FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 26 jul 2015, 13:45

Jutros nakon poluprospavane noći i dalje imam dojam da smo mi jučer igrali ko bajagi. Suviše su bili karikaturalni naši momci a da bih im povjerovao.Mislim da smo dugovali Čeliku za onaj bod proljetos(2:2).Priča mi jedan dečko prije 2 sata da mu je njegov poznanik ,igrač Čelika ....vić, prije utakmice poslo sms i napisao 1:0 za Čelik. Ovaj mu odgovorio da će Sloboda pobijediti ili neriješeno, a ....vić opet njemu sms 1:0 za Čelik. I bi 1:0 za Čelik. Ako je "dug" neka je vraćen .Značio je nama puno taj bod u toj situaciji , pogotovo što je tad i Čelik visio. A Boga mi ,visi i sada. Idemo dalje .Samo složno.
Ja volim FK Tuzla City

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 jul 2015, 13:52

Nama fali jedno krilo ,desno,ako ce Govedarica igrati lijevo ...Mehidic nije za prvih 11 ,Mujic nije krilo i on tu ne moze igrat ,moze ali kako ... ,najbolje bi bilo s nekom dijamant formacijom pa furati kroz sredinu tu smo ionako najjaci Ordagic,Zeba ... mozda sa Mehmedagicem kao destruktivcem a Stjepanovic i Ordagic na CMF ispred njih Zeba,e sve bi to bilo dobro da onda mozemo sa dva napadaca al ne mozemo jer Govedarica mora igrati radi godista,e onda bi on u toj situacija imao slobodu il desno il lijevo ,uostalom sto bi ja razbijao glavu kad je Husref placen da to radi,Husrefe hocemo bodove :kafa: .

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 jul 2015, 14:02

Najbolje se vratiti na onu taktiku od prosle sezone,Krpic i Mujic od pocetka,a onda svjezi Ahmetovic i Mehidic da probaju nesto napraviti od 60.minute,kad vec nemamo neke bolje alternative..Inace utakmica dosadna,previse smo loptu nabijali po zraku umjesto da smo je spustili na zemlju..Zeba dobio premalo lopti,nije se vala nesto ni trazio,on mora biti motor ove ekipe i to je dobitna kombinacija!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jul 2015, 14:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma u ovoj ekipi nema ko dat go (ozbiljnijoj ekipi)..i to je najveci problem..

jedini nacin na koji bilo koji od nasih napadaca moze premasiti 10 golova je da Drini i nekom sa dna tabele dadne 6 golova i onda u ostalih 28 utakmica 2

napadaci jednostavno nemaju dovoljan kvalitet, a krila nisu takav tip da su primarno opasni za go (sto se vidi i po broju golova koje daju po sezoni)...ostajes na tome da je samo Zeba u stanju dati go u takvim utakmicama
Ahmetovic sigurno ima kvalitet ko iole poznaje fudbal.....momak nije dobio ni jednu polu upotrebljivu loptu, nemoj pisati o nekim stvarima koje dovoljno ne poznajes na takav nacin.....pljujemo sami na sebe.....igra se jos 17 kola u ovoj godini plus kup utakmice, sto rece Suman na FB "Jedna izgubljena bitka nije izgubljen rat".
@Sloboda72, vi ste pametan i stariji gospodin....o takvim stvarima se ne pise na forumu.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 jul 2015, 14:30

ultrasstyle_tz je napisao/la: jedini nacin na koji bilo koji od nasih napadaca moze premasiti 10 golova je da Drini i nekom sa dna tabele dadne 6 golova i onda u ostalih 28 utakmica 2
To je opet 8 golova. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jul 2015, 14:38

Batva je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la: jedini nacin na koji bilo koji od nasih napadaca moze premasiti 10 golova je da Drini i nekom sa dna tabele dadne 6 golova i onda u ostalih 28 utakmica 2
To je opet 8 golova. :urnebes: :urnebes:
hahahahahaahahahaha

eto opet ne mogu 10 hahahaha

izvali se ko... :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 26 jul 2015, 14:52

Nisam ocekivao poraz Slobode od Celika mislim da je Sloboda medju 4 ekipe u PL. Ordagic moze odigrati desno krilo i to vrlo ucinkovito a sad kazem da ce Ahmetovic dati vise od 15 golova u sezoni samo nedo bog povreda jedan od najboljih spicrva PL
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jul 2015, 15:09

staragarda je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vecina nas je nezadovoljna prvim kolom,jer smo se bas svi potajno ponadali da mozemo se vratit u Tuzlu sa bodom ili punim plijenom..al ono jucer je razocaravajuce izgledalo,konacno sacuvamo kostur ekipe,dovedemo dobre igrace,Husic igracima obezbjedi strasne pripreme,vecina premijerligasa sanja o takvim pripremama,a oni jucer kao da vode 0:3 pa im se ne igra,nigdje napada,Karic nam izhebo odbrana..sad ne znam da li je do njih,ali Musemic je izjavio da nisu se drzali dogovora u svlacionici..

