola Evropa lige
21. juli - uzvratni susret 2. kola Evropa lige
Predstavljen kalendar aktivnosti
Stručni štab fudbalskog kluba Željezničar predstavio je kalendar aktivnosti za naredni period. Pripreme za narednu sezonu zvanično će početi 19. juna kada je stadionu ''Grbavica'' zakazana prozivka. Dan kasnije, 20. juna obavit će se ljekarski pregledi u jutarnjim satima a poslije podne se putuje na prvu destinaciju za pripreme ''plavih'' - Međugorje. U Hercegovini će se ''plavi'' zadržati do 27. juna kada je zakazan povratak u Sarajevo.
Dan kasnije, putuje se u Sloveniju. Moravske Toplice nova su pripremna destinacija kada je naš klub u pitanju. Tu će se obaviti glavni dio priprema do konačnog povratka u Sarajevo 09. jula. Željezničar će u Sloveniji odigrati i određen broj prijateljskih utakmica s ekipama koje su to vrijeme budu pripremale u poznatom banjskom lječilištu ili u njegovoj blizini.
Ekipa će u Sarajevu dočekati prvu utakmicu 2. pretkola Evropa lige koja je na rasporedu 14. jula.
KALENDAR AKTIVNOSTI
19. juni - prozivka na stadionu ''Grbavica''
20. juni - ljekarski pregledi
20. juni - odlazak u Međugorje
27 juni - povratak iz Međugorja
28. juni - odlazak u Moravske Toplice
09. juli - povratak iz Moravskih Toplica
14. juli - prvi susret 2. kola Evropa lige
21. juli - uzvratni susret 2. kola Evropa lige
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stvarno,razumijem da se ova prica pise u dijelu foruma koji pripada fk sarajevo,ali ovde pricati da li je titula priznata ili ne je nekako malo bez veze...
Danas je i zvanicno poceo prelazni rok,evo nasi su napravili kalendar aktivnosti sto se tice priprema i treba gledati u tom pravcu,iako se zvanicno nista ne desava,igraci su na odmoru,sve je naoko tiho i miruje,pitam se da li je bas tako nezvanicno i da li se radi nesto na ostvarivanju pojacanja u vidu igrackog kadra...nekako mi je ovo sve kao zatisje pred buru,i dalje sam optimista po pitanju pojacanja i volio bih da sam u pravu...nekako se previse suti oko svega,nijedno ime nema na repertoaru,otisli su neki igraci i treba ocekivati angazovanje nasih po ovom pitanju.Valjda ce biti dobro.
Danas je i zvanicno poceo prelazni rok,evo nasi su napravili kalendar aktivnosti sto se tice priprema i treba gledati u tom pravcu,iako se zvanicno nista ne desava,igraci su na odmoru,sve je naoko tiho i miruje,pitam se da li je bas tako nezvanicno i da li se radi nesto na ostvarivanju pojacanja u vidu igrackog kadra...nekako mi je ovo sve kao zatisje pred buru,i dalje sam optimista po pitanju pojacanja i volio bih da sam u pravu...nekako se previse suti oko svega,nijedno ime nema na repertoaru,otisli su neki igraci i treba ocekivati angazovanje nasih po ovom pitanju.Valjda ce biti dobro.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
@ boccaccio i pile, spašavaju temu. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
da li će se kalendar produžiti i sa trećim kolom, pitanje je sad 

ChWilla je napisao/la:da li će se kalendar produžiti i sa trećim kolom, pitanje je sad

Moram te razocarati i reci da se ceka upravo to i da ce puno toga zavisiti od izvlacenja.boccaccio je napisao/la:ChWilla je napisao/la:da li će se kalendar produžiti i sa trećim kolom, pitanje je sadsiguran sam da se svi potajno nadamo da hoce,ali zato nam treba bolji igracki kadar,i to je osnovno pitanje...malo me je strah da nasi SEFOVI ne cekaju to izvlacenje pa da na osnovu toga tek onda ne pocnu graditi ekipu...to bi po meni bilo kasno,ali eto...imam osjecaj da tek ako vidimo da je protivnik u evropi takav da se mozda moze i odigrati i ocekivati eventualan rezultat,da ce se raditi na boljim igracima,a ako dobijemo nekoga za koga nasi misle da je prejak i za takva pojacanja,da se nece bas puno zavaljivati pa ce dovesti tek neke igrace slicnih kvaliteta kao sto su ovi do sada,cime bi opet gurali u prvenstvu kao i do sada i nadali se nekom pomaku od sljedece godine...ja mislim da je sada vrijeme za neka malo bolja pojacanja,jer time,nevezano za evropu imamo velike sanse za titulu,a znamo koliko LP donosi love i koliko bi to bilo vazno za nas.
