Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sve je dobro dok mu ne amerikaniziraju ime pa bude Jako.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sky Sports
Edin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.
Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.
Edin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.
Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.
Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nista se ti drug ne brini. Dzeko potpisuje u utorakPivopija je napisao/la:Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Toga me i strah, zamolio bih nase medije da ne zovu Safeta povodom transfera Dzeke sve dok ne potpise.bhfanatic14 je napisao/la:Nista se ti drug ne brini. Dzeko potpisuje u utorakPivopija je napisao/la:Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
Irfan Redzepagic; Dzeki je lijepo u Manchesteru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne vjeruj tim glupostima sa fb-a. Cuj kupio kucu u Rimusoccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ekskluzivno: Zmajevi.com su prvi obavili intervju sa Dzekinom kucom u Rimu.
Pa napiso sam da im ne vjerujem ali se eto nadam da su jednom u pravu i da je istinaSlevinKelevra je napisao/la:Ne vjeruj tim glupostima sa fb-a. Cuj kupio kucu u Rimusoccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.Pa, nije je kupio ni u Manchesteru.
Cuj pomogao da nadje kucu, a Pjana podstanar.soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.
Kod nas postoje 2-3 sajta gdje i mozes procitati nesto normalno, sve ostalo je cirkus zivi, narocito sa bombasticnim naslovima.
Tipa Ekskluziva koja za 5 godina postojanja ni jednu ekskluzivnu vijest jos nije objavila. Nego samo prepisuju.Pivopija je napisao/la:Cuj pomogao da nadje kucu, a Pjana podstanar.soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.![]()
![]()
![]()
![]()
Kod nas postoje 2-3 sajta gdje i mozes procitati nesto normalno, sve ostalo je cirkus zivi, narocito sa bombasticnim naslovima.
Što je njemu problem naci gdje ce živjeti u Rimu.
Sekira se, poludi.
Sekira se, poludi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Upravo tako. Kad su poceli ovi masovno informativni domaci mediji 2008/09. godine, ja na fejsu udarim like na neke lokalne informativne stranice ocekivajuci informacije iz svog grada, kad ono naslov: Izgorio u pozaru. (otvorim stranicu misleci da je neko u mom gradu, kad ono u Kambodzi), drugi naslov: Utopio se mladic. (jeza me hvata da nije neko od jarana jer zivim kraj Save, kad ono u Egiptu), tad sam i pobrisao sve lijeve medije.soccerfan je napisao/la:Tipa Ekskluziva koja za 5 godina postojanja ni jednu ekskluzivnu vijest jos nije objavila. Nego samo prepisuju.Pivopija je napisao/la:Cuj pomogao da nadje kucu, a Pjana podstanar.soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.![]()
![]()
![]()
![]()
Kod nas postoje 2-3 sajta gdje i mozes procitati nesto normalno, sve ostalo je cirkus zivi, narocito sa bombasticnim naslovima.A narod se primi da je ekskluzivno.
Ima vilu u Dubrovniku, a kao sto je neko vec rekao Amra ce veslati.Elegant je napisao/la:Što je njemu problem naci gdje ce živjeti u Rimu.
Sekira se, poludi.
Ma Amra vodi glavnu rijec. Cudi me da vec nije u Rimu na doceku sa Miralemovom hanumomPivopija je napisao/la:Ima vilu u Dubrovniku, a kao sto je neko vec rekao Amra ce veslati.Elegant je napisao/la:Što je njemu problem naci gdje ce živjeti u Rimu.
Sekira se, poludi.
Kako ne pisu da ce Totti janjce okrecat Dzeki za docek, bit ce pecenja festat se.soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.
Skudeto nikad blizi, znaju da je Dzeko nafakali.
embrace the chaos
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Edin Dzeko's transfer to Roma is being finalised with issues such as image rights being negotiated. (via @DiMarzio)
To znamo od ranijeDenno je napisao/la:Kako ne pisu da ce Totti janjce okrecat Dzeki za docek, bit ce pecenja festat se.soccerfan je napisao/la:Ona FB stranica zmajevi.com ili tako nesto (znam da vecinom gluposti mlate) maloprije pise da je Dzeko vec kupio kucu u Rimu. I da mu je Pjana pomoogao da nade kucu. Pa eto ja se nadam da i oni jednom nesto pogode.
Skudeto nikad blizi, znaju da je Dzeko nafakali.
-
Evil Genius II
mene da se pita: iturbe - dzeko - salah prve opcije, gervinho - totti - falque kao zamjene + ljajic, ibarbo za ne daj boze i florenzi koji ce vjerovatno na beku provesti vise vremenaSlevinKelevra je napisao/la:Da, i ja sam to pomislio odmah cim sam vidio ovu sliku gore... Sad mu nekako i prirodno dodje tih 4-3-3, sa Pjanicem, Nainggolanom i de Rossiem u vezi, i Dzekom u napadu. Salah bi trebao biti jedan krilni, a drugi ne znam. Gervinho bi bio idealan da ima koju dasku u glavi.
Sheyi je napisao/la: nesto mi jos djeluje nestvarno da bi Totti mogao presjediti vecinu utakmica
c'e solo un capitano“I have never been and never will be a problem for Roma. I will applaud from the pitch, from the bench and from the stands for the players who wear and will wear this shirt.
“I have always desired and dreamed of the best for this team.”
Trenutno korisnika/ca: General505, Hansestadt, MostarNeretva, Shategabri, Zglavkar i 72 gosta.