BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Najveci amateri su nasi tenisaci. Penzija. 
Kad ode Dzumhur, komotno ovu selekciju mogu ugasiti.
Sad igraju za ostanak u ovoj grupi?
Sad igraju za ostanak u ovoj grupi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
da li je nekog od njih stid sto su protiv amatera prokockali 2-0:-)
E svasta
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nismo ispali, igramo za ostanak u septembru.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Znaci nije sve izgubljeno. Pola portala govori da smo ispali, a pola da igramo za ostanak.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ispali smo nažalost, ovo je bio play off za 1. grupu.
Vraćamo se na period do 2016.Date: 6–8 February 2026
Twenty-six teams will play for thirteen spots in the World Group I, in series decided on a home and away basis.
These twenty-six teams are:
13 losing teams from 2025 World Group I (mi, nakon poraza od Ekvadora 3-2 lani)
13 winning teams from 2025 World Group II
The 13 winning teams from the play-offs will qualify for the World Group I and the 13 losing teams will play at the World Group II.
Imali su solidnih mečeva i Bašić a i Brkić, ne bih nikako umanjivao njihov doprinos.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zvanična stranica Saveza na facebooku kaže da igramo za ostanak, time sam se vodio.Galion je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:36Ispali smo nažalost, ovo je bio play off za 1. grupu.Date: 6–8 February 2026
Twenty-six teams will play for thirteen spots in the World Group I, in series decided on a home and away basis.
The 13 winning teams from the play-offs will qualify for the World Group I and the 13 losing teams will play at the World Group II.
Bosanskohercegovački teniseri će u septembru mjesecu 2026 godine igrati svoj PLAY-Off susret za opstanak u prvoj svjetskoj grupi Davis Cup takmičenja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A gledaj, tehnički nisu u pravu, ali praktički jesu. U 9. mjesecu igramo meč druge grupe i ako pobijedimo dogodine u 2. mjesecu opet igramo ovaj play off meč 1. grupe, tako da je taj meč u 9. mjesecu meč da ostanemo ovdje hahaNirton je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:39Zvanična stranica Saveza na facebooku kaže da igramo za ostanak, time sam se vodio.Galion je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:36Ispali smo nažalost, ovo je bio play off za 1. grupu.Date: 6–8 February 2026
Bosanskohercegovački teniseri će u septembru mjesecu 2026 godine igrati svoj PLAY-Off susret za opstanak u prvoj svjetskoj grupi Davis Cup takmičenja.
Ali u stvari ovo je bilo razigravanje za prvu grupu i mi kao gubitnici službeno igramo u 9. mjesecu meč druge grupe.
Valjda u septembru budemo domacini. Jbt jedan mec Ekvador, drugi Novi Zeland. Samo jos Antarktik fali u gostima. Cini mi se da od 2023. nismo domacini bili.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemamo sreće sa ždrijebom. Zadnji put, kao što kaže @DamirT bili domaćini 2023. u Mostaru protiv Njemačke. Sad će bit protivnik neka vanteniska nacija, ali ovaj meč je dokaz da možemo izgubiti od svakog.
Ne treba ni kriviti ove momke nešto, dok su mogli davali su ruke, sad pokušavaju jer nema nikog drugog. Očekuje nas težak period za naš tenis, makar muški, ženski još ima neke nade
E bas to. Gledam sad protivnike u drugoj grupi, pa ne vjerujem da ima ijedan igrac iz svih ovih reprezentacija u top 200, ali dzaba kad smo i mi slican rang bez Dzumhura. Vise sam volio da su nas nabili 4-0, nego ovako da izgubimo.
Crna Gora, Irska, Sirija, Barbados itd itd, sve sama krema tenisa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koga možemo dobiti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.jpg)