Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

EmirSioux89
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la EmirSioux89 » 04 feb 2013, 23:36

B.Griffin (20,5) - Više
Washington - LA Clippers - 2
Oklahoma - Dallas - 1
R.Westbrook (22,5) - Više

Sve sam sa foruma pokupio.Sretno ko prati :mrgreen:
Manchester United!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 feb 2013, 23:38

ata je napisao/la:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:libo te tuki, imaš za rekreaciju 150 kermi, ništa labavo razbuuu :mrgreen:

on topic.

Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER
do prije 4 mjeseca sam samo pratio ovaj forum, nisam bio clan, i nisam mog'o da vjerujem kol'ko se raja zalijece na neke male kvote, mnozi, sabira pa dupla.. dugo vremena sam to radio, i od toga nema nista !!! :)

ulozim 133 KM tada na slicnu kvotu ovoj, dignem pare i od tada samo to radim, vece kvote, veci ulog, dobra statistika i obavezno gledati odigrano! moja formula za uspjeh, za ta cetiri mjeseca preko 8000 KM dobar racunajuci i ulozeno ! :mrgreen:

vidjet' cemo kako ce veceras biti! :)

on topic:

Monroe 16.5 OVER !!! :D

Jbg, nisi u raji, ti ces uskoro i na tvu biti... : (

:ugeek:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 feb 2013, 23:42

Zasto Blake preko, nije ovaj Washington los pod kosem ? :?

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 04 feb 2013, 23:45

Titova-Juga je napisao/la:
ata je napisao/la:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:libo te tuki, imaš za rekreaciju 150 kermi, ništa labavo razbuuu :mrgreen:

on topic.

Ibaka 13.5 OVER
Westbrook 22.5 OVER
Monroe 16.4 UNDER
do prije 4 mjeseca sam samo pratio ovaj forum, nisam bio clan, i nisam mog'o da vjerujem kol'ko se raja zalijece na neke male kvote, mnozi, sabira pa dupla.. dugo vremena sam to radio, i od toga nema nista !!! :)

ulozim 133 KM tada na slicnu kvotu ovoj, dignem pare i od tada samo to radim, vece kvote, veci ulog, dobra statistika i obavezno gledati odigrano! moja formula za uspjeh, za ta cetiri mjeseca preko 8000 KM dobar racunajuci i ulozeno ! :mrgreen:

vidjet' cemo kako ce veceras biti! :)

on topic:

Monroe 16.5 OVER !!! :D

Jbg, nisi u raji, ti ces uskoro i na tvu biti... : (

:ugeek:
wtf ?! :roll:

opusti se. samo sam listic okacio i rek'o ponesto o svojoj praksi, im'o sam i ja gubitaka masu k'o i svi i dan danas ih imam, Boze moj. ;)

B.Griffin (20,5) - OVER !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 feb 2013, 23:46

STEVEN je napisao/la:Zasto Blake preko, nije ovaj Washington los pod kosem ? :?

Nije, u pravu si, ali glavna napadačka opcija kada nema Paula je upravo Griffin i Crawford s klupe.
Potrošit će dosta lopti a vjerujem i prebaciti ako utakmica bude u egalu kao što se očekuje jer su Wizardsi sa povratkom J.Walla počeli malo i igrati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 feb 2013, 23:49

Nije, u pravu si, ali glavna napadačka opcija kada nema Paula je upravo Griffin i Crawford s klupe.
Potrošit će dosta lopti a vjerujem i prebaciti ako utakmica bude u egalu kao što se očekuje jer su Wizardsi sa povratkom J.Walla počeli malo i igrati.
Ja sam sa te utakmice uzeo Butlera preko 12.5, mislim da su vece sanse da se on naigra pored Webstera nego Blake pored Nenea i Okafora :? Griffin je bas nezgodan za kladjenje, uvijek je negdje oko granice, i trudim se da ga maksimalno izbjegavam.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 feb 2013, 23:56

STEVEN je napisao/la:

Ja sam sa te utakmice uzeo Butlera preko 12.5, mislim da su vece sanse da se on naigra pored Webstera nego Blake pored Nenea i Okafora :? Griffin je bas nezgodan za kladjenje, uvijek je negdje oko granice, i trudim se da ga maksimalno izbjegavam.

