Washington - LA Clippers - 2
Oklahoma - Dallas - 1
R.Westbrook (22,5) - Više
Sve sam sa foruma pokupio.Sretno ko prati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ata je napisao/la:do prije 4 mjeseca sam samo pratio ovaj forum, nisam bio clan, i nisam mog'o da vjerujem kol'ko se raja zalijece na neke male kvote, mnozi, sabira pa dupla.. dugo vremena sam to radio, i od toga nema nista !!!CLASSisPERMANENT je napisao/la:libo te tuki, imaš za rekreaciju 150 kermi, ništa labavo razbuuu![]()
on topic.
Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER
ulozim 133 KM tada na slicnu kvotu ovoj, dignem pare i od tada samo to radim, vece kvote, veci ulog, dobra statistika i obavezno gledati odigrano! moja formula za uspjeh, za ta cetiri mjeseca preko 8000 KM dobar racunajuci i ulozeno !![]()
vidjet' cemo kako ce veceras biti!
on topic:
Monroe 16.5 OVER !!!
wtf ?!Titova-Juga je napisao/la:ata je napisao/la:do prije 4 mjeseca sam samo pratio ovaj forum, nisam bio clan, i nisam mog'o da vjerujem kol'ko se raja zalijece na neke male kvote, mnozi, sabira pa dupla.. dugo vremena sam to radio, i od toga nema nista !!!CLASSisPERMANENT je napisao/la:libo te tuki, imaš za rekreaciju 150 kermi, ništa labavo razbuuu![]()
on topic.
Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER
ulozim 133 KM tada na slicnu kvotu ovoj, dignem pare i od tada samo to radim, vece kvote, veci ulog, dobra statistika i obavezno gledati odigrano! moja formula za uspjeh, za ta cetiri mjeseca preko 8000 KM dobar racunajuci i ulozeno !![]()
vidjet' cemo kako ce veceras biti!
on topic:
Monroe 16.5 OVER !!!
Jbg, nisi u raji, ti ces uskoro i na tvu biti... : (
:ugeek:
STEVEN je napisao/la:Zasto Blake preko, nije ovaj Washington los pod kosem ?
Ja sam sa te utakmice uzeo Butlera preko 12.5, mislim da su vece sanse da se on naigra pored Webstera nego Blake pored Nenea i OkaforaTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:Zasto Blake preko, nije ovaj Washington los pod kosem ?
Nije, u pravu si, ali glavna napadačka opcija kada nema Paula je upravo Griffin i Crawford s klupe.
Potrošit će dosta lopti a vjerujem i prebaciti ako utakmica bude u egalu kao što se očekuje jer su Wizardsi sa povratkom J.Walla počeli malo i igrati.
STEVEN je napisao/la:Ja sam sa te utakmice uzeo Butlera preko 12.5, mislim da su vece sanse da se on naigra pored Webstera nego Blake pored Nenea i OkaforaTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:Zasto Blake preko, nije ovaj Washington los pod kosem ?
Nije, u pravu si, ali glavna napadačka opcija kada nema Paula je upravo Griffin i Crawford s klupe.
Potrošit će dosta lopti a vjerujem i prebaciti ako utakmica bude u egalu kao što se očekuje jer su Wizardsi sa povratkom J.Walla počeli malo i igrati.Griffin je bas nezgodan za kladjenje, uvijek je negdje oko granice, i trudim se da ga maksimalno izbjegavam.
STEVEN je napisao/la:@Titova
West ti je 100% ispod veceras, vrijeme je da pogodis prvi put veceras
Ja se s Kobijem ganjam, kad je covjek is'o bas preko ja ga forsir'o ispod, sad kad svaku ide ispod ja ga forsiram preko, vidjet cemo kome ce prije dosaditi meni ili njemuTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:@Titova
Rekao sam drugu ispod da ga igra, ja ne smijem, ali stvarno ne smijem, čak ni na markicu. Imam fobiju od njega
STEVEN je napisao/la:Ja se s Kobijem ganjam, kad je covjek is'o bas preko ja ga forsir'o ispod, sad kad svaku ide ispod ja ga forsiram preko, vidjet cemo kome ce prije dosaditi meni ili njemuTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:@Titova
Rekao sam drugu ispod da ga igra, ja ne smijem, ali stvarno ne smijem, čak ni na markicu. Imam fobiju od njega
Ja sam ga veceras uplatio na manje od 17.5 ko ga hebeTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:@Titova
Warrick je napisao/la:Ja sam ga veceras uplatio na manje od 17.5 ko ga hebeTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:@Titova
Rekao sam drugu ispod da ga igra, ja ne smijem, ali stvarno ne smijem, čak ni na markicu. Imam fobiju od njega![]()
![]()
Ja Kirilenka i Monreoa ne mogu da uganjam nema teoretske sanse
Philadelphia - Orlando 78:61suicidesquad je napisao/la:SP/Philadelphia - Orlando 1 1.55
Ovaj par sam igrao u Sportplusu gdje je daleko najbolja kvota - 1,55 na super ponudi. Orlando je u užasnoj formi. Zadnjih 9 utakmica su izgubili. Imaju ogromnih problema sa izostancima:
The Magic will play Monday's game without J.J. Redick (shoulder), Jameer Nelson (arm), Arron Afflalo (calf) and DeQuan Jones (ankle).
E'Twaun Moore is a nice spot-starter at PG until Jameer is healthy enough to return, Moe Harkless will get all the minutes he can handle, and presumably both Ish Smith and Hedo Turkoglu will also assume larger roles. It's a miserable state of affairs for Orlando, which is trying to break a season-worst nine-game losing streak.
Zadnje 2 utakmice nema ni Glena Davisa koji će biti out 8-12 sedmica. Njegov prosjek ove sezone je 15.1 poen po utakmici. Redick - 15.3, Nelson - 14.9 i Afflalo - 16.7, DeQuan Jones - 3.1 poena po utakmici. Bez 4 glavna igrača po meni nemaju šta tražiti protiv Phile. Kvota je u velikom padu:
http://www.betexplorer.com/basketball/u ... id=1410024" onclick="window.open(this.href);return false;
93.5/Philadelphia/Orlando - Orlando 1 1,85
U Premieru su marginu oborili na 91,5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.