1:1zlatniljiljan je napisao/la:Hokej AHL
Hershey Bears -Wilkes-Barre/Scranton manje od 5.5 golova kv 1.65

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1:1zlatniljiljan je napisao/la:Hokej AHL
Hershey Bears -Wilkes-Barre/Scranton manje od 5.5 golova kv 1.65
tonii je napisao/la:evo i od mene nešto, jedan što sam odigrao "sigurniji" i jedan "narodni"![]()
Krka-Radnički Krag. (03.02. 19:00) 1X 1,75
CD Feirense-Portimonense (03.02. 16:00) 1 2,00
Córdoba CF(PiK)-CD Lugo (03.02. 17:00) 1 1,50
TEČAJ: 5,2500
Córdoba CF(PiK)-CD Lugo (03.02. 17:00) 1 1,50
Leverkus/odg-B.Dortmund (03.02. 17:30) da 1,55
Krka-Radnički Krag. (03.02. 19:00) 1X 1,75
CD Feirense-Portimonense (03.02. 16:00) 1 2,00
GilVicen(2,5)-MaritimF (03.02. 17:00) manje 1,60
RSoci/Mallo/dng-Mallorca (03.02. 21:00) daje 1,55
TEČAJ: 20,1810
malo reć katastrofa![]()
da još dodam,prvi sam bio protiv postavljanja ovakvih listića,al neda mi se jednostavno pisati opširne analize za svaku utakmicu,đaba trud..ako nekog zanima poseban par da mu napišem razlog igranja,slobodno nek me pita preko poruke
namjestiše al izgleda bodovi domaćinutonii je napisao/la:evo nešto sad vdijeh u 16:00 počinje tekma
AEK Larnaca-Ethnikos Achna 2 6,50 // 1/2 40,00
moguća 3za3 utakmica,e sad dali će vratit od prošle sezone ili će doć x to je da vidimo,ja vjerujem da će im vratit bodove kako bi Ethnikos ušao u play off,uz to su u dobro igraju zadnje 3 utakmice pobjede,ja nisam igrao 2 igrao sam prijelaz ako već bude nek bude neka para..![]()
igrali su par puta,pa što ne i danas
![]()
![]()
http://www.betexplorer.com/soccer/cypru ... id=1351975" onclick="window.open(this.href);return false;
54 golazlatniljiljan je napisao/la:Rukomet Danska 1.liga
Skive - Nordsjalland manje od 50.5 golova kv 1.85
Bravo WillyWilly je napisao/la:
Ako ovo danas prođe dižem 50 marona. Počeo sam od 2e, dosta za prvi put.
Hvala brate.EmirSioux89 je napisao/la:Bravo WillyWilly je napisao/la:
Ako ovo danas prođe dižem 50 marona. Počeo sam od 2e, dosta za prvi put.
Bas sam gledo tiket vidim proso Anderleht i Fiorentina ( to sam prepiso od tebe al me oborise Slonovi ) i pratio Milan cijelo vrijeme bili su mi kriticni kad primise go al uradi Mario svoj posoWilly je napisao/la:Hvala brate.EmirSioux89 je napisao/la:Bravo WillyWilly je napisao/la:
Ako ovo danas prođe dižem 50 marona. Počeo sam od 2e, dosta za prvi put.Čekam da mi upišu rezultat, pa da radim isplatu tiketa.
![]()
Preporučujem ti da ovo probaš.
LadnoFalcaoo je napisao/la:Real Sociedad-Mallorca 1
tu se mozda igra i 3 za 3 pogledajte samo prijasnje statistike uvijek je domacin pobjedivao al' i po trenutnoj formi mislim da ce doci cista 1 mozda i hendikep pokusat kvota 2.80
navijam za Ravense večerasPanda je napisao/la:prati li ko ovaj americki fudbal, nocas je finale tj superbowl...
prognoze???
navijački ilidijabola je napisao/la:predomislio sam se, tipujem na Baltimore x2, al ozbiljno.
Ma nezz, kontam Superdome, Flacco bi mogo iznenadit, 2 sedmice odmora više znače Lewisu i škvadri neg ovima, a i čine mi se ko da imaju više srca od ovih. Ne navijam inače za njih, samo večeras.Panda je napisao/la:navijački ilidijabola je napisao/la:predomislio sam se, tipujem na Baltimore x2, al ozbiljno.
Kad si poceo s 2 eura? Mislim, prije koliko dana?Willy je napisao/la:
Nije tacno da ako uplatis preko kartice depozit da dobitak prebacis na karticu, uplata moze ici preko kartice ali isplata ide na racun u banci, ja igram preko godinu dana i pricao sam sa operaterima na bet365 nema ta mogucnost da te isplate na karticu.[/quote]zlatniljiljan je napisao/la: Kod bet365 kladionice bitna je stvar ta da način na koji uplatis depozit automatski ti je i način za isplatu. Inače nadaleko najbolje kladža, pogotovo za live klađenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.