Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 29 jan 2013, 21:38

Henderson je napisao/la:
Otelo jesi li ti zadovoljan radom Rodgersa? Jesi li ti sretan što je potrošio 55 miliona funti na pojačanja a ništa nismo bolji nego prošle sezone? Je li ti misliš da Skrtel treba sjediti na klupi a Carra igrati? Je li ti misliš da je Skrtel flop?

Dosadasnjim radom jesam,napredak se vidi.Mozda ne na rezultatima,ali na terenu da i nemoj da mi neko spomene Oldham.Ekipa je u izgradnji i padavi su dio uspjeh.Niko se nije uspjesan rodio,nit se je sta iz starta napravilo uspjesnim.

Sa tim segmentom nisam,no King je potrosio vise a doveo je ruku na srce gore igrace(sad jesu bolji,prvenstveno Henderson no u ovo doba prosle godine je Henderson bio kao Allen sad).
Oba od njih su imala problem otpada,pogotovo Kralj(znas na koje mislim).

I sa ovim se ne slazem Skrtel treba igrat al trenutacno ne. Nije mi psiholsko stanje u redu i treba ga pustit par tekmi.Dakle Carra treba igrat. I nije flop.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 21:39

Thunderstruck je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Gledaju li sutra Scouseri organizovano tekmu u Pubu na Malti?
Aha, jesi to kontao navratiti?
Pa niste rezervisali. :mrgreen:
Biću ja. :D
Rezerviraće to Dacho, on je glavni tamo :D Jel' to radiš u Pubu? :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 jan 2013, 21:41

Carlo je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Aha, jesi to kontao navratiti?
Dacho Dachoni. :D

Ne radim, ali isto ko da radim, ne izlazim iz Puba. :mrgreen:
Eto vidimo se sutra, imam i ja rezervaciju. 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2013, 21:41

Samo nemoj da te prekrste :mrgreen:

U kakav ćošak i čuvaj leđa, dušmani su to :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 21:42

Carlo je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la: Pa niste rezervisali. :mrgreen:
Dacho Dachoni. :D

Ne radim, ali isto ko da radim, ne izlazim iz Puba. :mrgreen:
Eto vidimo se sutra, imam i ja rezervaciju. 8-)
A ako misliš na sutrašnju tekmu slabo da će biti koga, kasno je tekma :mrgreen: Protiv Cityja će nas biti :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 jan 2013, 21:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Gledao sam ja s njima ovaj zadnji derbi, i naravno skakao od sreće kad smo ih dobili. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2013, 21:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Gledao sam ja s njima ovaj zadnji derbi, i naravno skakao od sreće kad smo ih dobili. :D
Infiltrirao si se u redove neprijatelja znači :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 29 jan 2013, 21:48

Kakav vise crni King Kenny. Njemu velika hvala što je bio igračina LFC-a ali ruku na srce kao trener se nije dokazao. Možete vi govoriti da je on osvojio FA-cup nakon nekoliko godina, jest osvojio je ali zato što mu još sam bilo to ostalo što može jedino uraditi.
S druge strane da ne govorim o transferima. Skupi, precijenjeni, "talentirani" englezi :roll: to po vama transferi.
Carroll, Downing, Henderson za 100m? i šta je postigao s njima ??
Prvo što je imao Rodgers kao zadatak kad je došao je da nauči ovu trojicu igrat nogometa. I evo sad nešto izlazi na vidjelo. Carrolla niju uspio niti će ga ko uspjeti :roll:
Rodgers je za 100 m mogao već dovesti igrače koje neće morati učiti po čitave dane i noći igrati nogometa, što poakzuje sa ovim transferima koje realizuje. Trener koji i sa ovo malo para koje traži od vlasnika ko "cigo" uspije dovesti igrače koji briljiraju.
Znam da se mnogi neće složiti ali to je tako !!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jan 2013, 21:49

Otelo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Otelo jesi li ti zadovoljan radom Rodgersa? Jesi li ti sretan što je potrošio 55 miliona funti na pojačanja a ništa nismo bolji nego prošle sezone? Je li ti misliš da Skrtel treba sjediti na klupi a Carra igrati? Je li ti misliš da je Skrtel flop?

Dosadasnjim radom jesam,napredak se vidi.Mozda ne na rezultatima,ali na terenu da i nemoj da mi neko spomene Oldham.Ekipa je u izgradnji i padavi su dio uspjeh.Niko se nije uspjesan rodio,nit se je sta iz starta napravilo uspjesnim.

Sa tim segmentom nisam,no King je potrosio vise a doveo je ruku na srce gore igrace(sad jesu bolji,prvenstveno Henderson no u ovo doba prosle godine je Henderson bio kao Allen sad).
Oba od njih su imala problem otpada,pogotovo Kralj(znas na koje mislim).

I sa ovim se ne slazem Skrtel treba igrat al trenutacno ne. Nije mi psiholsko stanje u redu i treba ga pustit par tekmi.Dakle Carra treba igrat. I nije flop.
Pošto si rekao da je King potrošio više.
Tranfer balance sheet 2012-2013 41 492 000 € ( bez Coutinha )
Transfer balance sheet 2011-2012 37 276 800
Transfer balance sheet winter transfers 2010-2011 1 500 000
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 jan 2013, 21:57

