FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
De ba samo dodjite protiv Prijedora i da procepimo tu i uzmemo pobjedu kako treba i onda ce se lakse disati..
Mi smo nesretnici i u ovom izvlacenju bili, dje bi mi dobili kuci utakmicu prvu ili protiv nekog lakseg. Vec bas u Zenicu protiv defanzivnog Celika, dajem ruku i da bi se Zeljo, Zrinjski pa i Sarajevo sinoc namucilo..
Mi smo nesretnici i u ovom izvlacenju bili, dje bi mi dobili kuci utakmicu prvu ili protiv nekog lakseg. Vec bas u Zenicu protiv defanzivnog Celika, dajem ruku i da bi se Zeljo, Zrinjski pa i Sarajevo sinoc namucilo..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa normalno da se nece doci kad je vec poslije prvog poluvremena prve utakmice u sezoni i to u gostima bilo prozivanja Musemica i trazenja da se skinu dresovituzlak1987 je napisao/la:De ba samo dodjite protiv Prijedora i da procepimo tu i uzmemo pobjedu kako treba i onda ce se lakse disati..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ahmetović će pokidat' ove sezone, al' frajeru trebaju lopte, pa sinoć su mu stoperi Čelika skinuli dva gola
vidi se da je željan igre, trči, trudi se, mene je oduševio kad je ispratio igrača Čelika nazad i oduzeo mu loptu
vidi se da je željan igre, trči, trudi se, mene je oduševio kad je ispratio igrača Čelika nazad i oduzeo mu loptu
Vecina nas je nezadovoljna prvim kolom,jer smo se bas svi potajno ponadali da mozemo se vratit u Tuzlu sa bodom ili punim plijenom..al ono jucer je razocaravajuce izgledalo,konacno sacuvamo kostur ekipe,dovedemo dobre igrace,Husic igracima obezbjedi strasne pripreme,vecina premijerligasa sanja o takvim pripremama,a oni jucer kao da vode 0:3 pa im se ne igra,nigdje napada,Karic nam izhebo odbrana..sad ne znam da li je do njih,ali Musemic je izjavio da nisu se drzali dogovora u svlacionici..
Nadam se nekim kaznama za njih,jer jucerasnji mec je bio patnja svim navijacima Slobode !
Ocekujem sada pobjedu protiv Rudara i da se nakon Rudara uzme bod ili puni plijen sa gostovanja !
Nadam se nekim kaznama za njih,jer jucerasnji mec je bio patnja svim navijacima Slobode !
Ocekujem sada pobjedu protiv Rudara i da se nakon Rudara uzme bod ili puni plijen sa gostovanja !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro ovo proljece smo sa tu negdje slicnom ekipom na Tusnju uzeli 22 od 24 boda, a u gostima od 21 uzeli 6. Znaci izgubili smo 15 bodova u gostima i ovo proljece kada smo dobro igrali..
Meni je Celik gostovanje u rangu Zrinjski, Zeljeznicar, Siroki i to se zna da mogu svakoj ekipi oni kod kuce napraviti probleme i uzeti bodove. Drugo je kada dodje gostovanje Radniku, Rudaru, Vitezu, Slaviji, Mladosti, Drini pa se nasi vrate bez bodova, e onda je to zabrinjavajuce i nismo se makli sa mrtve tacke.