Amar je nekada spominjao da ekipu treba postepeno jacati i ja mislim da je pravi momenat da se dovedu tri cetri malo bolja igraca, nebili bili jaci nego ove godine a to bi nam trebao biti cilj.Amar je i od ove ekipe ocekivao da budemo bolji nego prose godine i kako on kaze prevario se.Na Drakula se ozbiljno racuna lijevo u vezi pa vidjecemo...Ali dolazi do izrazaja ono o cemu smo ti i ja pisali i na proslom prelaznom roku treba malo vise odrijesiti kesu, a para ima i bez ovih rata koje su legle od Dzeke.Ako pametno investiramo moze nam se opet vratiti i zaraditi kroz evropu, uostalom imali bi ekipu a i vjerovatno bi bili i nosioci pa bi bilo za ocekivati da se napravi i nesto vise po tom pitanju.Zato i vjerujem da ce probati dovesti par igraca koji bi bili malo bolji, nazalost u nasoj ligi i nema bas puno takvih, ali bi se isplatilo dovesti neke mladje igrace od kojih bi moglo nesto biti.
Danas poceo prelazni rok pa vidjecemo...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
moj broj 9 - kraj price Tema je: najtrofejniji f
udbalski klub u BiH, ili ti skraceno F.K.Zeljeznicar!
udbalski klub u BiH, ili ti skraceno F.K.Zeljeznicar!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Ako cemo realno nama su svi teski protivnici u evropi za nas postoje zajebane i manje zajebane ekipe i oni svi prizelkuju upravo nas da izvuku.Mi bi se trebali pojacati i odigrati muski pa sta bog da.Mislim da je proslogodisnji izlazak u evropu bio dobra pouka za nas, sto se primjetilo recimo u finalu kupa lakse smo se nosili sa tim nego celik, zato je bitno da imamo kostantu igranja utakmica u evropi.Kad se onako pogleda ekipa imamo ne vise od 18 igraca vezanih ugovorom defakto moraju dovoditi nekog samo da to ne budu neki polovnjaci iz nase lige jer nama trebaju igraci koji su okusli igranje negdje van granica, ne bi bilo lose kakve egzotike kakvog crnca u napad i lagano.boccaccio je napisao/la:Onda se stvarno treba nadati da izvucemo nekoga sa kim bi se mogli nadigravati,da malo imamo srece u zrijebu...valjda ce nas pogledati iako nismo nosioci i iako su po tom nekom rangu gotovo svi ispred nas,ali eto,neko s kim bi vidjeli ovi nasi sansu,pa da se malo trznu i pokusaju nesto sa nekim igracima...dugorocno to bi nam donijelo borbu za titulu i novu evropu,novu lovu,mozda i neke sponzore malo jace a svakako i vecu vrijednost nasih igraca...samo treba uloziti da bi ti se vratilo,a ne ciganisati,jer bi nas to samo vratilo unazad...znam da imamo lovu i pored ove Dzekine,lova od Dzeke je svakako dobrodosla,ali pored toga mi smo finansijski mirni,mirniji od svih drugih ekipa,treba to pokusati iskoristiti na pravi nacin i pametno
ako su stvarno legle pare od džeke, onda izgovora nema.
