Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ikera penzionisati ,nek on bude pocasni 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Fernando Ruben Gago - jedini pravi nasljednik don Alfreda, njegov ucinak u klubu je prevelik
Ma ne mozemo svake godine mijenjat jednog :neprilikadni crni humor:Mozambik je napisao/la:Paco Gento
Kazu da je pao u komu.
Glavni razlog zasto je ovaj klub najveci...
Barem je dozivio decimu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
To sto kazes, makar je dozivio decimu. Covjek je napravio od Reala najveci klub u 20. stoljecu, u ovom stoljecu su neki krugovi pokusavali osporiti sve to, al je decima vratila stvari na svoje mjesto.Raul_64 je napisao/la:Ma ne mozemo svake godine mijenjat jednog :neprilikadni crni humor:Mozambik je napisao/la:Paco Gento
Kazu da je pao u komu.
Glavni razlog zasto je ovaj klub najveci...
Barem je dozivio decimu..
i Ronaldo se trecu godinu zaredom vraca u United

mirzatele je napisao/la:i Ronaldo se trecu godinu zaredom vraca u United![]()

Trebaju nam pare da kupimo monaco

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Niko nikad s njimDzoni je napisao/la:Ne poredi,ali neko ga naslijediti mora,a ne vidim ko bi drugi to moga biti.Kawhi je napisao/la:Ne možeš porediti Raulov značaj za Real Madrid s Alfredovim.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Johnatan WoodgateL_blancos je napisao/la:Fernando Ruben Gago - jedini pravi nasljednik don Alfreda, njegov ucinak u klubu je prevelik

MElloo je napisao/la:Johnatan WoodgateL_blancos je napisao/la:Fernando Ruben Gago - jedini pravi nasljednik don Alfreda, njegov ucinak u klubu je prevelik

Meni najdrazi ikad

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
- Kontakt:
Ziiiiiizuu ( ne mislim na Zidanea).MElloo je napisao/la:Johnatan WoodgateL_blancos je napisao/la:Fernando Ruben Gago - jedini pravi nasljednik don Alfreda, njegov ucinak u klubu je prevelik

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Navas bi se mogao uzeti a?
Ukoliko Diego ode, a mislim da hoce, Navas bi bio odlicna kupovina. MATS je bio moj favorit, Kurto je idealan ali vjerovatno i nemoguc, kao nasljednici Ikera. Dakle, Navas kao ponajbolji golman Primere prosle sezone, golmanski prime je pred njim i s otkupnom klauzulom od 10 miliona.
Pero to ima u desnoj carapi.
Ukoliko Diego ode, a mislim da hoce, Navas bi bio odlicna kupovina. MATS je bio moj favorit, Kurto je idealan ali vjerovatno i nemoguc, kao nasljednici Ikera. Dakle, Navas kao ponajbolji golman Primere prosle sezone, golmanski prime je pred njim i s otkupnom klauzulom od 10 miliona.
Pero to ima u desnoj carapi.
Pa da iker opet sjedi na klupi
Moramo losijeg golmana od ikera naci ,sto ce biti poprilicno tesko sad 

vidi,vidi lijandera starog
http://sportsport.ba/blabla/ancelotti-s ... put/135204" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/blabla/ancelotti-s ... put/135204" onclick="window.open(this.href);return false;
Ikera tjeramo,Ronalda vraćamo u Manchester još do kraja dana da se objavi da Madrid neće domaće tekme više igrati na Santiago Bernabeu i sve će biti za 5.
Doduše free country ,nek piše i objavljuje što god ko želi ,al eto da hoće se malo fokusirat na istinite stvari poput rasist-kanibalističkog urugvajca i tome sličnih priča(milioni ukradenog poreza,lažne cifre na transferima) za šta svi znamo da se zaista desilo umjesto konstantnih izmišljenih pričica o nečemu što se dogadja samo u najmokrijim lobotomačkim snovima...
Doduše free country ,nek piše i objavljuje što god ko želi ,al eto da hoće se malo fokusirat na istinite stvari poput rasist-kanibalističkog urugvajca i tome sličnih priča(milioni ukradenog poreza,lažne cifre na transferima) za šta svi znamo da se zaista desilo umjesto konstantnih izmišljenih pričica o nečemu što se dogadja samo u najmokrijim lobotomačkim snovima...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Koje ti novine citas?madridist je napisao/la:Ikera tjeramo,Ronalda vraćamo u Manchester još do kraja dana da se objavi da Madrid neće domaće tekme više igrati na Santiago Bernabeu i sve će biti za 5.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dokle se stiglo sa poslom oko Kroosa ?
Vidim da je i Barcelona bila jedno vrijeme zainteresovana a onda su odlučuli dovesti Rakitića. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa kazu da ce biti oficijalno poslije mundiala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.