Ma 2-3 utakmice suspenzije taman da im sudi u posljednjih desetak kola.DamirT je napisao/la: ↑05 mar 2023, 11:43MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2023, 11:21Gigoviću se sprema suspenzija, ali ne danas: Odložena sjednica Sudijske komisije N/FS BiH
Sjednica Sudijske komisije N/FS Bosne i Hercegovine neće biti održana danas kako je prvobitno planirano, saznaje naš portal.
Iako su članovi ove Komisije sazvali hitnu sjednicu za danas, ona će ipak biti pomjerena za neki od dana u radnoj sedmici, kako bi se spremio sav potreban materijal nakon utakmica koje su se odigrale ovog vikenda.
U prvom planu svakako je utakmica iz Trebinja gdje je Miloš Gigović "zablistao" u duelu Leotara i Igmana, te prema našim saznanjima za svoje cjelokupno suđenje mogao bi dobiti suspenziju, a kolika će ona biti vidjećemo nakon sjednice Sudijske komisije N/FS BiH.![]()
![]()
Koga ovo iznenadjuje hahahaha
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ako cemo relano, utakmica sloge i Slobode, koju je sudio jelic, isto je za analizu. Da se razumijemo, ni priblizno onoj kradji i kriminalu jucer, al mislim da je i jelic direktno utjecao na krajnji ishod i ostetio Slobodu. Ocigledno ovi iz saveza imaju drugaciji odnos prema Slobodi.
Volim tebe, više od sebe
Treba na zgradu saveza
@dejavu i dalje si glupi bosnjo
@dejavu i dalje si glupi bosnjo

-
- Kontakt:
2640 stolica na dedari plus zdenka
1170 stolica na vipu
1700-1800 RA tribina
Sinoc dedara i zdenka puni, plus ljudi stoje na stepenicama i iznad tribine u 2 reda. VIP pun osim sektora na koji dodju gostujuci navijaci.
Moja procjena da je bilo oko 4000 sinoc plus nesto ljudi na RA tribini.
Mislim da je nase da obezbijedimo do 300 mjesta max za gostujuce, ne znam koliko moze stati na ovo sto su napravili.
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 05 mar 2023, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
o cemu mi da razgovaramo i sta da pokusavamo dok Amar Osim ide u Trebinje da podrzi ovakav Leotar i ovo sto se radi.
ako postoje uopste ljudi koji zele boljitak bh fudbala, dok ne pometemo u svojoj basci nista
ako postoje uopste ljudi koji zele boljitak bh fudbala, dok ne pometemo u svojoj basci nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež - Borac 3.800MostarskiSin je napisao/la: ↑05 mar 2023, 12:192640 stolica na dedari plus zdenka
1170 stolica na vipu
1700-1800 RA tribina
Sinoc dedara i zdenka puni, plus ljudi stoje na stepenicama i iznad tribine u 2 reda. VIP pun osim sektora na koji dodju gostujuci navijaci.
Moja procjena da je bilo oko 4000 sinoc plus nesto ljudi na RA tribini.
Mislim da je nase da obezbijedimo do 300 mjesta max za gostujuce, ne znam koliko moze stati na ovo sto su napravili.
Željezničar - Sloboda 3.000
Leotar - Igman 1.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sinoc do mene .. deda 85 godina, Hrvat s desne obale Neretve.. ostao vjeran Velezu.. ima svoju stolicu na vip tribini , svaku utakmicu je tu. U neka doba vadi cokalj i malo loze da se kaze ugrije hladno. 
Kaze ne mogu ja sine od 60 godina se zaljubljivat u druge. Jednom se iskreno ljubi u zivotu. ❤

Kaze ne mogu ja sine od 60 godina se zaljubljivat u druge. Jednom se iskreno ljubi u zivotu. ❤
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Lijepo izgleda i lijepo se čuje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zavalio ga je momacki. Od prijema, istrcavanja do egzekucije.
- tutankamon1905
- Kontakt:
iz rubrike: nije se desilomostar_mo je napisao/la: ↑05 mar 2023, 12:54Sinoc do mene .. deda 85 godina, Hrvat s desne obale Neretve.. ostao vjeran Velezu.. ima svoju stolicu na vip tribini , svaku utakmicu je tu. U neka doba vadi cokalj i malo loze da se kaze ugrije hladno.

