Onda treba pustiti i kazniti Bandovica sto je objavio ovo, jer je ocito nelegalno snimao, nije upozorio sudionika da ce biti sniman, nas nakaradni zakonski sistem i dovodi do ovakvih stvari. Ne treba nam ni liga, treba sve ukinuti.TobeYarabi je napisao/la:ovaj dejin snimak na sudu vrijedi isto koliko i moj post na temi PL Prepucavanja.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Da stvar bude gora, od dobro obavještenih izvora iz gračaničkog tima, saznali smo da je bivši igrač Bratstva koji trenutno nastupa za tim iz Jajca slao poruke igračima Bratstva da im puste utakmicu te da će sve platiti aktuelni trener Metalleghe-a. Kako nam je rečeno, igrači Bratstva su spremni sve poruke objaviti u medijima nakon utakmice koja se igra u subotu, piše oficijelna FB stranica NK Bratstvo.
Prosle godine , ista situacija ali im je savez i tada progledao kroz prste , vidjecemo drugi put .
Ako opet bude samo prica to je znak svima u ligi kako nikada nece biti procesuirani u slucaju stimanja.
Prosle godine , ista situacija ali im je savez i tada progledao kroz prste , vidjecemo drugi put .
Ako opet bude samo prica to je znak svima u ligi kako nikada nece biti procesuirani u slucaju stimanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa otprilike tako nesto ce se i desiti. bandovic ce platiti kaznu i jos se izvinuti ovom klosaru. a cak i da je legalno snimio, opet to ne bi bio dovoljan dokaz protiv metalegea jer ovaj covjek nije njihov legalni predstavnik. nazalost, tako ti je to kod nas jbg.Alban je napisao/la:Onda treba pustiti i kazniti Bandovica sto je objavio ovo, jer je ocito nelegalno snimao, nije upozorio sudionika da ce biti sniman, nas nakaradni zakonski sistem i dovodi do ovakvih stvari. Ne treba nam ni liga, treba sve ukinuti.TobeYarabi je napisao/la:ovaj dejin snimak na sudu vrijedi isto koliko i moj post na temi PL Prepucavanja.
Sve cemo vidjeti u petak kad je sjednica u savezu po pitanju svega ovoga, ne vjerujem da savez ima volje da ista poduzme samo ce ofirno nesto smuljati i to je to.avenija je napisao/la:Da stvar bude gora, od dobro obavještenih izvora iz gračaničkog tima, saznali smo da je bivši igrač Bratstva koji trenutno nastupa za tim iz Jajca slao poruke igračima Bratstva da im puste utakmicu te da će sve platiti aktuelni trener Metalleghe-a. Kako nam je rečeno, igrači Bratstva su spremni sve poruke objaviti u medijima nakon utakmice koja se igra u subotu, piše oficijelna FB stranica NK Bratstvo.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
@ Ras
Nema potrebe da nastavljamo raspravu oko klupskih problema, jer ko želi ući u srž lako mu se uputiti, a meni ne trebaju ovdje neka prepucavanja.
Nema potrebe da nastavljamo raspravu oko klupskih problema, jer ko želi ući u srž lako mu se uputiti, a meni ne trebaju ovdje neka prepucavanja.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Snimak kad su krivicna djela u pitanju pije vode na sudu ali nazalost uz upozorenje da se sve snima, ovo je samo jos veca agonija naseg sporta, vidjet cemo sta ce se desiti, mada mrka kapa ...TobeYarabi je napisao/la:pa otprilike tako nesto ce se i desiti. bandovic ce platiti kaznu i jos se izvinuti ovom klosaru. a cak i da je legalno snimio, opet to ne bi bio dovoljan dokaz protiv metalegea jer ovaj covjek nije njihov legalni predstavnik. nazalost, tako ti je to kod nas jbg.Alban je napisao/la:Onda treba pustiti i kazniti Bandovica sto je objavio ovo, jer je ocito nelegalno snimao, nije upozorio sudionika da ce biti sniman, nas nakaradni zakonski sistem i dovodi do ovakvih stvari. Ne treba nam ni liga, treba sve ukinuti.TobeYarabi je napisao/la:ovaj dejin snimak na sudu vrijedi isto koliko i moj post na temi PL Prepucavanja.