To bi bila vec druga rata od Dzeke da je stigla,jer je dogovor takav da nas isplacuju po ratama...medjutim i pored te love mi imamo sasvim solidnu finansijsku konstrukciju,drugim rijecima i da se nije desio Dzeko i njegova prodaja mi bi imali lovu da sve bude isplaceno,da nema brige oko troskova i da lagano vracamo dugove isto tako u ratama,a bogami i da se pojacamo...treba istaci da se svakako ocekuje i prodaja Stilica,sto bi nama opet donijelo neke prihode,naravno ne tako visoke kao u Dzekinom slucaju,ali svaka lova dobro dodje...pa eto i ako se ostvari taj mali Hodzic iz kadeta,ako ista dobra je kompenzacija za skolovanje koja nije mala...da ne kazem da bi mogli imati ponude za Sehica koji je vec siguran na spisku repke,sto podize cijenu,eventualno Visca ili nekoo drugi od ovih mladjih koji imaju ugovor...ne znaci da je spisak odlazaka gotov...e sad bi trebali da ocekujemo i spisak nekih dolazakaChWilla je napisao/la:ako su stvarno legle pare od džeke, onda izgovora nema.

Sa malim Hodzicem je zavrsena stvar dobili smo vise nego kompenzaciju za treniranje, ali ce najvjerovatnije ostati jos jedan period kod nas.Postoji dobra mogucnost prodaje Cocalica i mi imamo od njegovog transfera dobar procenat ne znam tacno koliko.boccaccio je napisao/la:To bi bila vec druga rata od Dzeke da je stigla,jer je dogovor takav da nas isplacuju po ratama...medjutim i pored te love mi imamo sasvim solidnu finansijsku konstrukciju,drugim rijecima i da se nije desio Dzeko i njegova prodaja mi bi imali lovu da sve bude isplaceno,da nema brige oko troskova i da lagano vracamo dugove isto tako u ratama,a bogami i da se pojacamo...treba istaci da se svakako ocekuje i prodaja Stilica,sto bi nama opet donijelo neke prihode,naravno ne tako visoke kao u Dzekinom slucaju,ali svaka lova dobro dodje...pa eto i ako se ostvari taj mali Hodzic iz kadeta,ako ista dobra je kompenzacija za skolovanje koja nije mala...da ne kazem da bi mogli imati ponude za Sehica koji je vec siguran na spisku repke,sto podize cijenu,eventualno Visca ili nekoo drugi od ovih mladjih koji imaju ugovor...ne znaci da je spisak odlazaka gotov...e sad bi trebali da ocekujemo i spisak nekih dolazakaChWilla je napisao/la:ako su stvarno legle pare od džeke, onda izgovora nema.,da li ce se to desiti ovih dana ili ce se desiti oko pocetka priprema kada budemo izvukli protivnika,ili se nikako nece desiti,sto bi bilo lose i u sta necu da vjerujem,vidjecemo...ali love ima,ne na onom evropskom nivou naravno,ali za nase uslove sasvim dovoljno da kupimo neke igrace s kojima cemo pucati na titulu i na novu evropsku lovu
Mislim da se oko Cocalica pricalo za nekih 15% od sljedeceg transfera
pile87 je napisao/la:Sa malim Hodzicem je zavrsena stvar dobili smo vise nego kompenzaciju za treniranje, ali ce najvjerovatnije ostati jos jedan period kod nas.Postoji dobra mogucnost prodaje Cocalica i mi imamo od njegovog transfera dobar procenat ne znam tacno koliko.boccaccio je napisao/la:To bi bila vec druga rata od Dzeke da je stigla,jer je dogovor takav da nas isplacuju po ratama...medjutim i pored te love mi imamo sasvim solidnu finansijsku konstrukciju,drugim rijecima i da se nije desio Dzeko i njegova prodaja mi bi imali lovu da sve bude isplaceno,da nema brige oko troskova i da lagano vracamo dugove isto tako u ratama,a bogami i da se pojacamo...treba istaci da se svakako ocekuje i prodaja Stilica,sto bi nama opet donijelo neke prihode,naravno ne tako visoke kao u Dzekinom slucaju,ali svaka lova