Meni je Celik gostovanje u rangu Zrinjski, Zeljeznicar, Siroki i to se zna da mogu svakoj ekipi oni kod kuce napraviti probleme i uzeti bodove. Drugo je kada dodje gostovanje Radniku, Rudaru, Vitezu, Slaviji, Mladosti, Drini pa se nasi vrate bez bodova, e onda je to zabrinjavajuce i nismo se makli sa mrtve tacke.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
aha,pazi da neces pobijedit Slaviju u lukavici i to u sezoni gdje ispada 6 ekipa i svaki kiks kuci te moze dobro unazaditharry_90 je napisao/la:Vecina nas je nezadovoljna prvim kolom,jer smo se bas svi potajno ponadali da mozemo se vratit u Tuzlu sa bodom ili punim plijenom..al ono jucer je razocaravajuce izgledalo,konacno sacuvamo kostur ekipe,dovedemo dobre igrace,Husic igracima obezbjedi strasne pripreme,vecina premijerligasa sanja o takvim pripremama,a oni jucer kao da vode 0:3 pa im se ne igra,nigdje napada,Karic nam izhebo odbrana..sad ne znam da li je do njih,ali Musemic je izjavio da nisu se drzali dogovora u svlacionici..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
AHahaahahhaa...prodajem sezonsku za cvaju nikad koristena...staragarda je napisao/la: ja imam osjecaj da su ljudi uzeli sezonske i da sad ocekuju 30 pobjeda zbog njih s tim da se kuci sve mora dobit po 3 0 jer inace za sta se dadose pare,jbt![]()
![]()
![]()
![]()
....jednostavno bolestan mentalitet i kolektivne depresije nakoj jednog j e b e n o g kola....ja cu ipak Musemica i ekipu ocijenit poslije 5. kola...do tad imaju moju bezrezervnu podrsku....
& $ ?
Ma ne treba jos s kaznama jos je rano jbg. Prva utakmica je tek vidicemo sada narednog vikenda kakav ce ishod biti onda mozemo pricati o tim mjerama ako ne dao Bog bude potrebe. Neka ovo bude najgora partija u sezoni, a mi se prisjecali nje dok budemo komentarisali pobjede na protivnicima.
samo Sloboda
ultrasstyle_tz je napisao/la:jesmo se digli mocna ekipa, pregazit cemo Celika ovo-ono..i ja sam prvi smatrao i bod potajnim neuspijehom..
a fino ja vama kazem na papiru je to losije nego prosle god, dok na terenu tek treba da se potvrdi da je kvalitetnija..pojacanja su i igrala nesto i bili najbolji, ali ovi proslogodisnji ne znas ko je gori bio...
mislim da su tri glavna krivca za ovo..Husref sa totalno promasenom taktikom..zatim situacija u kojoj citavo vrijeme uigrava jednu odbranu pa na krjau ne moze racunati na pola iste (mada je i to koliko do uprave, toliko i do njega..jbt je.eni forum zna da neces imati igrace na raspolaganju, on nije bio dovoljno ozbiljan da sazna na vrijeme)..i na kraju Zeba koji je sinoc propustio utakmicu iz nama nepoznatih razloga
Hamzabegovic- pokazao da je sasvim pristojan golman i fino rijesenje..na toj poziciji nema zime
Ivetic i Efendic- isto tako pristojne utakmice..Efendic par put pogrijesio, ali ne mozemo grijesiti dusu momak je odigrao ono sto se od njeg ocekuje i koliko moze-mozda cak i iznad toga..sinoc Efendic nije bio ni blizu najveci problem
Moranjkic- Mehmedagic- ovog sam se najvise i plasio, njih 2 u paru su KATASTROFA..Moranjkic poslije Zebe najlosiji igrac jucer, katastrofalna duel igra, postavljanje, kretanje..Mehmedagic je dobio vazdusne duele, ali kretanje u paru sa Moranjkicem NULA..prave neke ofsajd zamke ljudi prolaze kako hoce, Karic ih siluje vec drugu tekmu ko malu djecu..ovdje se hitno mora raditi na rjesavanju papira makar za Skahica kad je vec Kostic nepoznanica..jos ne vjerujem da smo sebi dopustili da sa ovako losim parom udjemo u sezonu..jednostavno momci ne mogu skupa i kad na to dodas da su jucer odigrali ko mu.da dobijes sto si dobio.
