EĐ-9Rios je napisao/la:ED9Dado je napisao/la:
EDŽ9 cisto klizi niz jezik
Ovo ED od imena samo
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
SjeverniVjetar
Re: Edin Džeko
EKIISjeverniVjetar je napisao/la:EĐ-9Rios je napisao/la:ED9Dado je napisao/la:
EDŽ9 cisto klizi niz jezik
Ovo ED od imena samo
- Centre forward
- Kontakt:
ED9. To je najidealnije. Čekam da obuče devetku još od Folcvagena. Jel to ja negdje pročitah' EĐ, osipam se na ove nepismene?!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
SjeverniVjetar
KLOC-9Dado je napisao/la:
EKII![]()
Moze li ova?
-
SjeverniVjetar
Pa ako se vodimo doktrinom "pisi kako govoris", onda je za vecinu Đeko.Centre forward je napisao/la:ED9. To je najidealnije. Čekam da obuče devetku još od Folcvagena. Jel to ja negdje pročitah' EĐ, osipam se na ove nepismene?!
Inače ne smetaju mi ljudi koji ne razlikuju č,ć,dž,đ i tako ali kada vidim da neko napiše Đeko, tačno mi se bubreg pomjeri
-
SjeverniVjetar
Kome ili čemu - Đeci.
Zasto ovo nije jos ozvaniceno? Ponedjeljak je
Uf tacno jedva cekam da gledam Pjanke+Dzekson

Uf tacno jedva cekam da gledam Pjanke+Dzekson
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Gabon
- Kontakt:
Kad sam za sebe moze reci da je Edin Đeko onda je uredu i sto drugi pisu..HariTz je napisao/la:Inače ne smetaju mi ljudi koji ne razlikuju č,ć,dž,đ i tako ali kada vidim da neko napiše Đeko, tačno mi se bubreg pomjeri
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Jos samo nek pored tog Đ doda i ono a na kraju i kompletirano. Eno Edina ĐekA 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja znam šta njemu piše na dresu i kako je ispravno napisati i izgovoriti.. Džeka ili Džeku ili Džeki, sve mi je to ok..Gabon je napisao/la:Kad sam za sebe moze reci da je Edin Đeko onda je uredu i sto drugi pisu..HariTz je napisao/la:Inače ne smetaju mi ljudi koji ne razlikuju č,ć,dž,đ i tako ali kada vidim da neko napiše Đeko, tačno mi se bubreg pomjeri
Ali kad čujem od lika jednog ponudili 5 miliona Edinu Đeci u Romi, pa proš'o bih kroz njeg'
HariTz je napisao/la:Ja znam šta njemu piše na dresu i kako je ispravno napisati i izgovoriti.. Džeka ili Džeku ili Džeki, sve mi je to ok..Gabon je napisao/la:Kad sam za sebe moze reci da je Edin Đeko onda je uredu i sto drugi pisu..HariTz je napisao/la:Inače ne smetaju mi ljudi koji ne razlikuju č,ć,dž,đ i tako ali kada vidim da neko napiše Đeko, tačno mi se bubreg pomjeri
Ali kad čujem od lika jednog ponudili 5 miliona Edinu Đeci u Romi, pa proš'o bih kroz njeg'
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
SjeverniVjetar
Edin Đeco, najbolji napadac na Balkanu, bosanski dijamant !
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 03 avg 2015, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
čiji su to njihovi izvori? irfan?
http://www.ra.diosarajevo.ba/novost/196 ... protiv-wbaIpak, prema informacijama do kojih je došao Radio sarajevo.ba, Edin Džeko danas neće staviti paraf na ugovor s ekipom iz Rima.
Moguće je čak da kapiten našeg nacionalnog tima istrči na teren u utakmici protiv West Bromwich Albiona, s obzirom na to da je Sergio Aguero povrijeđen, a Manuel Pellegrini ne želi ući u novu sezonu samo s Bonyjem. Ipak Džeko će gotovo sigurno ovog napustiti Manchester, a kada će se to desiti - ostaje da se vidi.
- Gabon
- Kontakt:
Đekson
neke novine pišu da će u srijedu doći u rim na ljekarske preglede, potpis ugovora, predstavljanje i ostalo, a neki pišu kako će tek sljedeće sedmice potpisati ugovor, jer valjda talijani hoće da smanje ukupnu cifru na 22 miliona dok city još uvijek traži 24
Ma to je vise postalo smijesno majke mi. Opisuju ga u Rimu kao igraca koji ce im rijesiti probleme sa realizacijom, koji ce im biti glavni igrac i slicno a pregovaraju mjesec dana oko 2 miliona jbna. Jbm ti cigane talijanskeviKK je napisao/la:neke novine pišu da će u srijedu doći u rim na ljekarske preglede, potpis ugovora, predstavljanje i ostalo, a neki pišu kako će tek sljedeće sedmice potpisati ugovor, jer valjda talijani hoće da smanje ukupnu cifru na 22 miliona dok city još uvijek traži 24
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo upravo citam da se ocekuje debi za Romu protiv Valencije u subotu 08.08. Do tada bi naravno sve trebalo biti gotovo.
- Gabon
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:Ma to je vise postalo smijesno majke mi. Opisuju ga u Rimu kao igraca koji ce im rijesiti probleme sa realizacijom, koji ce im biti glavni igrac i slicno a pregovaraju mjesec dana oko 2 miliona jbna. Jbm ti cigane talijanskeviKK je napisao/la:neke novine pišu da će u srijedu doći u rim na ljekarske preglede, potpis ugovora, predstavljanje i ostalo, a neki pišu kako će tek sljedeće sedmice potpisati ugovor, jer valjda talijani hoće da smanje ukupnu cifru na 22 miliona dok city još uvijek traži 24
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, IgmanskiVukovi, Micron, napapijri1987 i 48 gostiju.