FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
cim ima obavezu doci lupam u 7 navece na trening , a za to dobije neku platu..cim klub placa jos neke stvari u vezi igraca kako ce biti amater...ali i u pravu si nije ni profesionalac. nego u nasim glavama to se jo uvijek vodi ko amater . Znaci oni iz san marina su negdje izmedju ...poluamateri. Ovako nesto mi rece jedan cimbenik iz mog kluba i jedan igrac iz tvog kluba , pa ako oni ne znaju ili lazu...lazem i ja
Vule u bordo dresu ponovo

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Da li to znaci da Tatomirovic ide na beka...
a onaj novi moze zaboraviti na prvih 11.
a onaj novi moze zaboraviti na prvih 11.
Izvor? Ili je patka ?adnanhz je napisao/la:Vule u bordo dresu ponovo![]()
Stoper Vule Trivunović novo je pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo. Nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je u tri navrata nosio i dres A tima, dogovorio je prelazak iz Borca na Koševo.
- Pojedinci su me otjerali iz banjalučkog kluba. Imao sam sjajnu ponudu Zrinjskog, bolju nego što je ova iz Sarajeva.
Potpredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta je bio izuzetno korektan, ali sam mu rekao da me srce vuče na Koševo - rekao je Trivunović, koji bi već sutra mogao potpisati ugovor s bordo klubom za kojeg je nastupao od ljeta 2005. do decembra 2006. godine.
- Pojedinci su me otjerali iz banjalučkog kluba. Imao sam sjajnu ponudu Zrinjskog, bolju nego što je ova iz Sarajeva.
Potpredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta je bio izuzetno korektan, ali sam mu rekao da me srce vuče na Koševo - rekao je Trivunović, koji bi već sutra mogao potpisati ugovor s bordo klubom za kojeg je nastupao od ljeta 2005. do decembra 2006. godine.
Mi se ne furamo mi smo furka.
s kim si ti pricao boga pitaj. ne postoji fudbaler i polufudbaler odnosno ne postoji amater i poluamater. imas valjda igraca amatera i profesionalca.stadion je napisao/la:cim ima obavezu doci lupam u 7 navece na trening , a za to dobije neku platu..cim klub placa jos neke stvari u vezi igraca kako ce biti amater...ali i u pravu si nije ni profesionalac. nego u nasim glavama to se jo uvijek vodi ko amater . Znaci oni iz san marina su negdje izmedju ...poluamateri. Ovako nesto mi rece jedan cimbenik iz mog kluba i jedan igrac iz tvog kluba , pa ako oni ne znaju ili lazu...lazem i ja
cim ima doci obavezu u 7? u vrbanjusi imaju trening koji je obavezan u 7 a ti ako hoces dodi, ako neces nikom nista.znaci u vrbanjusi igraju polupofesionalci ?
ne znam jedino da ti nacrtam. pomiri se s tom cinjenicom. jedino ako ce tebi biti lakse da je sarajevo jedva proslo poluamatera, onda jesu.
Vule legendo, dobrodosao nazad! 
Davno se on trebao vratiti. Šteta što se vratio tek sad i što će igrati još samo godinu dana i onda završiti sa svojom karijerom. Kako god, veliki igrač!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moustapha
- Kontakt:
83. godiste. Moze on odigrati koju sezonu vise.moustapha je napisao/la:A ne znam zasto insistira da zavrsi karijeru, pa nije on toliko star.
Najavio je da će igrati još jednu sezonu, sad ostaje da vidimo da li će tako i biti. Nikad se ne zna, možda se i predomisli. Tatomirović, dakle, ponovo na poziciju desnog beka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prava stvar,ostat ce Vule jos tu ako nista bar i Evropske nastupe iduce godine,no nebitno sve i da ostane on je neko ko je kvalitetom iznad ostalih defanzivaca u ekipi vjerovatno i u samoj ligi tako da ce kao takav biti ogromno pojacanje za nas klub
Dupovac Amer se jednostavno gubi na terenu kad pored sebe nema nekog vodju,on je puno bolje igrao uz Sedina nego li sto igra uz Tatka,tako da ce vjerujem uz Vulete koji je sam po sebi veliki autoritet opet to biti kako treba,ovim smo rijesili pitanje i drugog desnog beka jel Tatko sad tu konkurise ravopravno
U svakom slucaju Vule dobro dosao, i treba reci da dosao je iskljucivo na Husrefovo insistiranje,uprava mu je ispunila i ovu zelju
Dupovac Amer se jednostavno gubi na terenu kad pored sebe nema nekog vodju,on je puno bolje igrao uz Sedina nego li sto igra uz Tatka,tako da ce vjerujem uz Vulete koji je sam po sebi veliki autoritet opet to biti kako treba,ovim smo rijesili pitanje i drugog desnog beka jel Tatko sad tu konkurise ravopravno
U svakom slucaju Vule dobro dosao, i treba reci da dosao je iskljucivo na Husrefovo insistiranje,uprava mu je ispunila i ovu zelju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E hajmo sad' napadac.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
super pojacanje !!! sad jos dobar napadac i to je to 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hoće li Vule moći nastupati u Evropi ove godine?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Imaju pravo da ga prijave i za ove Albance ako hoce,24 sata prije prve utakmice se moze dodatno jedan prijaviti,tako da imaju pravo,sad zavisi u kakvom je on stanju dali je spreman odma u vatru da se guracipiripi je napisao/la:Hoće li Vule moći nastupati u Evropi ove godine?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
vjerujem da će kod nas ostati 2 sezone i onda na ljeto2015 otići u penziju
Welcome u staro jato. Zrinjski (kako piše) nudio više para ali prevladalo je nešto drugo. Jal srce..ili nešto..nevažno
Welcome u staro jato. Zrinjski (kako piše) nudio više para ali prevladalo je nešto drugo. Jal srce..ili nešto..nevažno
-
bordobijeli
- Kontakt:
odličan potez ,vule ce donijeti sigurnost i mirnoću u zadnju liniju.sad imamo 3 stopera i ovaj iz Travnika ,tatko moze i na beka narocito u utakmicama gdje cemo igrati zatvorenije.još pravi špic i solidana ekipica 
slažem se da ovo izgleda sada puno bolje ali napadač je top prioriteta
Odlična stvar je dolazak Vuleta. Ide to naprijed.
Vule dobrodošao.
Vule dobrodošao.