Da imaju ne znam kakvi dokazi, na osnovu cega bi mogli Metalci naj.ebati ovi lik nije nista u klubu... Čisto informativno pitam. Mogu se ja sutra npr predstaviti kao Bakin prijatelj i golmana Sarajeva pokušati podmiti pa da Zrinjski nastrada. Tako da mislim da nema šanse da se Metalcim išta dokaže..
...
- TobeYarabi
- Kontakt:
to je toOrjuna je napisao/la:Da imaju ne znam kakvi dokazi, na osnovu cega bi mogli Metalci naj.ebati ovi lik nije nista u klubu... Čisto informativno pitam. Mogu se ja sutra npr predstaviti kao Bakin prijatelj i golmana Sarajeva pokušati podmiti pa da Zrinjski nastrada. Tako da mislim da nema šanse da se Metalcim išta dokaže..
[quote="arelinho"]Vidim ja da njima iz Zenice nije dobro.

Je li sad boljeee?[/
Jesi li žedan majstore, kakav si s vodom, kupanje nista ?

Je li sad boljeee?[/
Jesi li žedan majstore, kakav si s vodom, kupanje nista ?
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Upravo to...nije nitko glup da salje nekog iz kluba na "pregovore"Posaljes kakvog "prijatelja" i rijesis se odgovornostiOrjuna je napisao/la:Da imaju ne znam kakvi dokazi, na osnovu cega bi mogli Metalci naj.ebati ovi lik nije nista u klubu... Čisto informativno pitam. Mogu se ja sutra npr predstaviti kao Bakin prijatelj i golmana Sarajeva pokušati podmiti pa da Zrinjski nastrada. Tako da mislim da nema šanse da se Metalcim išta dokaže..
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nista to sto je ovaj Sanel menadzer trenera Metalegea, a? Trener se ne broji kao dio ekipe? Osnove ima da se kazne, ako ne po bh. zakonu, onda valjda po 'zakonu' Saveza. Imaju oni svoje institucije, koje se bave sa tim.
PS. Ako vec namjestas, da brate imas sudije, jedva cekaju da im ko dadne
A i onako ih 'kose' svako kolo, do kraja nece imati ko suditi. Ili sudije 'rade' samo za Savez? 
PS. Ako vec namjestas, da brate imas sudije, jedva cekaju da im ko dadne
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
U ovoj nakaradnoj drzavi i nakaradnom savezu,ne zna se ko za koga radi,ko kome pogoduje,kome se silji,ko ispada,ko osvaja,ko se ide sramotiti u Europu,a ko se mora zadovoljiti 5.mjestom.Tocno da atomska bomba padne na nas ne bi bilo lose,cisto da se restartiramo i rijesimo ovog olosa kojeg nazivamo gradjanima BiHmuhamedhulk je napisao/la:Nista to sto je ovaj Sanel menadzer trenera Metalegea, a? Trener se ne broji kao dio ekipe? Osnove ima da se kazne, ako ne po bh. zakonu, onda valjda po 'zakonu' Saveza. Imaju oni svoje institucije, koje se bave sa tim.
PS. Ako vec namjestas, da brate imas sudije, jedva cekaju da im ko dadneA i onako ih 'kose' svako kolo, do kraja nece imati ko suditi. Ili sudije 'rade' samo za Savez?