Kenny je potrošio preko 100 miliona, no trik je u tome što je odlazak Torresa donio 50 miliona. Nemojmo se praviti ludi. Ne znam kako možeš navoditi Rodgersovo loše trošenje kao manu, a u isto vrijeme žaliti za Kennyem. Pa čovjek je pravio najgluplje transfere decenije. Carroll će se pamtiti dok se igra fudbala, prodaja Meirelesa i dovođenje Adama kao zamjene ( :lol: ), Henderson i Downing proradili tek sa Rodgersom...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 jan 2013, 21:58

donCorleone1892 je napisao/la:Kakav vise crni King Kenny. Njemu velika hvala što je bio igračina LFC-a ali ruku na srce kao trener se nije dokazao. Možete vi govoriti da je on osvojio FA-cup nakon nekoliko godina, jest osvojio je ali zato što mu još sam bilo to ostalo što može jedino uraditi.
S druge strane da ne govorim o transferima. Skupi, precijenjeni, "talentirani" englezi :roll: to po vama transferi.
Prvo što je imao Rodgers kao zadatak kad je došao je da nauči ovu trojicu igrat nogometa. I evo sad nešto izlazi na vidjelo. Carrolla niju uspio niti će ga ko uspjeti :roll:
Rodgers je za 100 m mogao već dovesti igrače koje neće morati učiti po čitave dane i noći igrati nogometa, što poakzuje sa ovim transferima koje realizuje. Trener koji i sa ovo malo para koje traži od vlasnika ko "cigo" uspije dovesti igrače koji briljiraju.
Pa problem je što nije osvojio Fa-cup :mrgreen: ;) (osvojio je CC).
Ja sam najzadovoljniji što Rodgers nije doveo Allena, Borinia, Sturridga i Assaidija za 78m funti nego ih je doveo za 42m funti (toliko o "transfer balance sheet-u", druga je stvar što je Dalglish uspio uvaliti Torresa za 50m i uspio "pokriti" svoje promašaje)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2013, 22:06

Kenny je institucija za Rodgersa u svakom smislu, dakle i po trenutnim trenerskim kvalitetima, a trofeje ne bih da spominjem. Ove sezone ćemo imati samo jednu šansu za trofej i to Evropa Lige, a teško da ćemo doći do finala obzirom kakva je konkurencija. Samo da ne bude priče "SUPER ŠTO SMO ISPALI SAD SE MOŽEMO KONCENTRISATI NA LP!!!". Ljudi, zavaravate sami sebe. Branite Rodgersa ko da vam je bliži rod. Do sada nije dokazao nikakvu kvalitetu, vjerovatno da bi Martinez bio bolji izbor iako ga niko od nas nije želio.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 29 jan 2013, 22:10

BeyKopites je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Kakav vise crni King Kenny. Njemu velika hvala što je bio igračina LFC-a ali ruku na srce kao trener se nije dokazao. Možete vi govoriti da je on osvojio FA-cup nakon nekoliko godina, jest osvojio je ali zato što mu još sam bilo to ostalo što može jedino uraditi.
Pa problem je što nije osvojio Fa-cup :mrgreen: ;) (osvojio je CC).
Ja sam najzadovoljniji što Rodgers nije doveo Allena, Borinia, Sturridga i Assaidija za 78m funti nego ih je doveo za 42m funti (toliko o "transfer balance sheet-u", druga je stvar što je Dalglish uspio uvaliti Torresa za 50m i uspio "pokriti" svoje promašaje)
Nevjerujem da ja bas to sad problem CC ili FA kup je kup pa hajd !!
Da je Rodgers htio osvojio bi ovaj kupa sigurnooo ali lik hoce da vrati one momente koje smo svi voljeli pogledati na tv-u a to je noć na utorak ili četvrak, igra se liga prvaka a ti pojačaš You'll Never Walk Alone na televiziji. Neopisivo *___*
Lik hoce da nas vrati u top4 ako ne onda u top5 pa da opet igramo u nečemu većem i elitnijem a ne da osvajamo engleske kupove.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 jan 2013, 22:12

BREAKING NEWS: Liverpool are close to sign Croatian young superstar Marko Livaja
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 29 jan 2013, 22:13

Sportfanatik je napisao/la:BREAKING NEWS: Liverpool are close to sign Croatian young superstar Marko Livaja
rodgers samo do intera navalio kupovat

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jan 2013, 22:15

Da je Rodgers htio osvojio bi ovaj kupa sigurnooo ali lik hoce da vrati one momente koje smo svi voljeli pogledati na tv-u a to je noć na utorak ili četvrak, igra se liga prvaka a ti pojačaš You'll Never Walk Alone na televiziji. Neopisivo *___*
Lik hoce da nas vrati u top4 ako ne onda u top5 pa da opet igramo u nečemu većem i elitnijem a ne da osvajamo engleske kupove.
Braća Grimm bi ti pozavidili na ovoj bajkovitoj priči.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 jan 2013, 22:16

ibish1995 je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:BREAKING NEWS: Liverpool are close to sign Croatian young superstar Marko Livaja
rodgers samo do intera navalio kupovat
Vjerojatnno mu je Inter omiljeni klub
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jan 2013, 22:22

Henderson je napisao/la:
hahahaha dobar, dobar :D
sumnjam da je istina to za livaju al dobro bi bilo kakvih mi klocava imamo ovaj je odlican
You are someone else I am still right here

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 29 jan 2013, 22:25

Henderson je napisao/la:
Znao sam ko će citirati :mrgreen:
Hvala inače su mi pismeni radovi uvijek 5 :mrgreen:
Zao mi je neko nece uspjeti pogledati u oci stvarnosti nikada ;)
Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 29 jan 2013, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 29 jan 2013, 22:27

nesto razmisljam da li mi imamo trenutno director of football cini mi se da je prije bio damien comolli ali ne znam ko je sada poslije njega? sta mislite ko bi bio najbolji za tu poziciju?
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 29 jan 2013, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.