Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Arles-Monaco 1/2 27
ako neko hoće nek proba, nije nikakva dojava, ne zalijetati se!
sretnoo
ako neko hoće nek proba, nije nikakva dojava, ne zalijetati se!
sretnoo
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Hajde NBA znalci 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:Hajde NBA znalci
+19,5 Aldridge
+19,5 Griffin
-16,5 Monroe
+188,5 Clippers - Wizards
-180,5 Indiana - Bulls
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Zahvaljujem, sve odigrano na manji ulog, pa šta Bog daTitova-Juga je napisao/la:CLASSisPERMANENT je napisao/la:Hajde NBA znalci
+19,5 Aldridge
+19,5 Griffin
-16,5 Monroe
-180,5 Indiana - Bulls

Inače, mislim da bi Westbrook veceras isto trebao u OVER

- 10DelPiero
- Kontakt:
Hajde daj jedan na koji najvise tipujes od tih igracaTitova-Juga je napisao/la:CLASSisPERMANENT je napisao/la:Hajde NBA znalci
+19,5 Aldridge
+19,5 Griffin
-16,5 Monroe
-180,5 Indiana - Bulls

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Titova-Juga
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Hajde daj jedan na koji najvise tipujes od tih igracaTitova-Juga je napisao/la:CLASSisPERMANENT je napisao/la:Hajde NBA znalci
+19,5 Aldridge
+19,5 Griffin
-16,5 Monroe
-180,5 Indiana - Bulls
Od ova tri mi je najsigurniji Griffin ako bi utakmica bila u egalu protiv Wizardsa kao sto se ocekuje s obzirom da se Chris Paul jos uvijek nije oporavio. A od ovih svih parova, najsigurniji mi je Chicago zbroj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zahvaljujem samo mi nema Griffina a ne znam smijem li NBA igrati manje od 179 koseva 

Alessandro Del Piero !
- Titova-Juga
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Zahvaljujem samo mi nema Griffina a ne znam smijem li NBA igrati manje od 179 koseva
Šteta. Bilo je u derbiju fine ponude, ali oni su ti vec zatvorili.
A sto se tice tog zbroja. Kada igraju Pacersi - Bullsi, onda ni 169 nije toliki rizik vjeruj mi

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
LadnoFalcaoo je napisao/la:GA Eagles-Veendam x2 ne razumijem zasto je tolka kvota na Veendam uopce a razlika na tablici 2-3 mjesta pff...
vobra tebraFalcaoo je napisao/la:LadnoFalcaoo je napisao/la:GA Eagles-Veendam x2 ne razumijem zasto je tolka kvota na Veendam uopce a razlika na tablici 2-3 mjesta pff...

- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:

hajde sad moli Boga da ostane do kraja ovako
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nije loše :- )
Sretno
Sretno

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- suicidesquad
- Kontakt:
SP/Philadelphia - Orlando 1 1.55
Ovaj par sam igrao u Sportplusu gdje je daleko najbolja kvota - 1,55 na super ponudi. Orlando je u užasnoj formi. Zadnjih 9 utakmica su izgubili. Imaju ogromnih problema sa izostancima:
The Magic will play Monday's game without J.J. Redick (shoulder), Jameer Nelson (arm), Arron Afflalo (calf) and DeQuan Jones (ankle).
E'Twaun Moore is a nice spot-starter at PG until Jameer is healthy enough to return, Moe Harkless will get all the minutes he can handle, and presumably both Ish Smith and Hedo Turkoglu will also assume larger roles. It's a miserable state of affairs for Orlando, which is trying to break a season-worst nine-game losing streak.
Zadnje 2 utakmice nema ni Glena Davisa koji će biti out 8-12 sedmica. Njegov prosjek ove sezone je 15.1 poen po utakmici. Redick - 15.3, Nelson - 14.9 i Afflalo - 16.7, DeQuan Jones - 3.1 poena po utakmici. Bez 4 glavna igrača po meni nemaju šta tražiti protiv Phile. Kvota je u velikom padu:
http://www.betexplorer.com/basketball/u ... id=1410024" onclick="window.open(this.href);return false;
93.5/Philadelphia/Orlando - Orlando 1 1,85
U Premieru su marginu oborili na 91,5.
Ovaj par sam igrao u Sportplusu gdje je daleko najbolja kvota - 1,55 na super ponudi. Orlando je u užasnoj formi. Zadnjih 9 utakmica su izgubili. Imaju ogromnih problema sa izostancima:
The Magic will play Monday's game without J.J. Redick (shoulder), Jameer Nelson (arm), Arron Afflalo (calf) and DeQuan Jones (ankle).
E'Twaun Moore is a nice spot-starter at PG until Jameer is healthy enough to return, Moe Harkless will get all the minutes he can handle, and presumably both Ish Smith and Hedo Turkoglu will also assume larger roles. It's a miserable state of affairs for Orlando, which is trying to break a season-worst nine-game losing streak.
Zadnje 2 utakmice nema ni Glena Davisa koji će biti out 8-12 sedmica. Njegov prosjek ove sezone je 15.1 poen po utakmici. Redick - 15.3, Nelson - 14.9 i Afflalo - 16.7, DeQuan Jones - 3.1 poena po utakmici. Bez 4 glavna igrača po meni nemaju šta tražiti protiv Phile. Kvota je u velikom padu:
http://www.betexplorer.com/basketball/u ... id=1410024" onclick="window.open(this.href);return false;
93.5/Philadelphia/Orlando - Orlando 1 1,85
U Premieru su marginu oborili na 91,5.
tonii je napisao/la:nešto ranije pa ako to prođe idem dalje sa uplatama,pošto nevidim ništa sigurno danas![]()
HapJerus-Hap.Kfar Saba (04.02. 18:00) 2 3,20
Levadiak(PiK)-PAS Giannina (04.02. 18:30) X 1,65
UKUPNI KOEF:5,2800
RMCastilla/odg-UD Almeria (04.02. 21:00) da 1,55
Sudtirol-AC Lumezzane (04.02. 20:45) 1X 1,30
UKUPNI KOEF:2,0150
SINGL
Worcester -Gainsborough X 3,30
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
veceras showtime!
dakle, NBA..