Tell me about it... Šta tek reći za David Zapada ! :lol:
Tog lika još uvijek nisam nikada pogodio, baš nikada!!!

Smrt nacionalizmu !!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 feb 2013, 00:01

zeznuse me portugalci tako nista od listica nocnog al evo nesto sto bi igrao :

J.Walla over 14 - posljednji put im je dao 24 , vratio se nakon povred i sve vise provodi min. na parketu mislim da je u stanju dati 15 i vise poena LAC je doabr pod kosem tako da nene ce imati malo tezak zadatak te bi Wall trebao uzeti suteva dosta
Fila h 8,5 1, orlando izgleda u problemima veceras nemaju par igraca a fila je kod kuce dosta dobra tako par za neku konbinaciju mislim da je 1 siguran al eto ...
Melo under 27 kontam da ce NY razvaliti detroit samim tim da ce imati prostora odmarati Mela kojem procenat suta u zadnje vrijeme nije nesto , a i neznam koliko zaredom ide under...

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 05 feb 2013, 00:02

@Titova
West ti je 100% ispod veceras, vrijeme je da pogodis prvi put veceras :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 feb 2013, 00:03

STEVEN je napisao/la:@Titova

Rekao sam drugu ispod da ga igra, ja ne smijem, ali stvarno ne smijem, čak ni na markicu. Imam fobiju od njega :lol:

Smrt nacionalizmu !!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 05 feb 2013, 00:07

Rekao sam drugu ispod da ga igra, ja ne smijem, ali stvarno ne smijem, čak ni na markicu. Imam fobiju od njega :lol:
Ja se s Kobijem ganjam, kad je covjek is'o bas preko ja ga forsir'o ispod, sad kad svaku ide ispod ja ga forsiram preko, vidjet cemo kome ce prije dosaditi meni ili njemu :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 feb 2013, 00:14

Washington je povratkom Wall-a tj. kompletiranjem rostera jedna od najprijatnijih iznenadjenja u zadnje vrijeme. Po mome ukusu mozda u zadnje dvije sedmice igraju i najbolju kosarku u ligi s obzirom da nisu "veliki" i redovno sam pratio kontrahendikep na njih. Veceras je premala margina , samo +2,5 poena ali nikako se ne bih usudio protiv takve ekipe igrati bez obzira o kome se radi.

Na prvi pogled danas gledajuci parove, privlacilo me mnogo toga ali vremenom ta neka sigurnost je ishlapila...imam osjecaj da ce biti previse iznenadjenja veceras, nekakva "crazy night" tako da obilazim skoro pa sve.

Ipak sam odigrao :

Ibaka over 13,5

Ibaka vec neko vrijeme ne moze da dodje do izrazaja od svojih saigraca pa nekako kontam da je veceras idealna prilika. Dallas svakako los pod kosem a jos im nema Kamana koji je prvi centar tima mada se ni on ne moze pohvaliti defanzivnim vrlinama. Ocekuje se pobjeda s pola snage a s obzirom da Durant vuce blagu povredu moguce da bude malo rezervisan veceras, naravno ovisno o toku tekme. Sve u svemu, znaci malo vise prostora Ibaki, barem 3-4 suta vise nego sto inace uzima sto bi trebalo da bude dovoljno.

Utah 1

Nekako volim igrati na njih kada igraju kuci, ne sjecam se da su me ikada izdali. Kvota nije nesta ali opet dovoljno.

