Pa uspjeh je nego sta je ?Arsenal do dolaska Artete nije bio konkurentan,sada je u samom vrhu a i ta/te titule bi trebale doci.
A ti navijaj za Tottas oni su uspjesni
Tacno se vidi da si SDA bot
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa uspjeh je nego sta je ?Arsenal do dolaska Artete nije bio konkurentan,sada je u samom vrhu a i ta/te titule bi trebale doci.
Pa za tebe je sa potrošenom milijardom biti u top4 uspjeh. Respekt. Ogroman uspjeh svakako. Skoro kao i uspjeh Poketina u Totenhemu s tim da je Poš to radio sa 6 puta manje para i pride igrao finale lige prvaka.
Tacno sam bio otkucao ,da se ne hvatas za potrosnju pa sam izbrisao mislio sam da nisi tolika botina ali izgleda da si i vecaJudd je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:38Pa za tebe je sa potrošenom milijardom biti u top4 uspjeh. Respekt. Ogroman uspjeh svakako. Skoro kao i uspjeh Poketina u Totenhemu s tim da je Poš to radio sa 6 puta manje para i pride igrao finale lige prvaka.
To što nabacaš 10 smajlija te ne čini pametnijim. Čak naprotiv. Dobronamjeran savjet.![]()
NPC
Imaju Darwina pa mogu da prozivaju
Ma korisniji je od Jesusa, mogli bi neku trampu kad već Urugvajac ima želju da ga Arteta procesira u prime Cavanija.
Pa i Willian je iz Chelsea prešao u Arsenal da osvoji Ligu prvaka.
Vidim pored Pepa svi se naosvajali trofeja ajd ne seri casti ti ,kakav si ti bot
Kmecavac Arteta je imao otvoren put do finala lige prvaka prosle sezone i uspio je i to zayebati i ispasti od raspalog Bayerna. Cak je Pochettino uspjesniji trener od njega.
Otoren put preko Bayerna Real/City...
Meni je Mogli/Justin izrazito tuzna persona. Covjek je i prije 10 godina isto trolao kao i dan danas. Nije sazrio niti sekunde za cijelu decenijuGunner4 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:10Otoren put preko Bayerna Real/City...![]()
Sta onda nije otvoren?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.