Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cepi1981
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cepi1981 » 04 avg 2015, 00:23

Sve je dobro dok mu ne amerikaniziraju ime pa bude Jako.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 00:26

Sky Sports

Edin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.

Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 avg 2015, 00:38

Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 04 avg 2015, 00:54

Pivopija je napisao/la:Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
Nista se ti drug ne brini. Dzeko potpisuje u utorak :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 avg 2015, 00:58

bhfanatic14 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
Nista se ti drug ne brini. Dzeko potpisuje u utorak :mrgreen:
Toga me i strah, zamolio bih nase medije da ne zovu Safeta povodom transfera Dzeke sve dok ne potpise.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2015, 00:59

Irfan Redzepagic; Dzeki je lijepo u Manchesteru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 avg 2015, 01:05

Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode. :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 01:09

soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode. :mrgreen:
Ne vjeruj tim glupostima sa fb-a. Cuj kupio kucu u Rimu :rol: Pa, nije je kupio ni u Manchesteru. :crazy:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 avg 2015, 01:11

Ekskluzivno: Zmajevi.com su prvi obavili intervju sa Dzekinom kucom u Rimu.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 avg 2015, 01:11

SlevinKelevra je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode. :mrgreen:
Ne vjeruj tim glupostima sa fb-a. Cuj kupio kucu u Rimu :rol: Pa, nije je kupio ni u Manchesteru. :crazy:
Pa napiso sam da im ne vjerujem ali se eto nadam da su jednom u pravu i da je istina :mrgreen:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 avg 2015, 01:13

Cuj pomogao da nadje kucu, a Pjana podstanar. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kod nas postoje 2-3 sajta gdje i mozes procitati nesto normalno, sve ostalo je cirkus zivi, narocito sa bombasticnim naslovima.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 avg 2015, 01:16

Pivopija je napisao/la:

Kod nas postoje 2-3 sajta gdje i mozes procitati nesto normalno, sve ostalo je cirkus zivi, narocito sa bombasticnim naslovima.
Tipa Ekskluziva koja za 5 godina postojanja ni jednu ekskluzivnu vijest jos nije objavila. Nego samo prepisuju. :D A narod se primi da je ekskluzivno.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 avg 2015, 01:26

Što je njemu problem naci gdje ce živjeti u Rimu.

Sekira se, poludi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 avg 2015, 01:41

soccerfan je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

Tipa Ekskluziva koja za 5 godina postojanja ni jednu ekskluzivnu vijest jos nije objavila. Nego samo prepisuju. :D A narod se primi da je ekskluzivno.
Upravo tako. Kad su poceli ovi masovno informativni domaci mediji 2008/09. godine, ja na fejsu udarim like na neke lokalne informativne stranice ocekivajuci informacije iz svog grada, kad ono naslov: Izgorio u pozaru. (otvorim stranicu misleci da je neko u mom gradu, kad ono u Kambodzi), drugi naslov: Utopio se mladic. (jeza me hvata da nije neko od jarana jer zivim kraj Save, kad ono u Egiptu), tad sam i pobrisao sve lijeve medije.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 avg 2015, 01:44

Elegant je napisao/la:Što je njemu problem naci gdje ce živjeti u Rimu.

Sekira se, poludi.
Ima vilu u Dubrovniku, a kao sto je neko vec rekao Amra ce veslati. :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 avg 2015, 01:58

Pivopija je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Što je njemu problem naci gdje ce živjeti u Rimu.

Sekira se, poludi.
Ima vilu u Dubrovniku, a kao sto je neko vec rekao Amra ce veslati. :lol:
Ma Amra vodi glavnu rijec. Cudi me da vec nije u Rimu na doceku sa Miralemovom hanumom :kafa: :kafa:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 avg 2015, 02:06

Kako ne pisu da ce Totti janjce okrecat Dzeki za docek, bit ce pecenja festat se.
Skudeto nikad blizi, znaju da je Dzeko nafakali. :urnebes:
embrace the chaos

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 02:10

Edin Dzeko's transfer to Roma is being finalised with issues such as image rights being negotiated. (via @DiMarzio)
:opaopa: :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 avg 2015, 02:10

Denno je napisao/la:
Kako ne pisu da ce Totti janjce okrecat Dzeki za docek, bit ce pecenja festat se.
Skudeto nikad blizi, znaju da je Dzeko nafakali. :urnebes:
To znamo od ranije :kafa: P :kafa: Pjana i Totti vec nafatali janje samo da ga postave :D Kazu pola Rima obisli janje da nadu. Mo's misliti? :mrgreen: :mrgreen: Kazu bice dernek nezapamcen! :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 avg 2015, 08:29

SlevinKelevra je napisao/la:Da, i ja sam to pomislio odmah cim sam vidio ovu sliku gore... Sad mu nekako i prirodno dodje tih 4-3-3, sa Pjanicem, Nainggolanom i de Rossiem u vezi, i Dzekom u napadu. Salah bi trebao biti jedan krilni, a drugi ne znam. Gervinho bi bio idealan da ima koju dasku u glavi.
mene da se pita: iturbe - dzeko - salah prve opcije, gervinho - totti - falque kao zamjene + ljajic, ibarbo za ne daj boze i florenzi koji ce vjerovatno na beku provesti vise vremena :opaopa:
Sheyi je napisao/la: nesto mi jos djeluje nestvarno da bi Totti mogao presjediti vecinu utakmica
“I have never been and never will be a problem for Roma. I will applaud from the pitch, from the bench and from the stands for the players who wear and will wear this shirt.

“I have always desired and dreamed of the best for this team.”
c'e solo un capitano :salut:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Hansestadt, MostarNeretva, Shategabri, Zglavkar i 72 gosta.