- ElCartel11
- Kontakt:
Sta je sa Kulenovicem iz Sloge?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 13:14iz rubrike: nije se desilomostar_mo je napisao/la: ↑05 mar 2023, 12:54Sinoc do mene .. deda 85 godina, Hrvat s desne obale Neretve.. ostao vjeran Velezu.. ima svoju stolicu na vip tribini , svaku utakmicu je tu. U neka doba vadi cokalj i malo loze da se kaze ugrije hladno.
Kaze ne mogu ja sine od 60 godina se zaljubljivat u druge. Jednom se iskreno ljubi u zivotu. ❤![]()
Dodji iducu utamkicu na srednji dio vip tribine, predzadnji red u vrhu pa se uvjeri.
Deda se preziva kao jedan trenutni fudbaler Veleza..samo sto deda nije sa Sirokog.
Legenda

Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 05 mar 2023, 13:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Desilo se, poznajem i Hrvata iz Gruda koji je skoro svaku tekmu na našem stadionu. Rođeni čitav život nije zdaPi kao vi. Prelivode hebene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 13:14iz rubrike: nije se desilomostar_mo je napisao/la: ↑05 mar 2023, 12:54Sinoc do mene .. deda 85 godina, Hrvat s desne obale Neretve.. ostao vjeran Velezu.. ima svoju stolicu na vip tribini , svaku utakmicu je tu. U neka doba vadi cokalj i malo loze da se kaze ugrije hladno.
Kaze ne mogu ja sine od 60 godina se zaljubljivat u druge. Jednom se iskreno ljubi u zivotu. ❤![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bio je onaj iz Drinovaca sto je dosao medju nas u Grudama da navija .Ado1922 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 13:21Desilo se, poznajem i Hrvata iz Gruda koji je skoro svaku tekmu na našem stadionu. Rođeni čitav život nije zdaPi kao vi. Prelivode hebene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 13:14iz rubrike: nije se desilomostar_mo je napisao/la: ↑05 mar 2023, 12:54Sinoc do mene .. deda 85 godina, Hrvat s desne obale Neretve.. ostao vjeran Velezu.. ima svoju stolicu na vip tribini , svaku utakmicu je tu. U neka doba vadi cokalj i malo loze da se kaze ugrije hladno.
2004.mislim godine da je bilo.
Dolazio je i u Vrapcice..ne znam jel ziv.
Smiješan drugi žuti za Maglicu.
-
- Kontakt:
Tanka Zrinka skroz čim treba crveni da zabiju gol Posušju od kojeg su realno bolja ekipa na papiru
Mostar u srcu, Velež do groba
Ma loš sudija. Sada će još on u srijedu da sudi derbi.RASanticeva je napisao/la: ↑05 mar 2023, 13:54Tanka Zrinka skroz čim treba crveni da zabiju gol Posušju od kojeg su realno bolja ekipa na papiru

Treba biti realan i reći da trenutno sa njima ne može niko, igraju sa onoliko snage koliko im je potrebno. Može im se samo desiti loš dan, pa da im neko uzme bod- ove.RASanticeva je napisao/la: ↑05 mar 2023, 13:54Tanka Zrinka skroz čim treba crveni da zabiju gol Posušju od kojeg su realno bolja ekipa na papiru
Da su mogli zabit tricu za 10 mins zabili bi.
Te price igraju koliko im treba nepije vode.
Nisu uopste ista ona ekipa od proslog ljeta.
Te price igraju koliko im treba nepije vode.
Nisu uopste ista ona ekipa od proslog ljeta.
-
- Kontakt:
Ok postujem. Samo jos reci koja ekipa ce potvrditi tvoju teoriju? Sarajevo koje je podijeljeno po svim nivoima,zeljo kojeg vodi limitiran trener,tuzla koja se pati protiv sloge iz doboja,borac koji ima u broj 9 igraca??
Cak i da nisu ista ekipa od jesenas i dalje su duplo bolji od ostatka lige
Trenutno korisnika/ca: denimen99, nedimmmm1337, Rule_hz i 53 gosta.