Saric- je.o mater svoju bolje da se nije ni vracao-to je dovoljno
Zeba- "kapitenu" jel bila kakva utakmica jucer
Ordagic- Malac ubjedljivo najbolji igrac jucer, sam samcat je drzao citav vezni red..gura ga se na def veznog da pokriva Sarica i Zebu, a nije to njegova uloga (mada je i to radio, par fantasticnih startova) i tako se gubi njegov kvalitet zarad ovih manekena..Momka jednostavno ponese naprijed, zna igrati, istina nekad se zaigra, ali kazem ubjedljivo najbolji jucer..i kad on krene naprijed Saric treba da zakrpi prostor iza, a Saric sa svojim trkackim nesposobnostima i nezalaganjem ne moze zakrpiti ni na malom fudbalu.
Mehidic- nije za prve postave, mada ne mogu se oteti utisku da dok je on bio na terenu makar smo nesto i pokusavali..kad je on izasao vise akcije nismo sastavili.
Govedarica- mali ima slifa ali nije za lidera ekipe..pojacanje je sigurno, ali da on bude vodja navale (ova tri igraca)-onda smo ga naje.ali..a trenutno jeste jer je bolji i od Mehidica/Mujica i od oba centarfora..
Ahmetovic/Krpic- zajedno jer im je isti ucinak..puno prometa mala zarada..puno trke, kontrola lopte i opasnost po go nula b..ako ovako nastave da igraju bice ovo teska godina.
generalni je zakljucak da opet previse zavisimo od Zebe..on jucer nije dosao na utakmicu nismo ni mi..zatim Sarica hitno nabit nogom na klupu a jedan destruktivac MORA igrati, i pomjeriti Ordagica na mjesto Sarica- momak me odusevio...stopere rjesavati po hitnom postupku i mora se apsolutno dovesti najmanje jedno klasno krilo ili napadac..ovaj napad Mujic, Mehidic, Krpic, Ahmetovic je ko mu.da i previse impotentan za bilo koju ozbiljniju ekipu..tu niko nema kvaliteta za prvih 11 u ekipi koja se bori za 5-6 vodecih mjesta..ne znaju se kretati, ocajno otvaranje, ocajno razumijevanje igre, nema kontrole lopte, imas 3 igraca naprijed svi ledjima okrenuti golu (ovo govorim za napadace Mujic, Krpic, Ahmetovic)..i ne svidja mi se sto je igra dosta usporila, maksimalno usporila..prvo Ordagic pa 5-6 dodira pa dodaj, pa Zeba (ako nekad dobije loptu) visak dodira, pa Mehidic dribla igraca, pa sam sebe pa dodaj tek onda, Saric isto, Govedarica isto...na momente kad smo poceli igrati kao prosle god prvom loptom to je i licilo na nesto, ali ovo dok su meljali i carinili loptu nema sanse da das go odbrani Celika posebno sa ovako staticnim i hendikepiranim napadom.
nije samota izgubiti od Celika u Zenici...sramota je izgubiti od ovakvog Celika i jos ovako odigrati jos na TV gdje te svi vide- bas su motivisani i zeljni za sezonu...i poraz nije mogao u gore vrijeme..narednu utakmicu sezonske+navijaci+50 ljudi..ako bude 700-800 ljudi na stadionu ja presretan
Ultrase stari druže.De da pustimo ljude da odigraju bar 3 kola (1 doma +2 na strani), pa onda raspali sa ocjenjivanjem. Ja bih ti ovo najradije prešutao ali ispada da se slažem sa tvojim viđenjem. Neka malo , osaburi, nećeš zažaliti.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije mjerilo ovo protiv Celika, recimo da smo bili nesretni sto moramo u Zenicu odmah sa ekipom koja nije uigrana. Samo dodjite protiv Prijedora jer garantujem da ce nam biti lakse noge na Tusnju..
