ja sam do sad 3-4 puta isplacivao na karticu[/quote]forumash je napisao/la:Nije tacno da ako uplatis preko kartice depozit da dobitak prebacis na karticu, uplata moze ici preko kartice ali isplata ide na racun u banci, ja igram preko godinu dana i pricao sam sa operaterima na bet365 nema ta mogucnost da te isplate na karticu.zlatniljiljan je napisao/la: Kod bet365 kladionice bitna je stvar ta da način na koji uplatis depozit automatski ti je i način za isplatu. Inače nadaleko najbolje kladža, pogotovo za live klađenje.
Naravno da možeš isplatiti na karticu ukoliko istom izvršiš poslednji depozit. Visa Electron iz Raifaisena prolazi dokazano... Najbolja solucija je vezati karticu za devizni račun, tako da poslije prilikom isplate nema provizije za konverziju izmedju valuta... Npr meni je raifaisen na 500eu isplate uzimao oko 30 eura provizije.[/quote]
Kladim se kod njih ima par godina i nisam spreman ih napustiti jer su stvarno ubjedljivo najkoletnija kladionica.
Sto se tiče podizanja novca tacno je da moraš bar jednom moraš izvršiti depozit sa metodom s kojom želiš kesirati.
Preporučio bih je svima jer imaju dosta dobrih stvari
1. Najsira ponuda
2. Bonus svaki četvrtak
3. Na početku svake sezone daju zanimljive reload bonuse (pr. 50 % na uplatu do 100 eura )
4. Fantasticna usluga ( live chat,na mailove odgovaraju u roku sat vremena )
Skrill ili Neteller su jako dobro metode za dizanje novca
Neteller čak da maestro prepay karticu ( možeš dići ako imas na kontu