dobro dodje...pa eto i ako se ostvari taj mali Hodzic iz kadeta,ako ista dobra je kompenzacija za skolovanje koja nije mala...da ne kazem da bi mogli imati ponude za Sehica koji je vec siguran na spisku repke,sto podize cijenu,eventualno Visca ili nekoo drugi od ovih mladjih koji imaju ugovor...ne znaci da je spisak odlazaka gotov...e sad bi trebali da ocekujemo i spisak nekih dolazakaChWilla je napisao/la:ako su stvarno legle pare od džeke, onda izgovora nema.,da li ce se to desiti ovih dana ili ce se desiti oko pocetka priprema kada budemo izvukli protivnika,ili se nikako nece desiti,sto bi bilo lose i u sta necu da vjerujem,vidjecemo...ali love ima,ne na onom evropskom nivou naravno,ali za nase uslove sasvim dovoljno da kupimo neke igrace s kojima cemo pucati na titulu i na novu evropsku lovu
sta se tacno desilo sa tim malcem? a sa cocom je bilo nest ako se ne varam otiso za 70-90 000 plus 15% od slljedeceg transa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cini mi se da je bila neka prica da nama ide 15% od njegove prodaje iz sadasnjeg kluba. Ili mi se samo cini ..pile87 je napisao/la:Sa malim Hodzicem je zavrsena stvar dobili smo vise nego kompenzaciju za treniranje, ali ce najvjerovatnije ostati jos jedan period kod nas.Postoji dobra mogucnost prodaje Cocalica i mi imamo od njegovog transfera dobar procenat ne znam tacno koliko.boccaccio je napisao/la:To bi bila vec druga rata od Dzeke da je stigla,jer je dogovor takav da nas isplacuju po ratama...medjutim i pored te love mi imamo sasvim solidnu finansijsku konstrukciju,drugim rijecima i da se nije desio Dzeko i njegova prodaja mi bi imali lovu da sve bude isplaceno,da nema brige oko troskova i da lagano vracamo dugove isto tako u ratama,a bogami i da se pojacamo...treba istaci da se svakako ocekuje i prodaja Stilica,sto bi nama opet donijelo neke prihode,naravno ne tako visoke kao u Dzekinom slucaju,ali svaka lova dobro dodje...pa eto i ako se ostvari taj mali Hodzic iz kadeta,ako ista dobra je kompenzacija za skolovanje koja nije mala...da ne kazem da bi mogli imati ponude za Sehica koji je vec siguran na spisku repke,sto podize cijenu,eventualno Visca ili nekoo drugi od ovih mladjih koji imaju ugovor...ne znaci da je spisak odlazaka gotov...e sad bi trebali da ocekujemo i spisak nekih dolazakaChWilla je napisao/la:ako su stvarno legle pare od džeke, onda izgovora nema.,da li ce se to desiti ovih dana ili ce se desiti oko pocetka priprema kada budemo izvukli protivnika,ili se nikako nece desiti,sto bi bilo lose i u sta necu da vjerujem,vidjecemo...ali love ima,ne na onom evropskom nivou naravno,ali za nase uslove sasvim dovoljno da kupimo neke igrace s kojima cemo pucati na titulu i na novu evropsku lovu
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ponovo prica oko procenata
sta je sa Dzekinim parama, sve se rastalilo a?

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
hodzic je potpisao neki ugovor, naki amaterski jer je maloljetan mislim na 6 godina sa liverpulom, dao bog da ode tamo i da se opet proda.
Stigla druga rata.zlaya_tm87 je napisao/la:ponovo prica oko procenatasta je sa Dzekinim parama, sve se rastalilo a?
![]()

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Mozel'neko postaviti golove, sa finala u Zenici. Hvala!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
- Blagoje Bratić
Šta se dešava ima li kakvih pojačanja to je najpreče,otvoren transfer.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Napaceni87 i 30 gostiju.