Ima vala i tog sto kazes,mada sve je moguce,makar bod da im uzmemo.. ovo ce biti najgora i najprljavija sezona u premijer ligi od njenog osnivanja
ne bi me cudilo da nakon dva kola sve ekipe imaju isti broj bodova..bice ovo prava domacinska liga .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Suljo20002 je napisao/la:Sta ja znam....Ahmetovic i Govedarica su imali najvecu zelju da pokazu nesto.Zeba i kompanija na sredini terena losa.Odbrana je bila solidna pogotovo Moranjkic ali su mogli bolje kod gola.Pretrca ih covjek ko da ih nema.Mujic uđe nije se sastavio sa loptom. Krpa glavom sve pokupio nogom nista.Popraviti igru protiv Prijedora mada i tu strahujem jer bi mogli igrati ko Mvo.Ako tu utakmicu bude preko milje ljudi mozemo se kolektivno nabijat u guzicu.Los rezultat protiv Celika,Vrucina,more,neatraktivan protivnik, sve su to faktori posjete. Pouka se moze izvuci iz sinocnje utakmice.I jos nesto Stjepanovic ili Kiso moraju igrati u prvih 11 pa makar ih rotiro svaku utakmicu.Toliko od mene...
Nemoj Kisu molim te ,pa on nije nikako bio na pripremama. Unijet će nered u" svlačionicu".
Ja volim FK Tuzla City
- plavanacija
- Kontakt:
samo opusteno, svi imaju probleme, ali navijacka podrska ne smije da nedostaje. Imate par finih igraca, sacekajte da se uigraju, jedva cekam derby
pozzz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo polahko, mjesto na koje se cilja se moze ostvariti. Peti i sesti prosle sezone su imali 9 i 10 poraza, to je svaka treca utakmica...
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja samo ne znam zasto ce nam dobri skakaci u napadu ako niko nece centrirat.I kad je prekid Zeba sve nesto poluvisoke lopte na drugu stativu.Krpic kad je igro u federalki pola golova je dao glavom pola iz penala.Ahmetovic je isto tako dobar u skoku.Kod prekida Mehmedagic moze biti od pomoci ali samo da nesmeta nasim igracima ko sinoc.
Kad izvodimo prekide smo bezopasni a kad ih branimo smo totalno smuseni.Ubjedljivo najgori segment nase igre. 
Chinaglia je napisao/la:Ahmetović će pokidat' ove sezone, al' frajeru trebaju lopte, pa sinoć su mu stoperi Čelika skinuli dva gola![]()
Vidi se da je evropski format igrača.
Ja volim FK Tuzla City
Sve im halalim osim onih pokusaja driblinga kroz 5 ljudi 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
sinoć sam se zapitao da l' Govedarica može igrat' desno, a Mehidića da stavi lijevo
volio bih da to proba protiv Rudara
volio bih da to proba protiv Rudara
To je boljka BH fudbala i ove naše lige, igrači igraju bez razmišljanja, logika im nije poznata stvar. Kad treba dodat on dribla, kad treba opucat on dodaje...spuste glavu sebi u njedra u sve nešto na silu,napamet igraju.Heller je napisao/la:Sve im halalim osim onih pokusaja driblinga kroz 5 ljudi
Ta konstantna zabijanja u 5 igrača i neoslobađanje lopte na vrijeme i čine utakmice naše lige u 85% negledljivim.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma u ovoj ekipi nema ko dat go (ozbiljnijoj ekipi)..i to je najveci problem..
jedini nacin na koji bilo koji od nasih napadaca moze premasiti 10 golova je da Drini i nekom sa dna tabele dadne 6 golova i onda u ostalih 28 utakmica 2
napadaci jednostavno nemaju dovoljan kvalitet, a krila nisu takav tip da su primarno opasni za go (sto se vidi i po broju golova koje daju po sezoni)...ostajes na tome da je samo Zeba u stanju dati go u takvim utakmicama
jedini nacin na koji bilo koji od nasih napadaca moze premasiti 10 golova je da Drini i nekom sa dna tabele dadne 6 golova i onda u ostalih 28 utakmica 2
napadaci jednostavno nemaju dovoljan kvalitet, a krila nisu takav tip da su primarno opasni za go (sto se vidi i po broju golova koje daju po sezoni)...ostajes na tome da je samo Zeba u stanju dati go u takvim utakmicama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.