FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
0:2. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas u 5 polazak nadam se dobrom rezultatu u Zenici...
Ahmetovic strijelac !
Ahmetovic strijelac !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Može li neko nabrojat tačno ko je otišao a ko došao.
- Suljo20002
- Kontakt:
Imas spisak na temi transfera Premier Lige.djulba je napisao/la:Može li neko nabrojat tačno ko je otišao a ko došao.
nemoj s tim da se šališSaltCityAttack je napisao/la:ima nas koji cemo od Efendica uzet ovakav crveno-crniChinaglia je napisao/la:ako u prodaji budu dresovi s printanjem igrača, odmah kupujem od bogaoca
ko ne voli Sulju Killera, ne voli ni ljude

- Suljo20002
- Kontakt:
Prosjek godina naseg tima je 24,7. 

Suljo, hoće l' bogotac izdominirat' Čelik 

[quote="Lawer_88"[/quote]
Naravno da se broje. Po toj logici npr. Real Madridu ne treba brojati titule Lige prvaka koje je osvojio 50-ih, a upravo ga one čine najuspješnijim evropskim klubom. I Sloboda bi brojala prve poslijeratne titule da ih je osvojila. Pa tada smo se mi i borili sa vama za titule i KUP. Kako to da nam ne brojite titule npr. KUP-a a istovremeno brojite sebi finala KUP-a koje ste igrali sa nama tada. Titule se broje i to je ono na šta smo ponosni, upisani smo u historiji kao prvi osvajači BH fudbalske lige od momenta nezavisnosti i samostalnosti države.[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bio sam u Zenici 94.Vi ste tad bili "islamski grad".IRANSKE, ARAPSKE I OSTALE PARE KOTRLJALE SU SE ZENICOM.Sjećam se plakata o priredbama koje će se održati i onog čuvenog "sestre muslimanke mogu prisustvovati samo pokrivene".U potpisu Islamski institut za Balkan.Mi jeli leću vi krkali meso.Kad su de-blokirali Sarajevo i kad je ta svita počela seliti iz Zenice , polako se Zenica počela vraćati onoj pjesmi "eh da mi je osjetiti željezarin miris dima".Ne kažem imali ste vi love još koju godinu.Vi imate pravo da likujete nad "Zmajem" jer je taj klub imo odličnu lovu dok je nisu pokrali.To što je Sloboda igrala govori o njezinom karakteru.Drugo ime Slobode je "INAT".
Naravno da se broje. Po toj logici npr. Real Madridu ne treba brojati titule Lige prvaka koje je osvojio 50-ih, a upravo ga one čine najuspješnijim evropskim klubom. I Sloboda bi brojala prve poslijeratne titule da ih je osvojila. Pa tada smo se mi i borili sa vama za titule i KUP. Kako to da nam ne brojite titule npr. KUP-a a istovremeno brojite sebi finala KUP-a koje ste igrali sa nama tada. Titule se broje i to je ono na šta smo ponosni, upisani smo u historiji kao prvi osvajači BH fudbalske lige od momenta nezavisnosti i samostalnosti države.[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bio sam u Zenici 94.Vi ste tad bili "islamski grad".IRANSKE, ARAPSKE I OSTALE PARE KOTRLJALE SU SE ZENICOM.Sjećam se plakata o priredbama koje će se održati i onog čuvenog "sestre muslimanke mogu prisustvovati samo pokrivene".U potpisu Islamski institut za Balkan.Mi jeli leću vi krkali meso.Kad su de-blokirali Sarajevo i kad je ta svita počela seliti iz Zenice , polako se Zenica počela vraćati onoj pjesmi "eh da mi je osjetiti željezarin miris dima".Ne kažem imali ste vi love još koju godinu.Vi imate pravo da likujete nad "Zmajem" jer je taj klub imo odličnu lovu dok je nisu pokrali.To što je Sloboda igrala govori o njezinom karakteru.Drugo ime Slobode je "INAT".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 jul 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
METNUĆE FARAON VELIKI EKRAN NA ZGRADU RAH. MUZIČKE ŠKOLE.ŽIVIO KALEIDOSKOP.Heller je napisao/la:Iako mi je žao što dres nije u našem fazonu, dres je VRH... Sutra u kafanu gledat tekmu jbg
Ja volim FK Tuzla City
znaci ako vas danas uzmemo 5-0 onda smo egal u svim poljima....ova razlika je sigurno onih pet komada kad smo dobili po kisi na Tusnju a kod nas igro onaj Portugalac zaboravih mu ime na momenatsloboda72 je napisao/la:Međusobni skor FK SLOBODA-NK ČELIK (Jugo liga 1969 - 1991)
ukupno utakmica 30
pobjeda Slobode 12
pobjeda Čelika 11
neriješeno 7
gol razlika 34:29 za Slobodu.
Napomena .U periodu 1969-1991 NK Čelik je 7 godina igrao u druoj ligi Jugoslavije.
sad ozbiljno, mi inace katastrofalni na pocetku a vi odradili dobre pripreme i donosite veliku dozu optimizma sa vama. Celik ce dati jedan gol ili ni jedan....nema sanse da damo 2.....znaci do vas je hocetel ga vi dati i koliko. ako vi povedete mislim da uzimate tekmu a moja prognoza je 0-0; 1-1
Na trenutak pomislih da si ozbiljansloboda72 je napisao/la:METNUĆE FARAON VELIKI EKRAN NA ZGRADU RAH. MUZIČKE ŠKOLE.ŽIVIO KALEIDOSKOP.Heller je napisao/la:Iako mi je žao što dres nije u našem fazonu, dres je VRH... Sutra u kafanu gledat tekmu jbg