ko zeli, nek' isprati.. naravno s manjim ulogom, ovo je moja reakreacija, nista ozbiljno!
sretno!

dakle, NBA..

ko zeli, nek' isprati.. naravno s manjim ulogom, ovo je moja reakreacija, nista ozbiljno!

sretno!

- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
libo te tuki, imaš za rekreaciju 150 kermi, ništa labavo razbuuu
on topic.
Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER

on topic.
Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER
do prije 4 mjeseca sam samo pratio ovaj forum, nisam bio clan, i nisam mog'o da vjerujem kol'ko se raja zalijece na neke male kvote, mnozi, sabira pa dupla.. dugo vremena sam to radio, i od toga nema nista !!!CLASSisPERMANENT je napisao/la:libo te tuki, imaš za rekreaciju 150 kermi, ništa labavo razbuuu![]()
on topic.
Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER

ulozim 133 KM tada na slicnu kvotu ovoj, dignem pare i od tada samo to radim, vece kvote, veci ulog, dobra statistika i obavezno gledati odigrano! moja formula za uspjeh, za ta cetiri mjeseca preko 8000 KM dobar racunajuci i ulozeno !

vidjet' cemo kako ce veceras biti!

on topic:
Monroe 16.5 OVER !!!

Ako ima i jedan covjek na forumu da mu vjeruje nek digne ruku .
Monroe under
Monroe under

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
pozdrav svima, pratim vas već neko vrijeme, i odlučio sam se na registraciju iz 2 razloga:
1. pohvale forumašu "zlatniljiljan".. čovjek ne priča puno, uplaćuje promišljeno, i otkad sam ovdje ima sigurno 95% dobitnih parova, cestitke i samo tako nastavi! jos cu dodat i neke ekstreme koji su pogadali kvote 9 protiv serene, pa par dana zaredon koef. izmedu 4 i 8... bravo momci!
2. da i sam dam tu i tamo neki prijedlog u svrhu obostrane zarade
za vatreno krstenje uzet cu NHL, koji mi nikad nije isa, al ko zna, mozda se veceras posreci
colorado - dalas under 6 @1,70
(nema objasnjenja, ako pogledate međ. omjere, u zadnjih 5 utakmica izmedu ove dvije momcadi, 4 puta je uslo under golova.. i u ligi opcenito obe momcadi zadnjih 5 utakmica 4 puta su isle under. sretno ko isprati!)
1. pohvale forumašu "zlatniljiljan".. čovjek ne priča puno, uplaćuje promišljeno, i otkad sam ovdje ima sigurno 95% dobitnih parova, cestitke i samo tako nastavi! jos cu dodat i neke ekstreme koji su pogadali kvote 9 protiv serene, pa par dana zaredon koef. izmedu 4 i 8... bravo momci!
2. da i sam dam tu i tamo neki prijedlog u svrhu obostrane zarade

za vatreno krstenje uzet cu NHL, koji mi nikad nije isa, al ko zna, mozda se veceras posreci

(nema objasnjenja, ako pogledate međ. omjere, u zadnjih 5 utakmica izmedu ove dvije momcadi, 4 puta je uslo under golova.. i u ligi opcenito obe momcadi zadnjih 5 utakmica 4 puta su isle under. sretno ko isprati!)

U desetom selu živi Antuntun!
dobro nam došao, sretno s ovim parom, ja tu imam pobjedu domaćinabevanda4 je napisao/la:pozdrav svima, pratim vas već neko vrijeme, i odlučio sam se na registraciju iz 2 razloga:
2. da i sam dam tu i tamo neki prijedlog u svrhu obostrane zarade![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.