Vrh vrhovatzboy je napisao/la:[img]http://tuzlainfo.ba/images/stories/sadrzaj/2015/20150701/2407_nova_oprema.jpg[/img]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
samo Sloboda
Re: FK Sloboda Tuzla
Siguran sam da dres izgleda dosta bolje uživo. I prošlosezonski su bili malo kritični na fotografijama ali su uživo izgledali odlično. Meni se dopadaju. 

meni je baš drago što naš klub koristi dresove kako na pruge, tako i bez pruga 

-
- Kontakt:
DRESOVI NIKAD BOLJI I MODERNII
DO POBJEDE SUTRA CRVENO-CRNI

DO POBJEDE SUTRA CRVENO-CRNI
- Suljo20002
- Kontakt:
Krpa i Salihovic ko da su sa modne piste sisli. 
Ubjedljivo najljepse igrace imamo u citavoj PL.Dresovi su top

Ubjedljivo najljepse igrace imamo u citavoj PL.Dresovi su top

Naravno da se broje. Po toj logici npr. Real Madridu ne treba brojati titule Lige prvaka koje je osvojio 50-ih, a upravo ga one čine najuspješnijim evropskim klubom. I Sloboda bi brojala prve poslijeratne titule da ih je osvojila. Pa tada smo se mi i borili sa vama za titule i KUP. Kako to da nam ne brojite titule npr. KUP-a a istovremeno brojite sebi finala KUP-a koje ste igrali sa nama tada. Titule se broje i to je ono na šta smo ponosni, upisani smo u historiji kao prvi osvajači BH fudbalske lige od momenta nezavisnosti i samostalnosti države.SaltCityAttack je napisao/la:Zasto se ne broje te titule? Da ih je uzelo Sarajevo ili Zeljo brojalo bi se..naravno da se broje samo se evropa noje mogla igrat ....borili smo se i mi za te titule sa Celikomsloboda72 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Glupo je i spomenuti ako sutra odigramo nerijeseno da je to kiks..Celik u kakvom god da je stanju on je ipak Celik,klub sa imenom i titulama i kao takvih ih se uvijek treba pribojavati..sutra sam ja i sa bodom zadovoljan,pocetak je prvenstva,fali par igraca.. ali kada bi uzeli sva tri boda bio bih presretan![]()
Sutra Ahmetovic strijelac,Krpic klupa..
Ove se titule ne broje .To su one od humanitarne pomoći.
#samoČelik
-
- Kontakt:
ovaj krpic je vise za neki ultimate fight a ne za fudbal 

da je pametan bolje bi proso ko maneken, neg fudbalerdzekooooTz je napisao/la:ovaj krpic je vise za neki ultimate fight a ne za fudbal

Super je to sve ljudi.prelijepo.NOVI grb obara SA nogu.
Mramor imal te epizode slobodatv.
Mramor imal te epizode slobodatv.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja kontam što je Krpić obuko dres Man Utd-a, dok se malo bolje nisma zagledo i vidio grb Slobode. Ovaj crveni dres liči mi na njihov. Al je strava 

Amer Ordagić:
"-Još niko nije u takmičarskoj formi, ali imajući u vidu uslove na Bilinom polju bit će to sigurno jedna dobra utakmica. Što se tiče rezultata, sve zavisi od nas. Ukoliko budemo na pravom nivou, sigurno ćemo u Tuzlu se vratiti sa pozitivnim rezultatom."
On kaže kako je prethodnih dana stručni štab predvođen Husrefom Musemićem ekipu upoznao o kvalitetima zeničkog tima.
"-Upoznati smo sa ekipom Čelika, znamo sve njihove jače i slabije strane. Zeničani su sigurno slabiji u odnosu na prethodnu sezonu, ali to nam ne znači mnogo jer za pobijedu moramo dati sve od sebe."
Sloboda je tokom ljeta uspjela zadržati okosnicu tima, a na Tušanj je stiglo i nekoliko novih igrača. "Crveno-crni" godinama nisu ozbiljnije dočekali početak prvenstva, pa se navijači s pravom nadaju visokom plasmanu.
"-Očekivanja navijača i rukovodstva tima su velika. No, mi ćemo ići od utakmice do utakmice. Vjerujem da nećemo razočarati", dodao je Amer Ordagić.
"-Još niko nije u takmičarskoj formi, ali imajući u vidu uslove na Bilinom polju bit će to sigurno jedna dobra utakmica. Što se tiče rezultata, sve zavisi od nas. Ukoliko budemo na pravom nivou, sigurno ćemo u Tuzlu se vratiti sa pozitivnim rezultatom."
On kaže kako je prethodnih dana stručni štab predvođen Husrefom Musemićem ekipu upoznao o kvalitetima zeničkog tima.
"-Upoznati smo sa ekipom Čelika, znamo sve njihove jače i slabije strane. Zeničani su sigurno slabiji u odnosu na prethodnu sezonu, ali to nam ne znači mnogo jer za pobijedu moramo dati sve od sebe."
Sloboda je tokom ljeta uspjela zadržati okosnicu tima, a na Tušanj je stiglo i nekoliko novih igrača. "Crveno-crni" godinama nisu ozbiljnije dočekali početak prvenstva, pa se navijači s pravom nadaju visokom plasmanu.
"-Očekivanja navijača i rukovodstva tima su velika. No, mi ćemo ići od utakmice do utakmice. Vjerujem da nećemo razočarati", dodao je Amer Ordagić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ordagic i govedarica.jedan öd njih CE premasiti husejnovicev transfer.zapamtite
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Govedaricasolinas je napisao/la:Ordagic i govedarica.jedan öd njih CE premasiti husejnovicev transfer.zapamtite

je l' bi se mogao otvorit' Fan Shop, il' bi se dresovi tutnuli u neke radnje?ultrasstyle_tz je napisao/la:a prica se da bi uz malo srece i nafake uskoro mogli imat i gdje kupit

Kladionice kažu:
Čelik - 1.88
x - 3.49
Sloboda - 4.32

Čelik - 1.88
x - 3.49
Sloboda - 4.32

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo je to tako nesto..tri sezonca dobilaTuzlak04 je napisao/la:Rekli da će biti izvlačenje nagradne igre kod kupovine sezonaca. Gdje se može vidjeti

Neka je pocela liga

večeras će bogotac istopit' Čelik, ovo je njegova sezona, pazite šta vam kažem 

Ne moras biti ispred Tusa, ako ides svojim prevozom. Pozeljno je i najcesce praksa, ali nije pod moranje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.