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
DO POBJEDE SE LEGENDO MOŽE DOĆI NA VIŠE NAČINA. SRLJANJEM TEŠKO. NEKA ONI NAPADAJU ONI SU DOMAĆINI. PRVO JE KOLO ZAŠTO BI MI BILI NE- ZADOVOLJNI REMIJEM ? 2.KOLO- RUDAR, 3.SLAVIJA 4. BORAC 5.RADNIK 6.VITEZ....staragarda je napisao/la:SAMO BAHATO DANAS I ICI NA POBJEDU pa ko koga mlatne...z a j e b a t vise p i c k a s t u igru i poraze od 1-0 bez ispaljenog metka
AKO SARIĆ BUDE MELJAO, TRAŽITE STJEPANOVIĆA. ZA EFENDIĆA MOLITE BOGA, SVAKO PO SVOM VJEROZAKONU.
Ja volim FK Tuzla City
- Suljo20002
- Kontakt:
Samo reci akobogda.Chinaglia je napisao/la:Suljo, hoće l' bogotac izdominirat' Čelik

Danas se jedino pribojavam sudija.Fudbalski savez na čelu sa "papom" Osimom je naš najveći dušmanin. Sarajevsko -hercegovački lobi neće tako lako prepustiti primat koji uživa godinama.Jedino što im preostaje su sudije.I današnji sastav sudija je sumnjiv na prvi pogled.Samo fali Bjelica.Ovaj iz Lukavice i onaj iz Sarajeva su bili u Tuzli protiv MVO.Čuj Čeliku u Zenici sudi Terzić iz Travnika 30km udaljen.Nadam se da ćemo dominirati i da nećemo dati povoda tim gadovima da nas uhelaće.(penal, kartoni ,gruba igra Čelika). Sloboda nema svog čovjeka u izvršnom odboru F/N S BiH.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 jul 2015, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo Sloboda!!
BELGIJA,BiH,GRČKA,ESTONIJA I KIPAR. Grupa ko halva.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 jul 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Sloboda: Hamzabegović, Moranjkić, Efendić, Zeba, Ivetić, Sarić, Mehmedagić, Ordagić, Govedarica, Mehidić, Ahmetović
Efendic > Phillip Lahm
Efendic > Phillip Lahm
Jao kako je lijepo vidjeti grb na TV 

Tuga, čemer i jad 

Trenutno korisnika/ca: amypitar, antisisoja1919, fukara87 i 11 gostiju.