EKONNP
skripar96 je napisao/la:U ovoj nakaradnoj drzavi i nakaradnom savezu,ne zna se ko za koga radi,ko kome pogoduje,kome se silji,ko ispada,ko osvaja,ko se ide sramotiti u Europu,a ko se mora zadovoljiti 5.mjestom.Tocno da atomska bomba padne na nas ne bi bilo lose,cisto da se restartiramo i rijesimo ovog olosa kojeg nazivamo gradjanima BiHmuhamedhulk je napisao/la:Nista to sto je ovaj Sanel menadzer trenera Metalegea, a? Trener se ne broji kao dio ekipe? Osnove ima da se kazne, ako ne po bh. zakonu, onda valjda po 'zakonu' Saveza. Imaju oni svoje institucije, koje se bave sa tim.
PS. Ako vec namjestas, da brate imas sudije, jedva cekaju da im ko dadneA i onako ih 'kose' svako kolo, do kraja nece imati ko suditi. Ili sudije 'rade' samo za Savez?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Iz kompletnog saopcenja Metalleghea oci mi bodu rijeci 'moderno uređen klub'. Koji to moderno uredjen klub igra svoje domace utakmice u 70 kilometara udaljenom gradu, jer se njihov stadion urusava. Mozda su profesionalni klub, ali moderno uredjen definitivino nisu. Meni su u Prvoj ligi FBiH mirisali na klub koji moze biti moderno uredjen, ali to jos nisu postigli i po nekim saznanjima nece uskoro.
I sta je ovo. Sloboda nije dobila licencu ni za PL, a u Europu bi
Jel zna netko sta su tocno problemi Celika, Slobode i Olimpica? Zasto nisu dobili licencu za PL? Prilicno sam siguran da sve tri more financije, ali ipak... Mozda ima jos nesto?
I sta je ovo. Sloboda nije dobila licencu ni za PL, a u Europu bi
Da,dugoviSignore je napisao/la:Iz kompletnog saopcenja Metalleghea oci mi bodu rijeci 'moderno uređen klub'. Koji to moderno uredjen klub igra svoje domace utakmice u 70 kilometara udaljenom gradu, jer se njihov stadion urusava. Mozda su profesionalni klub, ali moderno uredjen definitivino nisu. Meni su u Prvoj ligi FBiH mirisali na klub koji moze biti moderno uredjen, ali to jos nisu postigli i po nekim saznanjima nece uskoro.
I sta je ovo. Sloboda nije dobila licencu ni za PL, a u Europu biJel zna netko sta su tocno problemi Celika, Slobode i Olimpica? Zasto nisu dobili licencu za PL? Prilicno sam siguran da sve tri more financije, ali ipak... Mozda ima jos nesto?
EKONNP
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
zajebancija drugBatistutA19 je napisao/la:Jesil ti stvarno ozbiljan il se zajebavas ???? Ak si ozbiljan onda je to problem a ako se zezas ok oprosteno ti jeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:za dobrobit BH nogometaEisenbahner1921 je napisao/la:Izbaciti Metalege, Celik i Slobodu jer nije ispunila uslove za licencu. Tjeraj kancer bh fudbala u raku !
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo samo jedan navijac zeljeznicara moze izjavit... Vjerovatno poucen iskustvima da se utakmice u zenici i tuzli ne 'rijesavaju' tako lako kao u bijeljini, trebinju i sl...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja samo cekam da se liga skrati na 10 ekipa, pa da nema nekih 'slucajnih prolaznika' u ligi
Vjerujem da bi onda bas bilo dobro, fino bi se ekipe odvojile koje rade, i one koje ne rade nista. Jos kad se postrozi licenciranje...tipa reflektori i sl. Nadam se da ce ici na bolje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Izbaciti ih iz lige a mati i menađeru zabraniti da se bave tim poslom u BiH
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Medikament
- Kontakt:
da si malo pametniji zvali bi te glupson. ne morate od svake yebene teme praviti prepucavanja.FrancescoTotti je napisao/la:Ovo samo jedan navijac zeljeznicara moze izjavit... Vjerovatno poucen iskustvima da se utakmice u zenici i tuzli ne 'rijesavaju' tako lako kao u bijeljini, trebinju i sl...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.