Indiana Pacers 1

Susret timova koje su u vrhu lige kada je defanziva u pitanju. Na prvi pogled odmah asocira na under, zar ne? Medjutim, iz gore navedenog loseg osjecaja da ce biti luda noc, ja cu to izbjeci veceras jer mi djeluje prejednostavno da bi bilo istinito. Value od 1,5 na pobjedu Pacersa mi djeluje izuzetno prihvatljivo. Kompletni su, pri tome imaju omjer 18-3 kuci sto ih stavlja u sami vrh domacina lige. Noaha veceras nema tako da ce se uglavnom defanzivna energija trositi na limitiranje Boozera koji takodjer nije fit 100%. U zadnje vrijeme su Bullsi tempirali finu formu, pobjedjuvali su ali su se iznimno trosili zbog skracenog rostera. Pacersi su ih dobili jednom ove sezone.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 feb 2013, 00:17

STEVEN je napisao/la:

Ja se s Kobijem ganjam, kad je covjek is'o bas preko ja ga forsir'o ispod, sad kad svaku ide ispod ja ga forsiram preko, vidjet cemo kome ce prije dosaditi meni ili njemu :D

Hahaha.
Ma ja ga više ne mogu gonjati, istrošio sam se.
Imam preko 15-20 listića gdje me on obarao, to više nije normalno :D

Smrt nacionalizmu !!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 05 feb 2013, 00:19

Utah - Sacramento 5.2. 03:00 X 15,00

:P
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2013, 00:23

Phila - Orlando 1
Washington - Clippers 2
New York - Detroit 1
Miami - Charlotte 1
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 feb 2013, 00:31

Oklahoma manje od 108,5
Uzivajte u zimskoj idili
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 05 feb 2013, 00:35

Ja sam ga veceras uplatio na manje od 17.5 ko ga hebe :lol: :lol:
Ja Kirilenka i Monreoa ne mogu da uganjam nema teoretske sanse :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 feb 2013, 00:36

Warrick je napisao/la:

Ja sam ga veceras uplatio na manje od 17.5 ko ga hebe :lol: :lol:
Ja Kirilenka i Monreoa ne mogu da uganjam nema teoretske sanse :lol:

I taj Rus je jbn, pogotovo ga je tesko bilo pogodit nedavno kad je Minnesota bila bez 5, 6 igraca.
Covjek nece da suta jbt :lol:

Smrt nacionalizmu !!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 05 feb 2013, 00:36

Young T. Over 15.5
Covjek je u formi,jednostavno odlucno igra.
Stuckey R. Under 12.5
Skroz malo igra,po meni manje.
Jefferson over 17.5
Jednostavno njega igram jer imam keca,a i kuci cesto ide preko.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 05 feb 2013, 03:04

suicidesquad je napisao/la:SP/Philadelphia - Orlando 1 1.55

Ovaj par sam igrao u Sportplusu gdje je daleko najbolja kvota - 1,55 na super ponudi. Orlando je u užasnoj formi. Zadnjih 9 utakmica su izgubili. Imaju ogromnih problema sa izostancima:

The Magic will play Monday's game without J.J. Redick (shoulder), Jameer Nelson (arm), Arron Afflalo (calf) and DeQuan Jones (ankle).
E'Twaun Moore is a nice spot-starter at PG until Jameer is healthy enough to return, Moe Harkless will get all the minutes he can handle, and presumably both Ish Smith and Hedo Turkoglu will also assume larger roles. It's a miserable state of affairs for Orlando, which is trying to break a season-worst nine-game losing streak.

Zadnje 2 utakmice nema ni Glena Davisa koji će biti out 8-12 sedmica. Njegov prosjek ove sezone je 15.1 poen po utakmici. Redick - 15.3, Nelson - 14.9 i Afflalo - 16.7, DeQuan Jones - 3.1 poena po utakmici. Bez 4 glavna igrača po meni nemaju šta tražiti protiv Phile. Kvota je u velikom padu:
http://www.betexplorer.com/basketball/u ... id=1410024" onclick="window.open(this.href);return false;

93.5/Philadelphia/Orlando - Orlando 1 1,85

U Premieru su marginu oborili na 91,5.
Philadelphia - Orlando 78:61 :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.