Nadam se nekim kaznama za njih,jer jucerasnji mec je bio patnja svim navijacima Slobode !

Ocekujem sada pobjedu protiv Rudara i da se nakon Rudara uzme bod ili puni plijen sa gostovanja !
aha,pazi da neces pobijedit Slaviju u lukavici i to u sezoni gdje ispada 6 ekipa i svaki kiks kuci te moze dobro unazadit :zviz: :zviz: ...ekipa koja uz siroki ima najjaci lobi u savezu
Slaviju su godinama svi handrili na domaćem terenu. Nemoj da živite u zabludi onih starih dana kada nam se sviralo sve i svašta, uostalom kao i većini u ligi na domaćem terenu. Mi smo prošle godine pokradeni u kamaru utakmica na domaćem terenu, a ovi što su u Savezu gledaju samo svoju guzicu. Tako da, ako budete imalo bolji i imali više sportske sreće pobjedićete. ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2015, 15:13

Pappy, nesretniče, uvalili ste nam Govedaricu :thumbdown:

je l' nas ono jedne sezone, sudije izmasakriraše na Tušnju protiv Slavije, mislim da je Kup bio u pitanju :zviz:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jul 2015, 15:28

Chinaglia je napisao/la:Pappy, nesretniče, uvalili ste nam Govedaricu :thumbdown:

je l' nas ono jedne sezone, sudije izmasakriraše na Tušnju protiv Slavije, mislim da je Kup bio u pitanju :zviz:
Nismo uvalili, sami ste ga uzeli. :mrgreen:

Utopio se u sivilo kompletne ekipe, biće bolji. ;)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jul 2015, 15:40

Chinaglia je napisao/la:Pappy, nesretniče, uvalili ste nam Govedaricu :thumbdown:

Šta su "uvalili", momak razbija po strani. :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2015, 15:42

zezam malo druga Pappyja :P

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jul 2015, 16:43

jbt sva ona tri igraca Celika od jucer : Kojic, Jusic, Popovic sto su u dzep stavili nase ofanzivce su bili dostupni u ovom prelaznom roku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 26 jul 2015, 16:55

Govedarica - svaki put kad je dobio loptu prosao onog njihovog beka kao da ga nema , al svaki put ! Nase najbolje pojacanje, Ordagica cemo da vidimo u narednim utakmicama, sinoc nista posebno ..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jul 2015, 17:09

de odvadimo malo, onaj Jusic je par puta ispao nije znao sta ga je snaslo, zatim bek Popovic ce sanjati Govedaicu (igrali proslu sezonu zajedno u Slaviji), Kojic je jedini siguran u njihovoj odbrani i momka smo mogli dovesti bez problema (zivi u Bijeljini) ali nije nista bolji od Kostica ili Skahica....... nama je najbitnije promjeniti pristup igri i taktiku jer koji smo mi qurac da napadamo Cekik na Bilinom trebalo je fino njima dati loptu pa nek oni diriguju igru a mi da cekamo sansu iz kontre preko brzih igraca a hvala bogu ima im ko dodati loptu....... Zeljo je najpozitivniji primjer takve igre, prepuste ti loptu i vrebaju sansu..... da je Celik napadao qurac bi mi izgubili :!: ali hajde duga je sezona bit ce poraza i kikseva i kod kuce tako da se naoruzate strpljenjem i utakmicu po utakmicu
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2015, 17:13

nikako vas ne mogu skontat', znači, sad je problem što smo igrali napadački

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jul 2015, 17:22

tuzla87 je napisao/la:Nase najbolje pojacanje, Ordagica cemo da vidimo u narednim utakmicama, sinoc nista posebno ..
Očigledno nismo istu utakmicu gledali. Na stranu pogreška kod gola. :kafa:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 jul 2015, 17:24

Nije Ordagic pogrijesio kod gola, Zeba je.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jul 2015, 17:28

Gledam jutros snimak (doduše loš kvalitet pa se ne vidi), komentator kaže Ordagić. A iskren da budem sinoć nisam vidio ko je pogriješio.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 jul 2015, 17:30

Komentator debil,lik je 10x u toku prijenosa mijesao Celik i Slobodu,Hamzabegovic je Hamzagic ...Govedarica asistirao za gol itd itd :facepalm:

Ordagic nije odigrao lose,ostatak veznog reda je podbacio .

I odakle im podatak da je Sloboda dovela 4 igraca :mrgreen: .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.